Recensies

Wat vinden anderen van mijn dienstverlening

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Evelien wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. 

Lees hier alle ervaringen.

10

Heel goed geregeld

Prettige ervaring, Evelien en collega,s brengen tust en duidelijkheid. Goede begeleiding maar ook ruimte voor eigen wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20 oktober 2022
10

Alleen maar liefde

Evelien en Barbara hebben de uitvaart van mijn moeder onvergetelijk gemaakt. In 1e instantie was ik sceptisch om nog voor het overlijden een afspraak te maken bij ons thuis om de uitvaart te bespreken. Maar achteraf is dit zo’n goed besluit geweest, omdat na het overlijden bepaalde moeilijke beslissingen al genomen waren en je vooraf rustig met elkaar keuzes kan overwegen. Van de 1e tot de laatste afspraak voelden Evelien en Bar als familie. Wederzijds respect, oog voor detail, je werk uit liefde doen en kennis van zaken….voor hen zo gewoon maar voor ons zo waardevol.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 6 oktober 2022
10

5 ***** de luxe

De begeleiding en de uitvoering van onze wensen heeft er mede voor gezorgd dat de verwerking soepel kon verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 5 oktober 2022
10

Fijn

Vanaf het eerste moment voel ik me comfortabel en gehoord bij Evelien. Ze toont oprechte interesse en past zich aan persoonlijke wensen aan, maar vergeet hierbij niet de dingen waar zij zelf voor staat. Ze maakt het onderwerp bespreekbaar op een fijne manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland - 5 oktober 2022
10

Warme ontmoeting met Evelien waardoor alles bespreekbaar is

Praten over eigen overlijden en afscheid, is iets wat vaak vooruit wordt geschoven. Het kan ook moeilijk zijn. Maar wat ben ik blij en dankbaar dat ik met Evelien contact heb opgenomen! Een aangename warme oprecht in je geïnteresseerde vrouw die weet waar ze over praat. Samen met haar bespreek je alle wensen en gedachten en daarna voelde ik zoveel rust omdat het nu geregeld is, en anders kan dan op de traditionele manier,, waar overigens niets mis mee is maar wat totaal niet bij mij past..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland - 1 oktober 2022
10

Grandioos

Het was precies zoals we voor ogen hadden. Perfect geregeld, geweldige locatie, liefdevolle begeleiding van begin tot eind. Werkelijk alles wordt uit handen genomen. Wij zijn zo blij dat we Evelien en Barbara aan onze zijde hadden. En nog steeds staan ze ons bij indien nodig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 30 september 2022
10

Blij dat we haar onder deze omstandigheden hebben ontmoet

Wij hebben Evelien als een zeer lief, zacht persoon ervaren, alles tot in de puntjes geregeld, luisterend oor en echt de tijd voor ons genomen. Na het verlies van ons kleinzoon nog steeds contact om te vragen hoe het gaat. Nogmaals een vrouw met een zeer groot warm hart
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 30 september 2022
10

Warm, professioneel, liefdevol en creatief

En dan ineens echt een uitvaartverzorger moeten kiezen. De advertenties en websites in onze eigen stad doornemen, en dan nog geen warm gevoel krijgen. Wat een geluk dat Evelien naar ons wilde komen in Dordrecht om ons te begeleiden bij het afscheid van onze (schoon)moeder. Vanaf het eerste telefoontje en de eerste ontmoeting voelde het goed. Evelien kwam samen met Barbara en regelde alles in overleg met en voor ons, met een perfecte planning en organisatie. Dacht met ons mee en kwam met ideeën die alles zo mooi maakten. Evelien is liefdevol, kijkt naar wat nodig is, bereidt je voor op wat gaat komen en wat allemaal mogelijk is. Zo kwamen Barbara en Evelien op de laatste dag zelfs met een extra auto en gaven aan ons hun eigen “Harry” mee, om ma zelf naar het uitvaartcentrum te rijden. In de tussentijd brachten zij de Biesbosch vrij letterlijk daarnaartoe. Evelien en Barbara zijn professioneel op een warme en persoonlijke manier: beslissingen gaan samen met de onvergetelijke boterkoek op het juiste moment. Op die intensieve week met jullie kijken we terug als een week die helemaal ging zoals het moest zijn. Dankzij jouw en jullie creativiteit en liefdevolle begeleiding hebben wij ma een prachtig afscheid kunnen geven, inclusief riet en driewieler. Met liefde voor de laatste keer afgestapt. Helemaal Truus. Evelien’s vaste zinnetje “wees daar waar je echt wil zijn” dragen we als wijsheid met ons mee. Een week van afscheid nemen en herinneringen ophalen leverde op deze manier een waardevolle nieuwe herinnering op. En ook al is de aanleiding een trieste, wij wensen iedereen Evelien Uitvaartverzorging met ons hele hart toe.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 24 augustus 2022
10

Fantastisch , het was geen feestje ...... Of toch wel ?!

Vergeet al die grote uitmelken de organisaties ! Wil je echt iemand die jouw ideeën serieus neemt hoe gewoon of bijzonder dan ook . Iemand die met ideeën komt als je het zelf even niet meer weet , je ook op het laatste moment nog keuzes geeft . Die je herinneringen geeft waar je nooit van had durven dromen , genoeg klote heeft om midden in de stad het verkeer te regelen . Dan ben je hier aan het juist adres ! Power vrouwen , mee denkstes , oplossing zoeksters , luisterend oor , boterkoek bakster , op verzoek gewoon op de gympen , rouwmotor , echo en een bezoek van de hond in het ziekenhuis voor overlijden zijn zo wat dingen , die onze dag een tot een "feestje" hebben gemaakt .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 2 augustus 2022
10

Super vakvrouw

Een echte vakvrouw. Heeft alles in huis om een perfect uitvaart te verzorgen. Het belangrijkste is dat Evelien heel goed naar haar opdrachtgevers luistert en alle wensen voor meer dan 100% waarmaakt. Out of the box denken en handelen is haar kernkwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo - 1 augustus 2022

“Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat anderen een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden.” – Evelien.

Laatste blogs

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij mij de juiste klik voelt. 

Ik hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je mij benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met mij via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp