Recensies

Wat vinden anderen van mijn dienstverlening

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Evelien wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. 

Lees hier alle ervaringen.

10

Warm en tegelijk kordaat.

Evelien regelt de dingen die nodig zijn en geeft tegelijk heel veel ruimte voor eigen invulling en wensen. En dat is erg prettig in een verdrietige situatie. Binnen de beperkingen die de Coronaomstandigheden kennen , weet ze een mooi en warm afscheid te realiseren. Het contact met haar hebben we als warm ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 4 maart 2021
9

Fijn, betrokken, transparant en lekker 'down to earth'.

Ter kennismaking is Evelien al voor het overlijden van ons moeder op bezoek geweest. Moeders had haar wensen en graag de eigen regie. Ook fijn dat moeders wist hoe alles in zijn werk zou gaan en zeker in de Corona periode, het zou natuurlijk zomaar anders kunnen gaan dan de bedoeling was. En zo geschiedde ..... Corona kwam als spelbreker tussendoor. Maar Evelien heeft zoveel als mogelijk naar wens de hele periode van overlijden, opbaren en uitvaart geregeld en verzorgd. Evelien denkt niet in 'wat kan niet', maar in 'wat kan wel'. Moeders haar wens was op veel vlakken de eigen regie te houden en dat wordt gerespecteerd. Af en toe een appje, een telefoontje of anderszins berichtje. Fijn om elkaar tussen alle bedrijven door even te spreken. Evelien hoort alle vragen en verzoeken aan en beantwoord snel. Zeker namens moeders, maar ook namens ons.... Evelien dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet Rotterdam - 29 januari 2021
10

Onvergetelijke en onuitwisbare uitvaart door Evelien; een bijzonder verhaal

We hebben in Evelien geen betere en meer betrokken uitvaartster kunnen vinden. Op z’n Eveliens maakte ze kennis met mijn stiefvader en wat was het mooi om te zien dat hij samen met haar de dood omarmde. Zijn angst verdween en maakte zelfs grapjes met haar om de rouwbus dat er muziek van Frans Bauer moest worden gespeeld. Met een enorme professionaliteit, verve, creativiteit en een hoge betrokkenheid stond zij samen met ons als één familie aan het hoofd van deze voor ons wel bijzondere dag en uitvaart. Samen kleurden wij de regenboog in en namen wij de trein naar Niemandsland om mijn stiefvader een onvergetelijke uitvaart te bezorgen in zijn stijl en zoals hij het had gewild, zijn "eigen"wijze. Zijn ster staat aan de hemel en zou genoten hebben van de locatie, de bloemen, de aandacht, de dobbelsteen, Teun en Henny, de bijzondere details en fin….., te veel om op te noemen, alles geregeld door deze professionele dame en haar assistente. Ik kan niet genoeg benadrukken wat ze voor mijn moeder heeft betekend en in deze Corona tijd geef ik haar een dikke tien en een digitale knuffel. Lieve groet, Corrina
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 24 januari 2021
10

ZEER GOED EN MEDELEVEND IN DEZE TIJD GEREGELD

Ik heb nog noout zo n plechtighrid meegemaakt Zeer goed geregeld De afscheid was zeer aangenaam In het kasteel van Rhoon Heel mooi En daarna met de bus met de overledene zijn laatste rit maken Heel apart allemaal En mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 22 januari 2021
10

Zeer tevreden!

Wij hebben een zeer prettige ervaring gehad bij de begeleiding van de zorg voor de uitvaart van onze moeder, door Evelien en haar team. Een uitvaart onderneming van deze tijd! Modern en niet stoffig, goed contact met de nabestaande en prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen a/d IJssel - 6 januari 2021
9

Evelien Uitvaartverzorging: zeer aan te bevelen!

