Afscheidslocaties

Door de jaren heen hebben we verschillende locaties benaderd of zij hun deuren willen openen voor een afscheid. Inmiddels hebben we al veel uitvaarten mogen verzorgen op deze bijzondere locaties. Op deze pagina vind je de locaties waar we zeer prettige ervaringen hebben opgedaan.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe plekken en denken graag mee met de persoonlijke wensen van de families. Nieuwe pareltjes voegen we dan ook aan deze pagina toe.

Afscheid met een thuis gevoel

Het prachtige pand uit 1953, de voormalige brandweer garage van Poortugaal, omgetoverd tot een fijne en warme plek om samen te komen en het afscheid te beleven. De ruimte is geschikt tot 20 personen.

Molenweg 2, 3171 CN Poortugaal

Previous
Next

Uitvaart in de natuur

In de Lodge van Natuurbegraafplaats Zomerlanden vind je een alles wat je nodig hebt om in een ontspannen, fijne sfeer het afscheid te beleven. Team Zomerlanden staat open voor jouw ideeën en denkt mee hoe we ieder afscheid écht eigen kunnen maken. De Lodge ligt aan een prachtige bosrijke natuurbegraafplaats vol loofbomen, bloemen en een waterloop.

Boonsweg 117, 3274 LH Heinenoord

Previous
Next
logo kasteel van rhoon

Thuis op het kasteel

Op het kasteel wordt er tot in detail meegedacht over hoe het afscheid zal worden vormgegeven. Niets is hen te gek en het kasteel staat open voor alle wensen en verzoeken.
Gelegen in Rhoon, naast Poortugaal en nabij Rotterdam, maakt dit een zeer goed bereikbare plek. Voel je welkom op het Kasteel van Rhoon.

Dorpsdijk 63, 3161 KD Rhoon

Previous
Next
logo Abel restaurant

Condoleance in een fijne sfeer

Abel ligt in de Johannapolder, tussen Rhoon en Poortugaal. Abel is geschikt voor groot en klein gezelschap. Abel heeft een prachtig terras, restaurant en serre. Uniek is de naastgelegen Koepel.

Albrandswaardsedijk 194, 3172 XB Poortugaal

Previous
Next
SS Rotterdam logo

Kom aan boord voor een uniek afscheid

Op dit voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn waan je je in de authentieke sfeer van de jaren 50. Een unieke locatie voor een prachtig afscheid aan de skyline van Rotterdam.

3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam

Previous
Next
Hofstede de Paradijshoeve

Uitvaart op een boerderij

Hofstede de Paradijshoeve is een voormalige boerderij in de Creezépolder van Ridderkerk. In een voormalige landbouwschuur is een eigentijdse en landelijke sfeer gecreëerd.

Oostmolendijk 82, 2986 AA Ridderkerk

Previous
Next
logo Cafe Rotterdam

Uitvaart aan de Erasmusbrug

Café Rotterdam is een prachtige plek om afscheid te nemen. Het uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam is geweldig. De ruimte is vrij in te richten voor een ceremonie of informele borrel.

3e Wilhelminakade 699, 3072 AP Rotterdam

Previous
Next
Vidaa logo

Uitvaart in een oase van groen

Landgoed Vidaa heeft vele mogelijkheden voor een prachtige en bijzondere uitvaart. Vidaa is verrijkt met veel kunst en mooie natuur. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een uitvaart binnen en buiten.

3e Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek

Previous
Next

Uitvaart in de polder van Maassluis

Modern en landelijk ingericht en met een hart voor duurzaamheid staan de deuren van de Polderij open voor het vieren van een eigen en uniek afscheid.
Voor kleine gezelschappen heeft de Polderij binnen een prachtige ruimte. Buiten is alle ruimte voor een groter gezelschap.

Vlaardingsedijk 7, 3143 LN Maassluis

Previous
Next

Stuur door

Stel hier je vraag via WhatsApp