Op Handen Gedragen

Op Handen Gedragen

Dragen bij het afscheid is zo mooi. Wij vinden het een prachtig eerbetoon om je dierbare op handen te laten dragen.

En wist je dat dat ook casual kan? De mannen en vrouwen van @ferentesnl dragen niet alleen in traditioneel zwart/grijs, maar ook jeans en losse blouse.

Onze dragers in een nieuw jasje

De traditie van het dragen, schouderen, is eeuwen oud. Om deze traditie te eren en tegelijkertijd te luisteren naar de behoefte van ‘nu’, staken wij onze dragens in een nieuw jasje.

“Als de gasten van de uitvaart allemaal informeel gekleed zijn, dan vallen de dragers met lange grijze jassen en een hoge hoed nogal uit de toon. Daarom zochten we naar een alternatief.” – Bram van der Laan, Ferentes

“Door te dragen in Casual wordt de afstand kleiner en daarmee de beleving van het eerbetoon des te groter. Dat komt omdat de uitstraling van de jongens herkenbaar is, ze stralen ‘leven’ uit, dat is gewoon heel erg fijn!”- Evelien Ligthart, Evelien Uitvaartverzorging.

Wij dragen de liefde over

Wij dragen. Wij dragen de geliefde, wij dragen het gemis. Wij geven rust, ritme en stijl aan het afscheid.

In niets lijken we op de zwarte kraaien uit het verleden, maar we koesteren de traditie van onvoorwaardelijk ‘er zijn’ voor de familie. En de feilloze samenwerking met de uitvaartverzorger.

Ons beroep is eeuwenoud, onze verschijning eigentijds. Wij zijn jong, vernieuwend en vertrouwd. Wij weten wat mogelijk is en laten zien wat onmogelijk leek. Ons respect voor ieders geliefde en onze aandacht voor de familie tonen we met een zorgvuldig doordacht voorkomen. Dichtbij het nu, benaderbaar, casual en stijlvol.

Ons ritme is klassiek, onze uitvoering hedendaags. Wij zijn één met de omgeving als we niet gezien hoeven worden en staan in het licht als het ritme van het afscheid daarom vraagt. Wij kennen de weg, de route, het pad.

Wij dragen. Naar het graf. Naar het crematorium. Naar het samenzijn. Naar de ovenruimte. Of naar…

Wij dragen de liefde over.

Samen met Ferentes, Crematorium de Dijk en Evelien Uitvaartverzorging maakte deze prachtige beelden.

Met unieke muziek van Jeroen van Veen

Op Handen Gedragen - team

We zijn ontzettend blij met onze najaar outfit!

“Al jaren liepen wij op verzoek wel eens in spijkerbroek en wit overhemd als de familie ‘liever geen zwart’ wilde. Het vervelende was dat het eigenlijk alleen in de lente en zomer kon. Dan is het warm genoeg om in overhemd buiten te zijn.” – Bram van der Laan

Nu ook casual in de winter

Daarom is het zo fijn om nu hele jaar door een casual uitstraling te kunnen aanbieden. De bruine jassen met blauwe chino en coltrui geven precies de goede sfeer.

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Heel fijn en persoonlijk geholpen in een moeilijke periode

Daar zit je dan, op een heel verdrietig moment moet je op zoek naar uitvaartverzorging. Misschien wel midden in de nacht, zonder enig eerder onderzoek, net als wij. Dan ga je zoeken, maar waar naar? Gelukkig kwamen wij via Google Evelien tegen. Naar aanleiding van haar verhaal op haar website hebben we gebeld en zijn vervolgens heel persoonlijk, eerlijk en oprecht geholpen. Evelien voelde heel goed aan wat wanneer nodig was en wat ook juist even niet. Dacht mee, gaf advies waar nodig en was tussen het overlijden van onze vader en de uitvaart heel flexibel en bereikbaar. Alles mocht en kon. Daarbij voelde ‘De suite’ als een warme en fijne plek ondanks dat het eigenlijk de laatste is waar je wil zijn. Ook op de dag van de uitvaart zelf (ont)zorgde Evelien en Barbara voor een fijne dag. Een dag, voor een groot deel dankzij hen, om nooit meer te vergeten.
Rhoon 7 september 2023

Een perfect geregelde goede uitvaart.

Wij willen de dames van Evelien Uitvaartverzorging hartelijk bedanken voor hun vakkundige werkzaamheden, en ook voor hun sympathieke werkwijze. Zij hebben veel hulp en steun geboden in deze voor ons verdrietige periode. Ook hun goede ideeën voor alternatieve oplossingen waren heel waardevol. Dit totaal leverde een goede uitvaart op waar wij met een tevreden gevoel op terug kunnen kijken. Dat gunnen we iedereen (wanneer het daarvoor tijd is). Marijke (partner); Robert (zoon).
Voorne aan Zee 2 september 2023

Klantgericht; met een creatieve en empathische inzet, luisteren naar de klant.

Bij de eerste kennismaking ontstond er een ‘klik’, mede door hun open, vriendelijke en creatieve houding. Geen ‘zakelijke en bedrijfsmatige’ opstelling, maar luisteren naar en meedenken met wat wij wel en niet wilden. Dankzij deze houding en hun adviezen was de uitvaart van mijn vrouw precies zoals wij het wilden; weliswaar een ‘zwarte dag, maar zeker geen zwarte uitvaart’
Zoetermeer 17 augustus 2023
117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp