Recensies

Wat vinden anderen van mijn dienstverlening

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Evelien wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. 

Lees hier alle ervaringen.

10

Fantastisch , het was geen feestje ...... Of toch wel ?!

Vergeet al die grote uitmelken de organisaties ! Wil je echt iemand die jouw ideeën serieus neemt hoe gewoon of bijzonder dan ook . Iemand die met ideeën komt als je het zelf even niet meer weet , je ook op het laatste moment nog keuzes geeft . Die je herinneringen geeft waar je nooit van had durven dromen , genoeg klote heeft om midden in de stad het verkeer te regelen . Dan ben je hier aan het juist adres ! Power vrouwen , mee denkstes , oplossing zoeksters , luisterend oor , boterkoek bakster , op verzoek gewoon op de gympen , rouwmotor , echo en een bezoek van de hond in het ziekenhuis voor overlijden zijn zo wat dingen , die onze dag een tot een "feestje" hebben gemaakt .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 2 augustus 2022
10

Super vakvrouw

Een echte vakvrouw. Heeft alles in huis om een perfect uitvaart te verzorgen. Het belangrijkste is dat Evelien heel goed naar haar opdrachtgevers luistert en alle wensen voor meer dan 100% waarmaakt. Out of the box denken en handelen is haar kernkwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo - 1 augustus 2022
10

Evelien heeft alles overtroffen

Na het overlijden van mijn vader in juni 2022 heeft Evelien ons opgevangen en het hele traject naar een uitvaart begeleid. In shock trof ze ons aan, we waren onwetend, verdrietig en hadden geen idee welke stappen er genomen zouden moeten worden. Vanaf het moment van bellen, duurde het een kwartier tot ze bij ons voor de deur stond. Vanaf het eerste moment hadden we een goede klik, heeft ze alles voor ons geregeld, alles uit handen genomen en geluisterd naar onze wensen. Die wensen is ze niet vergeten en heeft alles uit laten komen. Ook heeft ze door haar ervaring onze wensen weten te overtreffen en wist vaak beter waar wij behoefte aan hadden dan wij zelf. Mijn vader heeft een week mogen logeren bij Evelien in De Suite, om de hoek van waar hij woonde in Poortugaal. Een hele huiselijke sfeer, waar wij foto's en andere aankleding zelf mochten neerzetten om het voor ons nog fijner te laten voelen. We mochten langskomen wanneer we wilden en altijd stond er iets lekkers te eten en te drinken voor ons klaar. De uitvaart zelf was zo ontzettend mooi en passend bij mijn vader. Die reactie hebben we ook veel gekregen van onze familie en vrienden. Ook de fase na de uitvaart blijft Evelien meelevend. 'Maar hier stopt het niet hè', waren haar exacte woorden. Nog steeds staat ze voor ons klaar wanneer wij vragen hebben, belt af en toe nog eens om te vragen hoe het met ons gaat en of ze ons nog ergens bij kan helpen. Zo bijzonder en fijn. Ik raad Evelien aan iedereen aan, ze heeft mij doen inzien dat, ondanks dat dit het ergste is wat ik ooit heb meegemaakt, de dood niet iets is om bang voor te zijn. Dat alles wat je voelt goed is en dat een afscheid eigenlijk geen afscheid is. Evelien, bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 18 juli 2022
10

Evelien zorgt voor een mooi en waardig afscheid.

Juni 2022 is mijn allerliefste overleden . Een heftige periode ging daaraan vooraf. Evelien heeft heel goed naar onze wensen m.b.t. zijn afscheid geluisterd. Hij heeft in de Suite gelogeerd, op nog geen 100 meter afstand van ons huis. Een huiselijke setting, zo fijn en compleet anders dan gebruikelijk. Het afscheid vond plaats in Zomerlanden, in besloten kring. Evelien heeft ons aan alle kanten omringd met haar warme persoonlijkheid, we konden steeds op haar terugvallen bij vragen en allerlei zaken die geregeld moesten worden bij een overlijden. Iedereen die bij het afscheid van mijn man aanwezig is geweest, was vol lof over hoe alles zo mooi geregeld was, helemaal naar zijn wens. Evelien, ik ben je zeer, zeer dankbaar! Louise
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 18 juli 2022
10

Professioneel en echt persoonlijk betrokken.

