Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023

Menu

Nalatenschap regelen

Zo werkt het

Echtheid

Eerlijkheid

Empathie

Eigenheid

De Nabestaandendesk

Evelien uitvaartverzorging is partner van de Nabestaandendesk van ZorgNa. Dit is een online platform met een checklist die zich aanpast aan iedere persoonlijke situatie. Heel eenvoudig komt je erachter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap. Van erfenis, notaris, bankzaken tot belastingen. Daarnaast biedt de nabestaandendesk ook een hele handige opzegservice. Hier geef je op een eenvoudige manier aan welke abonnementen, verzekeringen, goede doelen, social media e.d. moeten opgezegd of moeten worden overgeschreven.

De nabestaandendesk kan je via ons aanvragen en een account kost een eenmalig bedrag van € 33,00.

De NabestaandenDesk

Hier kan je inloggen op je eigen account.

Goed voorbereid op het nalatenschap

De NabestaandenDesk is een service voor het regelen van het nalatenschap na overlijden. Je kan je hier bij leven al goed op voorbereiden, door je uitvaartwensen kenbaar te maken en aan te geven hoe je jouw nalatenschap geregeld wilt hebben.

Je kan in een wilsbeschikking je uitvaartwensen en in grove lijnen je nalatenschap regelen. Wij schreven een boekje Houvast waarin je wordt geïnspireerd en geholpen om je eigen uitvaartwensen te ontdekken. 

Het is voor je naasten fijn om dit te weten, want dat haalt bij hen eventuele twijfel weg en geeft vertrouwen bij het maken van beslissingen voor jouw afscheid.

Ook is het mogelijk om hier met ons over te praten tijdens een (digitaal) kennismakingsgesprek.

Stel hier je vraag via WhatsApp