Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De specialismen van Evelien Uitvaartverzorging

Dementievriendelijke uitvaart

Voor een dementievriendelijke uitvaart is het essentieel dat deze aansluit bij de specifieke behoeften en mogelijkheden van mensen met dementie. Bij Evelien Uitvaartverzorging hebben wij ervaring in het begeleiden van afscheidsceremonies die dementievriendelijk zijn. We houden rekening met de unieke omstandigheden van zowel de persoon met dementie als hun naasten.

Kinderuitvaart

Het verlies van een kind is één van de meest hartverscheurende ervaringen die een familie kan doormaken. Wij staan klaar om families en hun omgeving te ondersteunen en te begeleiden bij het verzorgen van een liefdevol afscheid dat recht doet aan het leven van het overleden kind.

Kinderen meenemen naar de uitvaart

Indien er kinderen bij een afscheid aanwezig zijn, dan zijn wij er om alle kinderen te begeleiden en op een begrijpelijke manier te betrekken bij de uitvaart. De begeleiding die wij bieden is afgestemd op hun leeftijd en beleving, zodat ze de kans krijgen om op een veilige, vertrouwde en zinvolle manier afscheid te nemen.

Stervensbegeleiding

In de laatste levensfase vinden wij het essentieel om zowel de stervende persoon als hun naasten passende ondersteuning te bieden. Onze stervensbegeleiding omvat emotionele steun, praktische hulp en het creëren van een rustige en comfortabele omgeving.

Jong overlijden

Het verlies van een geliefde op jonge leeftijd brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Vaak is het sociale netwerk groot, met mogelijk kinderen, ouders, schoonouders en een eigen gezin. Wij begrijpen de complexiteit van rouw bij jong overlijden en staan klaar om iedereen te ondersteunen wanneer er veel te vroeg afscheid moeten worden genomen van elkaar.

Traumatische rouw

Bij traumatische rouw is het essentieel om professionele begeleiding te krijgen vanaf moment één. Dit is meer dan alleen het vormgeven van het afscheid. Dit gaat over jouw mentale welzijn en het zorgen dat je je ondersteunt en gedragen voelt. Wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin families kunnen rouwen en er ruimte is om, om te gaan met de traumatische gebeurtenis rondom het verlies.

Plotseling overlijden

Een plotseling overlijden kan families overweldigen en verslagen achterlaten. Wij staan klaar om families op te vangen, te ondersteunen, bij te staan en met elkaar stap voor stap de uitvaart invulling te geven. Wij hebben hierbij oog voor de rust en de ruimte die nodig is wanneer je wordt geconfronteerd met een plotseling groot verlies.

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt.

Wij hechten hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt.

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact met ons op via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Team Evelien Uitvaartverzorging
Stel hier je vraag via WhatsApp