Afscheidslocaties

Door de jaren heen heb ik verschillende locaties benaderd of zij hun deuren openen voor een afscheid. Inmiddels hebben we al veel uitvaarten mogen verzorgen op deze bijzondere locaties. Op deze pagina vindt je de locaties waar ik zeer prettige ervaringen heb opgedaan.

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe plekken en denk graag mee met de persoonlijke wensen van de families. Deze lijst zal met de tijd worden aangevuld.

logo kasteel van rhoon

Thuis op het kasteel

Op het kasteel wordt er tot in detail meegedacht over hoe het afscheid zal worden vormgegeven. Niets is hen te gek en het kasteel staat open voor alle wensen en verzoeken.
Gelegen in Rhoon, naast Poortugaal en nabij Rotterdam, maakt dit een zeer goed bereikbare plek. Voel je welkom op het Kasteel van Rhoon.

Dorpsdijk 63, 3161 KD Rhoon

Previous
Next
logo Abel restaurant

Relaxe en fijne sfeer

Abel ligt in de Johannapolder, tussen Rhoon en Poortugaal. Abel is geschikt voor groot en klein gezelschap. Abel heeft een prachtig terras, restaurant en serre. Uniek is de naastgelegen Koepel.

Albrandswaardsedijk 194, 3172 XB Poortugaal

Previous
Next
SS Rotterdam logo

Kom aan boord voor een uniek afscheid

Op dit voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn waan je je in de authentieke sfeer van de jaren 50. Een unieke locatie voor een prachtig afscheid aan de skyline van Rotterdam.
3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam

Previous
Next
logo Cafe Rotterdam

Uitvaart aan de Erasmusbrug

Café Rotterdam is een prachtige plek om afscheid te nemen. Het uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam is geweldig. De ruimte is vrij in te richten voor een ceremonie of informele borrel.

3e Wilhelminakade 699, 3072 AP Rotterdam

Previous
Next
Vidaa logo

Uitvaart in een oase van groen

Landgoed Vidaa heeft vele mogelijkheden voor een prachtige en bijzondere uitvaart. Vidaa is verrijkt met veel kunst en mooie natuur. Er verschillende mogelijkheden voor een uitvaart binnen en buiten.

3e Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek

Previous
Next
Hofstede de Paradijshoeve

Uitvaart op een boerderij

Hofstede de Paradijshoeve is een voormalige boerderij in de Creezépolder van Ridderkerk. In een voormalige landbouwschuur is in een eigentijdse en landelijke sfeer gecreëerd.

Oostmolendijk 82, 2986 AA Ridderkerk

Previous
Next
St Joris Doele Schiedam

Uitvaart aan de Schie in Schiedam

Het prachtige pand uit 1743, het voormalige verenigingsgebouw van de schutterij, heeft een unieke sfeer en geweldige inrichting. Het heeft drie zalen, een vleugel, openhaard en een tuin.

Doeleplein 1, 3111 PA Schiedam

Stuur door

Stel hier je vraag via WhatsApp