Afscheidshuis de Suite

Een unieke rouwlocatie in huiselijke sfeer

Unieke afscheidslocatie

Huiselijke sfeer

Afscheidshuis ‘de Suite’ is een unieke afscheidslocatie

Afscheidshuis de Suite opent vanaf voorjaar 2022 haar deuren voor iedereen. De Suite wordt een unieke rouwlocatie in huiselijke sfeer.

Afscheidshuis de Suite is geen traditioneel uitvaartcentrum, maar een hedendaags afscheidshuis.

De Suite krijgt een multifunctionele huiskamer, waardoor iedere familie persoonlijke invulling kan geven aan hun bezoek, tijdens en rondom een afscheid. Denk hierbij aan de indeling van de ruimte, decoratie, multimedia en licht.

De Suite, een bijzonder afscheidshuis in Albrandswaard

Het afscheidshuis de Suite wordt een eigentijdse afscheidslocatie binnen de gemeente Albrandswaard.

‘De Suite’ is geen rouwcentrum, maar een afscheidshuis dat open staat voor allerlei bijeenkomsten en activiteiten rondom afscheid, uitvaart en rouw.

De Suite opent in het vroege voorjaar van 2022 haar deuren.

Op dit moment wordt er met vele handen geklust en verbouwt om Afscheidshuis De Suite vorm te geven. Onze planning is om in februari 2022 de eerste gasten te ontvangen.

Om je een beeld te geven van de toekomstige sfeer zie je hieronder een sfeerimpressie van de look en feel van Afscheidshuis de Suite.

Sfeer Impressie van afscheidshuis de Suite

Ligging en bereikbaarheid van afscheidshuis de Suite

Afscheidshuis de Suite heeft een centrale ligging in Poortugaal en ligt nabijgelegen aan de algemene begraafplaats van Poortugaal en Rhoon. Op 15 tot 20 minuten rijden van diverse afscheidslocaties en crematoria in Spijkenisse, Rotterdam, Hoekse Waard en Maassluis.

Meer weten over de mogelijkheden van het afscheidshuis de Suite?
Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.8

Eef & Barb zijn in 1 woord: TOP !

Totaal onvoorbereid moesten wij een uitvaartondernemer regelen. Een belletje naar Evelien en alles wordt in gang gezet en “uit handen genomen”. Evelien & Barbara zijn volledig betrokken en alles mag en niets moet zoals ze dat zelf zeggen. Het voelt alsof ze opgaan in de familie terwijl ze alles voor je regelen. Niets is te gek. Ook na alle “plechtigheden” houden ze contact om te zorgen dat alles in orde en geregeld is. Hoop ze niet snel meer nodig te hebben 😉 maar mocht het nodig zijn dan zijn zij waar wij contact mee opnemen!
Spijkenisse 15 januari 2022

Perfect/menselijk zo als het hoort

Goed verzorgd kan niet beter
Poortugaal 15 januari 2022

De organisatie, betrokkenheid en vooral persoonlijke begeleiding en ontzorging; geweldig!

Evelien was op elk moment precies daar waar ze nodig was van begin tot eind. Een warme en persoonlijke dame die ons als familie het gevoel gaf er niet alleen voor te staan. Een allesdoener die oog heeft voor elk detail dat voor ons belangrijk was alf familie.
Pijnacker 2 november 2021
60 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij mij de juiste klik voelt. 

Ik hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je mij benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel mij 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
Meer lezen
Stel hier je vraag via WhatsApp