Onze ervaring met Evelien Uitvaartverzorging betreft een oriënterend gesprek over de vele mogelijkheden en de te maken keuzes die komen kijken bij het organiseren van een ooit te houden afscheid indien mijn oude moeder toch niet onsterfelijk blijkt. Al snel weet Evelien een fijne intieme sfeer te creëren waardoor de keus wie ooit mijn moeder mag begeleiden na haar overlijden al snel gemaakt is. In dat gesprek liet Evelien de vele mogelijkheden voor het afscheid zien waarbij ze als geen ander inspeelt op de keuzes die overeenkomen met de persoonlijke wensen en voorkeuren van ons en mijn moeder en met verrassende niet alledaagse mogelijkheden komt. Op basis van deze ervaring met Evelien Uitvaartverzorging zijn we overtuigd dat als de tijd daar is de uitvaart een mooi en warm afscheid zal zijn geheel in lijn met het dan voltooide leven van mijn moeder. Fijn dat als de tijd daar is we in Evelien een persoon hebben gevonden die we het afscheid volledig toevertrouwen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 27 december 2020
10

Een vrouw die Warm, liefdevol, respectvol is en vol passie haar werk doet en zo een uitvaart op maat

In onze zoektocht op internet naar een uitvaartverzorger kwamen we bij Evelien. Mijn vader ging achteruit en hij had als wens om de uitvaartverzorger zelf te spreken en te zien. Evelien maakte gelijk vrijblijvend een afspraak. Ze gaf aan geen klik, dan even goede vrienden geen probleem. Maar die klik was er zeker en mijn vader gaf aan, zij moet het doen !!! ze luisterde en regelde alles super fijn. En wat mooi dat mijn vader zelf de regie in handen had en veel dingen zelf met Evelien kon regelen. Toen het moment daar kwam nam ze veel zorgen en geregel ons uit handen gaf adviezen en ideeën. Ondanks Corona hebben we een bijzondere en speciale uitvaart gehad. Het leek bijna koninklijk ❤ Een plek waar wij nooit aan gedacht hadden om de uitvaart te hebben, kasteel van Rhoon. Een livestream zodat mensen thuis mee konden kijken, aan de kinderen werd persoonlijke aandacht gegeven. Met alle vragen, gedachtes, zorgen, verdriet konden we bij haar terecht. Een duidelijk beeld over hoeveel alles ging kosten. Kortom een warme, liefdevolle, ervaring hadden wij in deze voor ons zo moeilijke tijd. Een vrouw die liefde voor de mens heeft en veel liefde en passie voor haar werk. Die een uitvaart regelt die op maat geregeld is!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 22 november 2020
10

Fijne samenwerking, Warm persoon, 'Out-of-the-box'-denker

Evelien heeft een persoonlijke en warme manier van benaderen, niet alleen naar de klant, maar zeker ook naar ons als mede-leverancier. Voor de families en nabestaanden haalt ze alles uit de kast om een uitvaart uitvaart uniek, waardig en onvergetelijk te maken. Een manier van werken die perfect bij ons past. Daarom werken wij heel graag met haar samen. Ze neemt de tijd om aan de nabestaanden actief ideeën aan te dragen, die 'out of the box' zijn. Haar manier van werken is evenals haar opvallende verschijning, alles behalve standaard. Evelien is werkelijk 'something else'!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halsteren - 29 oktober 2020
9

Heel fijn en respectvol !

De uitvaart van onze moeder/schoonmoeder is mede door de fijne begeleiding van Evelien een mooie herrinnering geworden . Ze denkt in mogelijkheden en zet zich in om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Zonder zich op te dringen droeg ze ideeen aan die maakte dat het een uniek en mooi afscheid was .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinteloord - 18 oktober 2020
10

emotioneel en mooi

Beste Evelien , bij deze een reactie op de uitvaart van mijn zwager , Ik vond het een hele emotionele uitvaart zo buiten in de open lucht Het was ongebonden en je kon zo goed met elkaar wat praten en elkaar steunen , het was voor mij wel heftig wand Menno zijn zus was mijn vrouw en die is 22 mei overleden dus je begrijpt wel wat dat met je doet . Ik wens je alle goeds met je bedrijf en ga zo door . Vriendelijke groet Eddie Buitenhuis .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hellevoetsluis - 11 oktober 2020

“Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat anderen een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden.” – Evelien.

Laatste blogs

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij mij de juiste klik voelt. 

Ik hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je mij benaderd voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met mij via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl

Stel hier je vraag via WhatsApp