Recenties

195 berichten, 20 pagina's 
» 
21-02-2018
Geplaatst door: Ria sintnicolaas
Mooie uitvaat met gevoel

Ik wil je bij deze bedanken Evelien voor de mooie en vooral menselijke uitvaart van mijn moeder.Bedankt ook voor je steun aan mijn vader .
Wij vonden het heel fijn dat je als een soort familie lid ons hebt bijgestaan,dat mag ik gerust zo zeggen.
Je echte betrokkenheid maakt jou heel bijzonder.
Ik kan en zal je ook bij een ieder die een fijne uitvaart zoekt voor hun dierbaren zonder twijfel aanbevelen.
Ria Sintnicolaas

24-01-2018
Geplaatst door: Denise en Diederick
Bedankt!

Lieve Evelien en Martine,

Ook via deze weg willen wij jullie bedanken voor de warme en oprechte hulp! Ondanks al het verdriet hebben jullie ons geholpen om alles zo mooi te regelen voor ons meisje, waardoor wij hier ook met mooie herinneringen op terug kunnen kijken. DANK JULLIE WEL!

Liefs,

Denise en Diederick

24-01-2018
Geplaatst door: Denise en Diederick
Bedankt!

Lieve Evelien en Martine,

Ook via deze weg willen wij jullie bedanken voor de warme en oprechte hulp! Ondanks al het verdriet hebben jullie ons geholpen om alles zo mooi te regelen, waardoor wij hier ook met mooie herinneringen op terug kunnen kijken. DANK JULLIE WEL!

09-01-2018
Geplaatst door: Brigitta
Tijn

Lieve Evelien
Wij willen je nogmaals bedanken voor het afscheid van Tijn je had alles tot in de puntjes geregeld en het had niet mooier gekund in de 7 weken dat Tijn heeft geleefd heeft hij vele harten gestolen en dankzij jou konden wij met al die mensen afscheid nemen van ons kleine mannetje
Vandaag de foto's van je gekregen en bleef je bij ons toen we de CD afspeelden dat vonden we heel lief van je je neemt overal de tijd voor en je hebt ons ook laten lachen wat we ook zeker konden waarderen

Groetjes Ben en Brigitta

08-01-2018
Geplaatst door: Henk Visser
Begravenis Toos Visser

Lieve Evelien,
Ik wil je namens onze familie bedanken voor de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma, Toos Visser-de Water
Je wist de vinger op de gevoelige snaar te leggen, zodat de uitvaart precies paste aan onze wensen.
Zoals je zelf zegt, “alles kan niets moet”. Je bent geen uitvaartondernemer waarvan er 13 in een dozijn zitten. Je hebt zowel de voorbereiding, de uitvaart maar ook de nazorg goed en persoonlijk begeleid. Je neemt de tijd voor heel het afscheid. Je verstaat echt je vak.

13-12-2017
Geplaatst door: Bas en Tineke den Ouden
Tijn

Bedankt Evelien en Martine,
Het was vandaag een hele mooie uitvaart voor Tijn, wij zijn jullie heel erg dankbaar wat jullie voor Ben en Brigitta betekent hebben vandaag, en Evelien jij vooral de afgelopen week, super zoals jij voor de familie gezorgd hebt, petje
af, veel liefs Bas en Tineke namens alle ooms en tantes.

04-12-2017
Geplaatst door: E,M.Hasenpflug.
dankbetuiging

Langs deze weg willen wij jou onze zeer gewaardeerde en hartelijke dank toezeggen voor de professionele wijze waarop jij ons geholpen en gesteund hebt tijdens het overlijden, de uitvaart en de nazorg van mijn moeder Trudy Hasenpflug-Nieuwenhuijzen, die op 11 oktober j.l. op 95 jarige leeftijd overleed.
Evelien: jij was er midden in de nacht, vlak nadat mijn moeder was overleden en jij bood ons de liefdevolle en daadkrachtige zorg, die wij op dat moment zo nodig hadden.
Tevens regelde jij voor ons de meest bijzondere uitvaart voor mijn moeder. Geen zee ging jou te hoog en niets was jou te veel!
De uitvaartviering werd gehouden op de SS Rotterdam; een project waar jij je hard voor maakte en waarin je volledig slaagde. We bewaren prachtige herinneringen aan deze viering en de fotoreportage biedt ons een waardig beeld van deze 17de oktober 2017.
Lieve Evelien, laat het je goed gaan en wij wensen jou alle liefde en succes toe voor deze prachtige roeping, waarvoor jij met hart en ziel in de wieg bent gelegd.

Met lieve groet,

Evelien en Mich Peters-Hasenpflug.

19-09-2017
Geplaatst door: Marcel & Sandra Schouten
Crematie opa

Beste John en Evelien,

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige uitvaart van onze opa.

Deze uitvaart was besloten en wij willen jullie enorm bedanken voor het meedenken en het vinden van de mooie locatie. Jullie aandacht voor de kleine details en jullie betrokkenheid hebben voor een mooie en waardige uitvaart gezorgd.

Groet,

Marcel & Sandra

14-09-2017
Geplaatst door: Soraya Schilte
Niks anders dan lof!

Vanaf het moment dat ik John aan de telefoon sprak had ik er meteen een goed gevoel bij.

John en Evelien zijn geweldige mensen met een enorm groot hart. Met de beperkte financiële middelen die er waren, hebben zij toch een prachtige uitvaart mogelijk kunnen maken. Ik kan niet anders dan met vol lof over hen spreken. John en Evelien zijn erg professioneel, hebben een warme persoonlijkheid, weten ondanks de vreselijke omstandigheden toch nog een glimlach op je gezicht te toveren met gepaste humor op het juiste moment en zijn ook nog eens heel goed in het begeleiden van kinderen in een moeilijke tijd. Samen hebben Evelien en John de dienst voor ons verzorgd, de woorden die Evelien sprak tijdens het rouwbezoek en de grafrede die zij heeft gegeven waren prachtig en hebben mij veel steun kunnen bieden.

Jullie hebben de afgelopen periode alle zorgen voor zo ver mogelijk weggenomen en mijn moeder het waardige afscheid dat zij verdiende kunnen geven. Natuurlijk hoop ik op korte termijn geen gebruik hoeven te maken van hun diensten, maar mocht dit onverhoopt toch het geval zijn dan hoef ik er nog geen seconde over na te denken voor jullie bel. John en Evelien, jullie zijn echte toppers! Vanuit de bodem van mijn hart: bedankt voor alles.

08-09-2017
Geplaatst door: Sylvia van der Spoel
Uitvaart van mijn vader.

Via deze weg wil ik mijn complimenten uitbrengen aan John, Evelien en de medewerkers van Abovo voor de goede zorgen van de uitvaart van mijn vader. Ik heb als zeer prettig ervaren hoe werd meegedacht, de uitvoering en de begeleiding. Geen woorden voor. Uit het diepst van mijn hart, heel erg bedankt!!!