Afscheidshuis de Suite
Een unieke rouwlocatie in huiselijke sfeer

Ons afscheidshuis, 'doe alsof je thuis bent'

Ben jij op zoek naar een fijne en rustige rouwlocatie waar afscheid genomen kan worden van een dierbare?
De Suite is een afscheidshuis waar alle ruimte is om met familie en vrienden samen te komen.

Voel je thuis in Afscheidshuis de Suite in Albrandswaard en kom afscheid nemen op jullie manier. De Suite is geen rouwcentrum, maar een plek die je eigen kan maken na het moment van overlijden. In het afscheidshuis is iedereen welkom om in de dagen voor de uitvaart samen te komen én mooie momenten te creëren. Echt op jouw/jullie eigen manier afscheid te nemen.

De Suite heeft een huiskamer, waarin iedereen zijn of haar eigen persoonlijke ‘touch’ kan aanbrengen. Niets heeft een vaste plaats, voel je vrij om persoonlijke spullen mee te nemen en daarmee de Suite nog persoonlijker te maken. Bij een laatste afscheid mag niks ‘in de weg staan’.

Unieke afscheidslocatie

Huiselijke sfeer

Thuisgevoel

De Suite, een bijzonder afscheidshuis in Albrandswaard

Het afscheidshuis de Suite is een eigentijdse afscheidslocatie binnen de gemeente Albrandswaard.

‘De Suite’ is geen rouwcentrum, maar een afscheidshuis dat open staat voor allerlei (besloten) bijeenkomsten en activiteiten rondom afscheid, uitvaart en rouw.

Iedereen heeft in een periode van verlies en afscheid eigen behoeftes en dat is per persoon, gezin, familie en vriendenkring anders. Daarom geven wij iedereen alle ruimte om een eigen invulling te geven aan het bezoek en de momenten dat men bij ons te gast is in de Suite.

Afscheidshuis de Suite is er voor iedereen, ongeacht de woonplaats, uitvaartverzorger of uitvaartverzekering. Bij ons mag en kan je jezelf zijn. Én dat is tijdens het nemen van afscheid zo enorm belangrijk!

Een kijkje binnen bij Afscheidshuis de Suite

Wil je afscheidshuis de Suite een keer met eigen ogen komen bekijken? Dat kan. Iedereen is van harte welkom om de Suite te bekijken. Te ervaren. Te voelen. Én te zien wat er allemaal kan en mogelijk is in ons afscheidshuis in Albrandswaard.

Excusieve Open avond bij ons in de Suite

25 april
 • 18:30-21:00 uur
 • Molenweg 2 Poortugaal
 • Een gezellige inloopavond, waarbij je een kijkje kan komen nemen in de Suite
 • Wij zijn er om al je vragen te beantwoorden

Een afscheidshuis,
het zijn de kleine dingen die het doen.

Afscheidshuis De Suite biedt alle ruimte om van ieder moment een eigen moment te maken. De huiskamer is van alle gemakken voorzien en is op verschillende manieren in te delen. 

Op de retro radio kan uw favoriete muziek worden afgespeeld en we stellen onze keuken open voor al uw horecawensen. Het is toegestaan om eigen consumpties mee te brengen.

Ben je benieuwd naar wat de Suite nog meer te bieden heeft? Vraag dan onze (digitale) brochure aan. 

Afscheidshuis De Suite in een notendop

Voor besloten bezoeken met een groepsgrootte van maximaal 20 personen.

 

 

Een bezoek of (besloten) bijeenkomst kan alleen op afspraak.

Overledenen mogen bij ons blijven logeren in een beschermde omgeving.

Kinderen zijn meer dan welkom en krijgen de juiste begeleiding.

Er is alle ruimte voor het aanbrengen van een persoonlijke touch.

Rouwbezoek en afscheid

Afscheidshuis de Suite is een warme plek waar je in een fijne, huiselijke sfeer een rouwbezoek kan laten plaatsvinden. De verschillende meubels en indeling laten genoeg ruimte om een persoonlijke invulling aan de huiskamer te geven.

Schuif bijvoorbeeld wat met de inrichting, zet een eigen foto in de kast. Juist dit soort details maken je eigen manier van afscheid nemen nóg persoonlijker.

Een rouwbezoek kan een moment zijn waarbij in aanwezigheid van je dierbare, samen met vrienden, familie, bekenden herinneringen ophaalt. Het kan voor iemand ook het laatste moment zijn om afscheid te nemen. Hoe fijn is het dan om dat te kunnen doen in een ruimte die voelt als “thuis”.

Wanneer de uitvaart zelf voor een klein gezelschap gehouden wordt,  biedt de Suite hier ook de mogelijkheid voor. De Suite biedt voor kleine gezelschappen een eigentijdse en gezellige omgeving; groot genoeg om met een groep van 20 personen comfortabel samen te zijn.

Mogelijkheden bij afscheidshuis de Suite

Alles wat bijdraagt aan afscheid nemen.

Afscheidshuis de Suite is er voor iedereen. Het afscheidshuis biedt de ruimte voor allerlei soorten bijeenkomsten rondom afscheid, uitvaart en verlies. 

Niet alleen families, maar ook uitvaartverzorgers en professionals zijn welkom om bijeen te komen voor voorbesprekingen, workshops en educatieve activiteiten rondom het thema rouw en afscheid. ‘de Suite’ staat voor alles wat bijdraagt aan afscheid nemen.

Iedereen is welkom in de Suite

Evelien Uitvaartverzorging en Afscheidshuis de Suite liggen dicht bij elkaar.

“Steeds vaker kreeg ik de behoefte om de familie die ik begeleid een ‘eigen’ plek te bieden waar zij zich thuis kunnen voelen in de dagen voor de uitvaart.” – Evelien Ligthart, Evelien Uitvaartverzorging.

Evelien opende begin 2022 samen met Barbara Afscheidshuis de Suite en startte daarmee samen een nieuwe onderneming.

Afscheidshuis de Suite is er voor iedereen, ongeacht welke uitvaarverzorging het afscheid begeleid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je omringt wordt door alles en iedereen bij wie je jezelf kan zijn en op je gemak kan voelen.

Tarieven van Afscheidshuis de Suite

Logeren na overlijden

Arriveren of vertrekken kan tussen 9:00 uur en 21:00 uur

 • Per dag € 85,00

  Wij bieden de mogelijkheden voor koeling en thanatopraxie* (excl. behandeling)

 • Toeslag buiten werktijd € 35,00

  Vanaf 18:00 uur ma/za, gehele zondag en feestdagen

* Informatie over thanatopraxie vind je hier. Verblijf met thanatopraxie is enkel mogelijk wanneer de behandeling is verzorgd door Afuitex.

Samenzijn

Met een maximum van 20 personen.

Faciliteiten

 • Bezoek per 45 minuten € 150,00

  Inclusief 1 drankje en lekkers per persoon.

 • Verlenging per 15 minuten € 50,00
 • Gebruik muziekinstallatie Incl.

  Afspelen van muziek via de speaker. Ook mogelijk om de eigen smartphone te koppelen.

 • Gebruik The Frame, collectie van de Suite Incl.

  Ruime keuze uit sfeerbeelden en kunstwerken.

 • Gebruik scherm met eigen beeld(en) Incl.

  Zelf aanleveren, de Suite controleert of de beelden bruikbaar zijn.

 • Ondersteuning Media € 50,00 p.uur

  Maken van de fotopresentatie door de Suite

 • Decoratie / bloemwerk aanleveren Op afspraak en in overleg
Ben je uitvaartprofessional? Vul hieronder je gegevens voor de directe download van onze digitale brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bijzondere Uitvaartlocaties dichtbij de Suite

Een uitvaart mag je op allerlei plekken organiseren. Het is belangrijk dat de uitvaartlocatie voor jou goed voelt. Het kan bijvoorbeeld bij jullie in de tuin zijn of jullie favoriete kroeg, restaurant of op een boerderij.

Ter inspiratie hieronder een paar locaties waar we goede ervaringen mee hebben.

Ligging en bereikbaarheid van afscheidshuis de Suite

Afscheidshuis de Suite heeft een centrale ligging in Poortugaal en ligt nabijgelegen aan de algemene begraafplaats van Poortugaal en Rhoon. 

Op 15 tot 20 minuten rijden van diverse afscheidslocaties en crematoria in Spijkenisse, Rotterdam, Hoekse Waard en Maassluis.

 

Bezoek en Postadres van Afscheidshuis de Suite:
Molenweg 2, 3171CN Poortugaal

Parkeren graag op ons eigen terrein.

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Goed gevoel!

Bij het eerste telefonische contact was er gelijk een goed gevoel! Barbara is langs gekomen, en heeft de mogelijkheden verteld die er zijn. Er is een andere manier van opbaren i.p.v. op een koelplaat. Namelijk Thanatopraxie , een lichte vorm van balseming. Dit is bij onze moeder gebeurt! Vanaf het overlijden tot de crematie heeft Barbara ons goed begeleid. Hiervoor willen wij Barbara Hartelijk bedanken!
Numansdorp 21 april 2024

Indrukwekkend

Lieve Evelien, Barbara en Sarai, Nu alle drukte achter de rug is wil ik jullie 3-tjes, mede namens mijn familie, alsnog bedanken voor de warme liefdevolle en zeer professionele begeleiding tijdens en na de begrafenis van onze lieve maatje. Vanaf het eerste moment kregen wij het gevoel in goede handen te zijn. Wij hebben afscheid kunnen nemen van onze moeder op een manier die bij haar paste. Alles was tot in de puntjes verzorgd, niets werd aan het toeval overgelaten. Wat veel indruk op ons heeft gemaakt was jullie tijd en rust, de heldere persoonlijke communicatie, de zorgvuldige en toch relaxte sfeer, met af en toe een tikje humor. Een bijzonder hoofdstuk in ons leven is afgesloten en ondanks het verlies van onze lieve maatje houden we, voor een groot deel dankzij jullie, een mooie herinnering aan deze dag om de rest van ons leven te koesteren. Dank jullie wel daarvoor! .
Poortugaal 17 april 2024

Super geholpen, van het begin tot nazorg.

Direct bij het eerste telefoontje heel fijn en snel geholpen. Tijdens het eerste face to face gesprek werd ik geholpen door Saar. Een hele lieve fijne vrouw die je van a tot z heel fijn begeleid. Ondanks de vervelende situatie heeft zij ervoor gezorgd dat het een prachtig afscheid is geworden.
Rhoon 30 maart 2024
136 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Wil je meer weten over Afscheidshuis de Suite?

De Suite bekijken kan altijd, de sfeer van de ruimte ervaren en elkaar even spreken. Tijdens een eerste kennismaking ervaar jij of de Suite een fijne plek (voor jou) is en of je je bij ons prettig voelt.

Wij vinden dit altijd een fijne start, omdat je nu eenmaal makkelijker en opener praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp