Voor een afscheid wat écht bij je past

 

Het leven omarmen en koesteren wat ons wordt meegegeven. Afscheid nemen met een lach en een traan. Stilstaan bij verdriet en ongeloof en tegelijkertijd de mooie en fijne herinneringen aanhalen en vasthouden. 

Iedereen verdient een afscheid zoals hij of zij is.

Alles is bespreekbaar, want afscheid is onderdeel van het leven, dat mag er zijn, hoe moeilijk dat ook is.

Ik ben er voor je, voor, tijdens en na de uitvaart en denk mee tot in het kleinste detail. Bij mij kan iedereen zichzelf zijn en sta ik dag en nacht voor je klaar.

 

 

Evelien Ligthart

 Houd traditie & religie in ere

 Een eerbetoon en een waardig afscheid is iets was iedereen verdient. Uitvaart etiquettes staan bij mij hoog in het vaandel op het moment dat u kiest voor een tradionele, dan wel klassieke uitvaart. Een uitvaart volgens traditie en religie, een sfeerbeeld die ik graag in ere houd.

Laat uitvaarten leven

 Aan een afscheid kan je helemaal zelf invulling geven. Op alle vlakken is een vrije keus. Ik help graag bij met het meedenken en aandragen van mogelijkheden die bij je passen. Zo zijn er vele opties voor locaties, producten en sferen.

Van huiskamer tot theater, het is aan uw eigen beleving.

 

Helpt kind en gezin, ook op school 

Met veel kleur begeleid ik kinderen bij wat doodgaan is, wat er allemaal bij komt kijken en wat er nou precies wel en niet mag en hoort tijdens een uitvaart. Dit doe ik via een belevingsgerichte benadering. Ik ondersteun kind, gezin en scholen bij de rouw die er op dat moment is. Ook houd ik rekening met de verlieservaringen die er wellicht al zijn en de emoties die daarbij opgeroepen kunnen worden.