Recensies

Wat vinden anderen van onze dienstverlening

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Evelien Uitvaartverzorging wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. 

Lees hier alle ervaringen.

10

Evelien Uitvaartverzorging heeft het helemaal begrepen hoe je verdriet ontzorgt.

De uitvaart zat er aan te komen dus ben ik ruim van te voren een gesprek aangegaan met Evelien en Barbara. Ik werd ontvangen in de Suite die voor mij direct een vertrouwde indruk gaf, omdat de ruimte een huiskamer idee creëert. We hebben de wensen besproken zoals bedacht en daar werd verder op geborduurd. Net na overlijden van mn vrouw is alles uit handen genomen, we mochten haar zelf gaan wassen en aankleden wat toch een mooie uitwerking op ons heeft gehad. De dagen erna , in de Suite, waar m'n vrouw " logeerde" was een mooie ervaring voor ons allen. Dat was al goed verzorgd, hapje en drankje om maar wat te benoemen. De hele uitvaardag is voor ons onvergetelijk geworden door het ontzorgen van Evelien en haar team. Het heeft een indrukwekkend gevoel achtergelaten waar we aan terug kunnen denken. Nog Hartelijk bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon - 29 november 2023
10

Een uitvaart zonder zorgen en meer....

Na het ovelijden van een dierbare is er veel verdrieten staat je hoofd er niet naar om je bezig te houden met alle zaken die geregeld moeten. Aan de andere kant wil je ook een mooie uitvaart waarbij je recht doet aan een leven wat geëindigd is. Wat is het dan fijn om " team Evelien " te hebben die direct na het eerste telefoontje aan de slag gaat van de overplaatsing naar De Suite tot en met het laatste moment in het uitvaartcentrum. Voor ons is Evelien de steun en toeverlaat geweest in de week na het overlijden van onze moeder en oma. Evelien heeft adviezen gegeven op een manier dat je zelf je keuzes kunt maken. De regie lag bij ons! Dit heeft voor ons als gezin gezorgd voor een prachtige uitvaart op een manier die zo paste bij het leven van mijn moeder, zeker de laatste jaren waarin het afscheid helaas geleidelijk heeft plaatsgevonden. Het was een "groots" afscheid met een klein gezelschap wat mooi , integer , warm en respectvol is verlopen. Van de samenkomst in de Suite , de rit naar het crematorium in Crooswijk tot en met het laatste moment is fantastisch verlopen Het moment van afscheid nemen wil je eigelijk nooit maar het hoort bij het leven . Als het dan na het overlijden zo begeleid wordt kun je alleen maar dankbaar zijn en terugkijken op een mooi afscheid , eigenlijk meer terugkijken op een leven van een fantastische moeder. Je gaat , zeker ook door na de nazorg van Evelien , nog meer beseffen hoe mooi het is geweest met elkaar , dat is prachtig om te ervaren. Veel dank aan Evelien en haar team .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon - 12 november 2023
10

Professioneel icm persoonlijke support

Evelien en Sarai hebben mij en mijn moeder uitstekend ondersteund en geadviseerd met het regelen van de uitvaart van mijn vader. Niet alleen voor en tijdens de dienst waren ze elk moment van de dag beschikbaar, maar ook de nazorg is fantastisch en oprecht. Evelien en Sarai, dank nogmaals voor jullie betrokkenheid en troost in deze moeilijke periode. Ik ben erg blij dat jullie - weliswaar onder droevige omstandigheden - op ons pad zijn gekomen en gebleven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon - 9 november 2023
10

Afscheid met verdriet en liefde

Wat een hele moeilijke paar dagen waren, waarin alles misliep. Was Evelien daar om ons te helpen. Ik voel me gesteund gehoord en geliefd. Ik had mijn moeder geen betere plek kunnen wensen dan bij Evelien .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 13 september 2023
10