Vanaf het moment dat onze vader kwam te overlijden, hebben Evelien en Barbara ons bijgestaan in alles rondom de uitvaart. Zeer vakkundig en met heel veel respect. Uiteraard iets wat je verwacht als je dergelijke hulp nodig hebt. Echter is Evelien Uitvaartverzorging iemand die oprecht de aandacht en tijd neemt om je zeer persoonlijk mee te nemen in zo’n laatste reis van een dierbare. Elke uitvaart is anders en speciaal. Zo zal Evelien ook zorgen dat deze dag helemaal in het teken staat van de wensen van nabestaanden en/of overledene. Bij ons heeft Evelien zelfs onze 2,5 jaar oude dochtertje bij de hand genomen en laten zien waar opa nu ligt, en waarom, en dat ze een mooie tekening op de kist kon maken. Ze bleek het echt te begrijpen. De houten speelgoedkist bij Evelien maakte ze nadien stilletjes leeg en ging daar zonder iets te zeggen in zitten…..zo mooi om te zien hoe zij zelfs de kleinste meeneemt in het proces. Al met al kan ik zeggen dat wij zeer blij zijn met de manier hoe Evelien en Barbara de uitvaart van onze vader, man en opa verzorgd hebben. Grote klasse en respect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 16 juli 2022
10

Betrokken, flexibel, meedenken

Wij hebben Evelien en Barbara als zeer betrokken ervaren. Ze denken mee met de familie en willen er samen een mooie uitvaart van maken. Alles is bespreekbaar en de kosten worden inzichtelijk gemaakt en kunnen organiseren. Zij werken met professionele mensen en stemmen dat goed af. Maar het allermooiste is Evelien en Barbara werken vanuit hun hart, dat heeft de uitvaart van onze moeder in de mooie Dorpskerk van Rhoon zo bijzonder gemaakt. Hartelijk dank daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 10 juli 2022
10

Op maat- niks moet,alles mag-openheid- creativiteit en liefdevolle betrokkenheid was kenmerkend!

Wat een fijne begeleiding tijdens zo'n moeilijk proces. Wat mooi kon zijn, was mooi! Evelien ondersteunde hierin doordat ze vanaf het eerste moment écht luisterde. (En ook zonder woorden had ze van alles door). Doordat mijn man en ik de tijd hebben gehad om afscheid van elkaar te nemen, hebben we gelukkig ook nog kunnen praten over zijn afscheid. Dat maakte dat we in grote lijnen al best goed wisten wat we mooi vonden. Evelien wist daar feilloos op aan te sluiten. Ze heeft daarbij aangevuld, onze eigen ideeën verrijkt en uiteindelijk alles gerealiseerd! Dag (en nacht) stond ze voor ons klaar en dat voelde al snel héél goed en vertrouwd. Ze gaf tevens rust door de planning van de organisatie op zich te nemen. Zo gaf ze bijvoorbeeld telkens aan wanneer we bepaalde beslissingen moesten maken en dus ook wanneer we ons nog even niet druk hoefden te maken over bepaalde dingen. Doordat zij en haar volgens Barbara zo'n sterke organisatie hadden, konden we dit ook met alle vertrouwen loslaten. Ook was het fijn om af en toe even met Evelien te kunnen sparren over het rouwproces van de kinderen. Daarin sloot ze ook weer mooi aan bij hetgeen waar behoefte aan was. Niet te veel, niet te weinig. Een echte (lieve, bekwame, invoelende, creatieve, adequate, positieve, eerlijke) professional die met ontzettend veel passie haar werk doet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hekelingen - 7 juli 2022
10

Een hele mooie en liefdevolle ervaring

Wij hebben afscheid moeten nemen van onze zoon Tim op jonge leeftijd. Evelien hebben we gevonden via Zomerlanden. Het is een bijzondere en lieve vrouw die open staat voor jouw wensen en meedenkt hoe je op een fijne en mooie manier afscheid kan nemen. Er was haar niets teveel en alles kon, ze staat heel erg open voor alles.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 4 juli 2022
10

Mooi

Evelien, Barbara en collega's hebben een hele mooie uitvaartdienst georganiseerd, zoals onze vriend was en zoals onze vriend het wilde. Wat ik ook heel prettig vond was dat Evelien aangaf dat onze vriend na de uitvaartdienst wilde dat wij het gezellig hadden met elkaar en leuke herinneringen over onze vriend zouden delen. Dit maakte te sfeer bij het napraten heel fijn en ongedwongen. De natuurbegraafplaats is een mooie, rustige plek, waarvan ik zeker weet dat onze vriend dat ook een mooie plek had gevonden. Dank jullie wel !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 27 juni 2022
10

Absoluut fantastisch

Lieve Evelien, Barbara en het Team, Heel, heel hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke afscheidsdag van onze broer Harrie. We zijn ervan overtuigt dat met jullie ondersteuning deze dag in stijl van Harrie heeft kunnen plaatsvinden. Er was plaats voor verdriet, zoals Harrie het wilde, waren we allemaal in kleur en hadden een goed humeur. Nogmaals hartelijk dank De broers en zussen van Harrie uit Den Haag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 26 mei 2022

“Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat anderen een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden.” – Evelien.

Laatste blogs

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij mij de juiste klik voelt. 

Ik hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je mij benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met mij via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp