Altijd bereikbaar op 010 2236215

 

“Zodra je mij belt help ik je direct telefonisch en bespreken we wat je op dat moment kunt doen. Ik stel je gerust en creëer stabiliteit. Ik kom dan zo snel mogelijk naar je toe en ondersteun op alle vlakken die nodig zijn.”

Zullen we eens een kop koffie drinken?

Het praten over afscheid nemen en uitvaartwensen op een moment dat het nog ver van je af staat, zorgt veelal voor opluchting. Het onderwerp blijkt vaak minder lastig te bespreken dan gedacht en stiekem wordt er ook nog veel gelachen als er opties voorbij komen, waarvan men deze niet van de ander had verwacht. 

 

"Ik ben ervan overtuigd dat het kennen van elkaars wensen en het nadenken over deze wensen een geschenk kan zijn. Een geschenk om een taboe los te laten en een om onze omgeving te ontzorgen en hen de bevestiging te geven dat de keuze wordt gemaakt."

 

Voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen op 010 2236215 of door een e-mail te sturen naar info@evelienuitvaartverzorging.nl 

Wat doe je bij overlijden?

  • (Huis)arts bellen
  • Evelien bellen 010 2236215
  • Identiteitsbewijs opzoeken van degene die is overleden
  • Nagaan of er een donorcodicil is

"Ik wil je meegeven dat je in deze heftige en emotionele tijd kan rekenen op mijn steun en vertrouwen. Ik ben er voor je en ik kom je helpen."

 

 

code Code refresh