Recensies

Wat vinden anderen van mijn dienstverlening

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Evelien wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. 

Lees hier alle ervaringen.

10

Weer een mooie uitvaart!

Weer een mooie uitvaart meegemaakt met Evelien. Deze was in een restaria, weer een afscheid op een manier zoals de persoon was en perfect uitgevoerd door Evelien. Steeds weer bewondering voor zoals ze te werk gaat. Ook de kinderen werden weer zo goed opgevangen door Evelien waardoor ook zij goed afscheid kunnen nemen en het ook niet eng of raar vinden. Kortom een topper om aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 22 september 2021
10

Evelien heeft dit mooi geregeld netjes

Alles is netjes opgepakt gelukkig goed geregeld aangezien wij niet wisten wat het beste was zijn super blij dat er een zorg minder is in deze moeilijke tijd dankjewel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 20 september 2021
10

betrokken wen warme service

Evelien levert super werk af. ze is open en eerlijk. Denkt mee over alles. Is ook eerlijk wanneer het nodig is. Helaas al veel ervaring, maar Evelien steekt er met kop en schouders bovenuit. En niet alleen omdat ze zo lang is 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heenvliet - 14 juli 2021
10

Aanrader voor een écht persoonlijk afscheid

Evelien is een topper. Vanaf het eerste moment voelde het contact vertrouwd. Ik heb de samenwerking met haar ervaren als heel professioneel maar tegelijkertijd ook super laagdrempelig en toegankelijk. Niets moet en alles mag. Ze is met begrip, respect en zachtheid omgegaan met alles rondom het afscheid van mijn moeder, en tegelijkertijd zie je aan haar dat ze ook kordaat kan doorpakken op de momenten dat het nodig is en dingen gewoon altijd voor elkaar krijgt. Ondanks dat ze mijn moeder nooit heeft ontmoet, had ze meteen door wat voor persoon ze was, en wat goed bij haar pastte. Ik kreeg volop de ruimte om het afscheid vorm te geven zoals ik dat graag wilde, maar ze wist feilloos in te springen met een suggestie (die dan vaak dé perfecte oplossing bleek) op de momenten waarop dat even nodig was. Ondanks de verdrietige aanleiding, kijk ik met heel veel tevredenheid en warmte terug op een schitterend afscheid. Evelien legt haar hart en ziel in wat ze doet, en dat merk je.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 8 juli 2021
10

Super lief en kan goed omgaan met kinderen

Iedereen werd goed betrokken en alles werd naar wens gebracht/gemaakt mooie dag geworden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 22 juni 2021
10

Uitstekend

EEN GOED MEEDENKEND IEMAND,LAATJE IN JEWAARDE EN LET OP DE CENTJES.ALLES SNEL EN GOED GEREGELD. De crematie goed geregeld en goed de kleinkinderen erbij betrekken en gerust stellen. Vind ik erg belangrijk. IK ZOU ZE IEDEREEN AANBEVELEN
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 22 juni 2021
10

Persoonlijk afscheid nemen, met een lach en een traan.

Een fijne nuchtere, lieve en ruimte voor een grapje aanpak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek - 22 juni 2021
10

Fantastisch geregeld

Goede ervaring met deze uitvaartverzorgster,lief,behulpzaam,kan niet beter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 9 juni 2021
8

Sympathiek

Evelien komt sympathiek over en geeft je het gevoel dat je het geregel aan haar kan overlaten. Luistert goed en komt met ideeën. Nazorg had wellicht Iets beter gekund maar verder kan ik Evelien zeker aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 31 mei 2021
10

Geweldig fijn geregeld

Meelevend, alles is mogelijk en daar zal Evelien ook alles voor doen. Liefdevol en vol begrip en geduld heeft Evelien de crematie v mijn vader perfect geregeld. Zo’n fijn lief mens een lichtpuntje in de donkerste dagen v je leven. Bedankt Evelien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 7 mei 2021

“Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat anderen een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden.” – Evelien.

Laatste blogs

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij mij de juiste klik voelt. 

Ik hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je mij benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met mij via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp