Recensies

Wat vinden anderen van onze dienstverlening

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Evelien Uitvaartverzorging wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. 

Lees hier alle ervaringen.

10

Super geholpen, van het begin tot nazorg.

Direct bij het eerste telefoontje heel fijn en snel geholpen. Tijdens het eerste face to face gesprek werd ik geholpen door Saar. Een hele lieve fijne vrouw die je van a tot z heel fijn begeleid. Ondanks de vervelende situatie heeft zij ervoor gezorgd dat het een prachtig afscheid is geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon - 30 maart 2024
10

Warme en persoonlijke begeleiding met alle ruimte voor je wensen en rouwverwerking.

Evelien Uitvaartverzorging heeft ons fantastisch begeleid en bijgestaan in de moeilijke periode na het overlijden van onze (stief)vader. Evelien, Barbara en ook Bep die het rouwboeket verzorgde, gaan op zo’n persoonlijke en warme manier met je om en betrekken je bij elke stap en beslissing. Voor ons was het daarmee een meer geleidelijk en goed rouwproces, waar al direct na het overlijden alle ruimte voor was en wat we zo ook intenser hebben beleefd. Dit maakt dat we met een goed gevoel op een mooi afscheid terug kunnen kijken, waar alle ruimte was voor ons verdriet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 18 maart 2024
10

Heel fijn, persoonlijk en van onschatbare waarde!

Al voor het overlijden van mijn man kennis gemaakt met Evelien en alles samen besproken. Heel fijn dat er ideeën aangedragen werden die aansloten bij zijn wensen en onze wensen en behoefte. Fijn en persoonlijk contact ook weer afgestemd op wat wij nodig hadden. Vanaf overlijden echt gesteund gevoeld. Het opbaren thuis zo netjes en fijn geregeld. De uitvaart een mooi informeel samenzijn ,Dit maakte het voor ons allemaal wat minder zwaar. Met alle aanwezigen uiteindelijk de kist weg gedragen. Iedereen heeft samen met ons afscheid kunnen nemen. Mooier konden we dit niet wensen. Ik hoop dat iedereen zo'n fijne begeleiding mag ervaren tijdens een van de moeilijkste momenten in een mensenleven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 18 maart 2024
10

Persoonlijke, professionele en warme begeleiding

Evelien en Barbara hebben de uitvaart van mijn beide ouders begeleidt. Doordat zij dit beide keren professioneel en betrokken hebben gedaan, was er voor ons ruimte om ons verlies te verwerken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 28 februari 2024
10

Perfect

Was heel blij met evelien,alles was supersnel geregeld,ze nam alles uit handen en de begravenis was zeer sfeervol en voldeed aan alle eisen van mijn dochter Ook het boekje vooraf was perfect en een geruststelling voor mijn dochter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud beijerland - 28 februari 2024
10

Top!

Voor zover de ervaring in een dergelijke situatie fijn kan zijn, was mijn ervaring met Evelien uitvaartverzorging top! Erg behulpzaam, vriendelijk, denken werkelijk over alles mee en enorm rustgevend in een hectische periode. Bedankt voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 6 februari 2024
10

Hele prettige begeleiding in een ontspannen sfeer. Evelien voelde perfect aan wat wij wilden

Uitstekende begeleiding, heel prettig contact, Evelien stond voor ons klaar, bood een luisterend oor, begreep goed wat wij wilden (herdenken en herinneren, geen afscheid en alleen maar verdriet) en handelde daar ook naar. We hebben na het overlijden van onze moeder en echtgenote een mooie week gehad; overlevende lag thuis in de woonkamer opgebaard, fijne voorbereiding op de herdenking en tot slot een indrukwekkende herdenking in Arminius in Rotterdam. En ook daarna hele fijne nazorg door Evelien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 2 februari 2024
10

De wijze waarop de uitvaart van onze geliefde is verzorgd was zeer prettig en op maat voor ons gezin

Bij het eerste telefonische moment was er direct het gevoel dat we met het juiste uitvaartondernemer contact hadden. Barbara stond open voor onze ( eerste ) wensen en dacht mee. De dagen voor de uitvaart regelmatig contact of er nog iets was dat er voor ons gedaan kon worden en of het goed ging met ons allemaal. We hebben de uitvaart op maat en precies zoals we wilden kunnen beleven en hier zijn we allemaal dankbaar voor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 1 februari 2024
10

Liefdevol

Toen mijn moeder overleed was het enige wat ik nog kon doen haar de uitvaart geven die ze verdiende. Samen met Evelien en haar team hebben we daar voor gezorgd. Samen kwamen we tot hele mooie ideeën en hebben wij ons echt gesteund gevoeld door de warme persoonlijkheid van Evelien. De Suite is prachtig en het was een fijn idee dat mijn moeder daar verbleef tot aan de crematie. De rouw en het verdriet is er maar het helpt als je de periode tussen het overlijden en de dienst zelf zo mag beleven met veel liefde en warmte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet rt - 20 januari 2024
10

Zo liefdevol en persoonlijk!!

Vanaf ons eerste gesprek met Evelien en Barbara in de Suite wisten we direct dat we de juiste keuze hadden gemaakt om de uitvaart van onze vader te begeleiden. Wat een liefdevolle dames en zoveel persoonlijke aandacht. Geen moeite teveel. Ook niet om nog op bezoek te komen bij onze vader tijdens diens verblijf in het Hospice te Zuid-Beijerland. Barbara heeft de hele uitvaart zo geweldig geleid, mede ondersteund door Sarai. Wij kunnen daarom terugkijken op een zeer mooi en waardevol afscheid en zijn jullie heel dankbaar voor alle steun en troost in een voor ons intens verdrietige tijd. Als laatste willen we ook nog een speciaal bedankje meegeven voor Bep omdat zij voor de prachtige bloemen heeft gezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland - 3 januari 2024

“Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat anderen een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden.” – Evelien.

Laatste blogs

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hechten hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact met ons op via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp