Recensies

Wat vinden anderen van onze dienstverlening

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

Evelien Uitvaartverzorging wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. 

Lees hier alle ervaringen.

10

Geweldige vrouwen met hart van goud!

Bij de uitvaart van onze moeder hebben Evelien en Barbara ons begeleid. Mede dankzij hun inzet, steun en liefde is de uitvaart mooi geweest en precies zoals mijn moeder het gewild zou hebben. Alles was bespreekbaar en ze waren over alles open en eerlijk. Doen hun werk echt met hun hart en dat geeft steun in moeilijke tijden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 14 maart 2023
10

Intense en warme verbinding makend tussen overledene en aanwezigen, ook onderling

De natuurlijke manier waarop Evelien de dienst leidt, is spraakmakend. Ze laat iedereen zich op het gemak voelen, verbindt alle aanwezigen met elkaar en de overledene en de familie, op een warme, oprecht geïnteresseerde manier. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Haar veelzijdigheid en oprechtheid komt in alles tot uiting, van het ontvangstmoment tot het vertrek. Wat een klasse!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 10 maart 2023
10

Liefdevolle begeleiding, kleinschalig en ruimhartig.

Onze moeder had zich geen betere uitvaart kunnen wensen. Evelien en Barbara hebben ons intensief en deskundig begeleid, van begin tot het eind. Alsof ze tijdelijk familie waren, zeer betrokken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heinenoord - 4 maart 2023
10

Betrokken, doortastend , oprecht en liefdevol

Wij zijn als familie meer dan tevreden over Evelien Uitvaartverzorging. In eerste instantie met Evelien het eerste gesprek gevoerd. Vervolgens heeft Rachel heeft de volledige begeleiding en uitvoering meer dan uitstekend op zich genomen. Dames, wij zijn dankbaar voor de geweldige steun, warmte en al het andere goede werk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 13 februari 2023
10

Top vrouwen.

Snel, discreet uitermate deskundig met veel gevoel voor de toch zeer treurige situatie. Vakkundige uitvoering en coördinatie van de gehele uitvaart, dan ook een duidelijke begroting en eerlijke gespecificeerde prijs voor alle door Evelien geleverde diensten. Waarschijnlijk door geen ander uitvaartbedrijf te evenaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 13 februari 2023
9

word goed geluisterd, rustige en kalme benadering

Heb het kontakt als plezierig ervaren, alles was goed geregeld, het zag er allemaal netjes uit, kortom een mooie begrafenis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon - 13 februari 2023
10

In oprechte verbondenheid

Jullie hebt het vermogen tot oprecht inleven. In diep voelbare verbondenheid hebben wij de laatste stappen naar het definitieve afscheid gezet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puttershoek - 12 februari 2023
10

Zoals mijn moeder had gewild

In een woord fantastisch. Buiten de box gedacht. In de suite met Franse chansons. Op de uitvaart met een vogeltje op de kist en daarna un petit café met een glas wijn. Dank je wel Rachel en Evelien voor de goede zorgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 16 januari 2023
10

Zeer persoonlijk, meedenkend en warme mensen

Vanaf het moment dat mijn moeder overleed heeft Evelien Uitvaart alles uit handen genomen. De geïnteresseerdheid in zowel het leven van mijn moeder, de wensen die ze had voor de uitvaart, niets was teveel. Ook de zorg en interesse in mijn vader die achterblijft vind ik ongekend. Jullie weten denk ik half niet hoeveel alles wat jullie voor hem gedaan hebben, voor hem betekend heeft. Vanaf het eerste telefoon contact tot aan de factuur aan toe, alles voelt warm en met zorg besteedt. Ik wil nogmaals mijn grote dank uitspreken naar Rachel en Barbera voor de mooie en tot in de puntjes verzorgde uitvaart!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik-Ido-Ambacht - 29 december 2022
10

Geweldig alles klopte

4 jaar geleden heeft ze haar uitvaart gepland mijn zusje en Evelien, nu een week geleden is ze overleden en kwam de toen gemaakte afspraken en wensen naar boven, en alles is uit gevoerd zo als ze toen hadden afgesproken ook nog voor de prijs die toen was afgelopen. Het was een mooi afscheid van een heel lang en zware periode. Maar het afscheid was zo goed georganiseerd door Evelien en Barbara dat het verdriet wat draagbaarder werd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 18 december 2022

“Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat anderen een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden.” – Evelien.

Laatste blogs

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hechten hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact met ons op via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp