Recensies

Wat vinden anderen van mijn dienstverlening

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Evelien wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. 

Lees hier alle ervaringen.

10

Kan niet beter!!!

Ondanks corona.... Was er heeeeel veeeeel mogelijk!! Ze denkt niet in wat niet kan, maar wat juist wel kan!! Ik (denk dat ik ook in wij vorm kan spreken) ben zo blij dat ze de uitvaart van onze vader heeft gedaan!! Echt niks was "te" gek.... Evelien is een kei in haar "vak"... Hoop niet dat ik haar snel weer nodig heb... Maar weet wel wie we dan moeten bellen.....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 13 april 2021
10

Livestream

Prachtig opgenomen beelden, zowel close-up als totaal beeld. Goede camera standpunten wisselingen, zodat alles mooi overzichtelijk wordt weergegeven. Goed initiatief, zodat mensen die niet aanwezig kunnen zijn, om wat voor reden ook, zeker in deze tijd, of in het buitenland wonen. Ook een mooi aandenken om later nog een terug te kijken. Prima gedaan en lof daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - 12 april 2021
9

Een eerlijk en oprechte uitvaart met ruimte voor eigenheid

Samen met Evelien hebben we een uitvaart kunnen regelen die bijzonder en passend was. Ze is heel erg betrokken en heeft creatieve ideeën buiten de gebruikelijke mogelijkheden. Hierdoor is het afscheid echt persoonlijk geworden. Alles kan en niets moet bij Evelien. Echt heel fijn!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- CAPELLE AAN DEN IJSSEL - 11 april 2021
10

persoonlijker kon de uitvaart niet worden....

Met rust en overzicht nam ze ons stap voor stap mee in het organiseren van de uitvaart. Van eerste kennismaking, het maken van de rouwkaart, de uitvaart en de nazorg. Persoonlijker kon de uitvaart niet worden. Ook de reacties achteraf van familie, kennissen die alleen online aanwezig konden zijn, waren niets dan lovend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle - 11 april 2021
10

Netjes

Peima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 9 april 2021
10

Evelien is zorgzaam, betrokken en heeft echt passie voor haar werk

Tijdens mijn samenwerking met Evelien heb ik gemerkt hoeveel passie ze heeft voor haar werk. Ze is een ontzettend fijn mens om mee te samenwerken. Lekker zichzelf, duidelijk in de communicatie en ze denkt fijn mee. Daarnaast kan ze qua ideeën ontzettend goed out-of-the-box denken en is ze heel zorgzaam en betrokken. Ik ben super blij dat ik Evelien heb leren kennen en ik hoop dat we nog heel vaak mogen samenwerken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 10 maart 2021
10

Warm en tegelijk kordaat.

Evelien regelt de dingen die nodig zijn en geeft tegelijk heel veel ruimte voor eigen invulling en wensen. En dat is erg prettig in een verdrietige situatie. Binnen de beperkingen die de Coronaomstandigheden kennen , weet ze een mooi en warm afscheid te realiseren. Het contact met haar hebben we als warm ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 4 maart 2021
9

Fijn, betrokken, transparant en lekker 'down to earth'.

Ter kennismaking is Evelien al voor het overlijden van ons moeder op bezoek geweest. Moeders had haar wensen en graag de eigen regie. Ook fijn dat moeders wist hoe alles in zijn werk zou gaan en zeker in de Corona periode, het zou natuurlijk zomaar anders kunnen gaan dan de bedoeling was. En zo geschiedde ..... Corona kwam als spelbreker tussendoor. Maar Evelien heeft zoveel als mogelijk naar wens de hele periode van overlijden, opbaren en uitvaart geregeld en verzorgd. Evelien denkt niet in 'wat kan niet', maar in 'wat kan wel'. Moeders haar wens was op veel vlakken de eigen regie te houden en dat wordt gerespecteerd. Af en toe een appje, een telefoontje of anderszins berichtje. Fijn om elkaar tussen alle bedrijven door even te spreken. Evelien hoort alle vragen en verzoeken aan en beantwoord snel. Zeker namens moeders, maar ook namens ons.... Evelien dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet Rotterdam - 29 januari 2021
10

Onvergetelijke en onuitwisbare uitvaart door Evelien; een bijzonder verhaal

We hebben in Evelien geen betere en meer betrokken uitvaartster kunnen vinden. Op z’n Eveliens maakte ze kennis met mijn stiefvader en wat was het mooi om te zien dat hij samen met haar de dood omarmde. Zijn angst verdween en maakte zelfs grapjes met haar om de rouwbus dat er muziek van Frans Bauer moest worden gespeeld. Met een enorme professionaliteit, verve, creativiteit en een hoge betrokkenheid stond zij samen met ons als één familie aan het hoofd van deze voor ons wel bijzondere dag en uitvaart. Samen kleurden wij de regenboog in en namen wij de trein naar Niemandsland om mijn stiefvader een onvergetelijke uitvaart te bezorgen in zijn stijl en zoals hij het had gewild, zijn "eigen"wijze. Zijn ster staat aan de hemel en zou genoten hebben van de locatie, de bloemen, de aandacht, de dobbelsteen, Teun en Henny, de bijzondere details en fin….., te veel om op te noemen, alles geregeld door deze professionele dame en haar assistente. Ik kan niet genoeg benadrukken wat ze voor mijn moeder heeft betekend en in deze Corona tijd geef ik haar een dikke tien en een digitale knuffel. Lieve groet, Corrina
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 24 januari 2021
10

ZEER GOED EN MEDELEVEND IN DEZE TIJD GEREGELD

Ik heb nog noout zo n plechtighrid meegemaakt Zeer goed geregeld De afscheid was zeer aangenaam In het kasteel van Rhoon Heel mooi En daarna met de bus met de overledene zijn laatste rit maken Heel apart allemaal En mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 22 januari 2021

“Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat anderen een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden.” – Evelien.

Laatste blogs

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij mij de juiste klik voelt. 

Ik hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je mij benaderd voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met mij via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl

Stel hier je vraag via WhatsApp