Heel fijn en persoonlijk geholpen in een moeilijke periode

Daar zit je dan, op een heel verdrietig moment moet je op zoek naar uitvaartverzorging. Misschien wel midden in de nacht, zonder enig eerder onderzoek, net als wij. Dan ga je zoeken, maar waar naar? Gelukkig kwamen wij via Google Evelien tegen. Naar aanleiding van haar verhaal op haar website hebben we gebeld en zijn vervolgens heel persoonlijk, eerlijk en oprecht geholpen. Evelien voelde heel goed aan wat wanneer nodig was en wat ook juist even niet. Dacht mee, gaf advies waar nodig en was tussen het overlijden van onze vader en de uitvaart heel flexibel en bereikbaar. Alles mocht en kon. Daarbij voelde ‘De suite’ als een warme en fijne plek ondanks dat het eigenlijk de laatste is waar je wil zijn. Ook op de dag van de uitvaart zelf (ont)zorgde Evelien en Barbara voor een fijne dag. Een dag, voor een groot deel dankzij hen, om nooit meer te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon - 7 september 2023
10

Een perfect geregelde goede uitvaart.

Wij willen de dames van Evelien Uitvaartverzorging hartelijk bedanken voor hun vakkundige werkzaamheden, en ook voor hun sympathieke werkwijze. Zij hebben veel hulp en steun geboden in deze voor ons verdrietige periode. Ook hun goede ideeën voor alternatieve oplossingen waren heel waardevol. Dit totaal leverde een goede uitvaart op waar wij met een tevreden gevoel op terug kunnen kijken. Dat gunnen we iedereen (wanneer het daarvoor tijd is). Marijke (partner); Robert (zoon).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorne aan Zee - 2 september 2023
9

Klantgericht; met een creatieve en empathische inzet, luisteren naar de klant.

Bij de eerste kennismaking ontstond er een ‘klik’, mede door hun open, vriendelijke en creatieve houding. Geen ‘zakelijke en bedrijfsmatige’ opstelling, maar luisteren naar en meedenken met wat wij wel en niet wilden. Dankzij deze houding en hun adviezen was de uitvaart van mijn vrouw precies zoals wij het wilden; weliswaar een ‘zwarte dag, maar zeker geen zwarte uitvaart’
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 17 augustus 2023
10

Een warm bad!

Door Evelien, Barbara en Sarai zijn we geweldig begeleid na het overlijden van onze moeder en oma. Ondanks dat de week tussen het overlijden en de uitvaart verdrietig was, hebben we dankzij hen prachtige herinneringen gemaakt en kijken we terug op een hele mooie uitvaart. Niets was teveel en alles kon. Ik denk nog elke dag aan de periode pas na het overlijden, met een lach en een traan. We zijn jullie enorm dankbaar <3
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heenvliet - 27 juli 2023
10

Hartverwarmend en zeer betrokken bij de nabestaanden.

Evelien woont bij ons op het dorp en door de advertenties in de dorpskrant bleef zij me altijd bij. Toen mijn schoonvader overleed heb ik mijn familie op Evelien geattendeerd en daar heb ik en de familie geen moment spijt van gehad. Het voelt 'gek' om tegen mensen te zeggen; als je een overlijden hebt in je familie ga naar Evelien, maar het liefst doen wij dat allemaal wel, want wat een geweldig Team heeft Evelien naast zich staan en wat fijn om deze dames, ondanks de verdrietige situatie, te hebben leren kennen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 27 juli 2023
10

Precies de juiste, persoonlijke, no-nonsense begeleiding naar het afscheid.

Mijn broer en ik maakten kennis met Evelien en Barbara toen onze moeder op sterven lag in hospice Cadenza. Ze waren ons aanbevolen en we begrepen al snel waarom. Ze waren betrokken, op een positieve manier, en maakten het voor ons echt makkelijker. Na het overlijden van onze moeder, werden we uitstekend begeleid en werd er prettig met ons meegedacht, in een gemoedelijke sfeer, over de details van de uitvaart. Zo werd het een uitvaart op maat waar onze moeder trots op zou zijn geweest. Ze haalden weliswaar het verdriet niet weg maar persoonlijk ervoer ik het als verzachtend. Ook de nazorg hebben we als zeer prettig ervaren. De nabestaandendesk bijvoorbeeld, was iets waar we zelf niet op zouden zijn gekomen... en het boekje met persoonlijke herinneringen is prachtig. Kortom: een dikke tien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 27 juli 2023

“Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat anderen een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden.” – Evelien.

Laatste blogs

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hechten hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact met ons op via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp