Afscheidslocaties

Afscheidslocaties

Door de jaren heen hebben we verschillende locaties benaderd of zij hun deuren willen openen voor een afscheid. Inmiddels hebben we al veel uitvaarten mogen verzorgen op deze bijzondere locaties. Op deze pagina vind je de locaties waar we zeer prettige ervaringen hebben opgedaan.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe plekken en denken graag mee met de persoonlijke wensen van de families. Nieuwe pareltjes voegen we dan ook aan deze pagina toe.

Afscheid met een thuis gevoel

Het prachtige pand uit 1953, de voormalige brandweer garage van Poortugaal, omgetoverd tot een fijne en warme plek om samen te komen en het afscheid te beleven. De ruimte is geschikt tot 20 personen.

Molenweg 2, 3171 CN Poortugaal

Previous
Next

Uitvaart in de natuur

In de Lodge van Natuurbegraafplaats Zomerlanden vind je een alles wat je nodig hebt om in een ontspannen, fijne sfeer het afscheid te beleven. Team Zomerlanden staat open voor jouw ideeën en denkt mee hoe we ieder afscheid écht eigen kunnen maken. De Lodge ligt aan een prachtige bosrijke natuurbegraafplaats vol loofbomen, bloemen en een waterloop.

Boonsweg 117, 3274 LH Heinenoord

Previous
Next
Previous
Next
logo kasteel van rhoon

Thuis op het kasteel

Op het kasteel wordt er tot in detail meegedacht over hoe het afscheid zal worden vormgegeven. Niets is hen te gek en het kasteel staat open voor alle wensen en verzoeken.
Gelegen in Rhoon, naast Poortugaal en nabij Rotterdam, maakt dit een zeer goed bereikbare plek. Voel je welkom op het Kasteel van Rhoon.

Dorpsdijk 63, 3161 KD Rhoon

Previous
Next
logo Abel restaurant

Condoleance in een fijne sfeer

Abel ligt in de Johannapolder, tussen Rhoon en Poortugaal. Abel is geschikt voor groot en klein gezelschap. Abel heeft een prachtig terras, restaurant en serre. Uniek is de naastgelegen Koepel.

Albrandswaardsedijk 194, 3172 XB Poortugaal

SS Rotterdam logo

Kom aan boord voor een uniek afscheid

Op dit voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn waan je je in de authentieke sfeer van de jaren 50. Een unieke locatie voor een prachtig afscheid aan de skyline van Rotterdam.

3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam

Previous
Next
Previous
Next
Hofstede de Paradijshoeve

Uitvaart op een boerderij

Hofstede de Paradijshoeve is een voormalige boerderij in de Creezépolder van Ridderkerk. In een voormalige landbouwschuur is een eigentijdse en landelijke sfeer gecreëerd.

Oostmolendijk 82, 2986 AA Ridderkerk

Previous
Next
Vidaa logo

Uitvaart in een oase van groen

Landgoed Vidaa heeft vele mogelijkheden voor een prachtige en bijzondere uitvaart. Vidaa is verrijkt met veel kunst en mooie natuur. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een uitvaart binnen en buiten.

3e Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek

Uitvaart in de polder van Maassluis

Modern en landelijk ingericht en met een hart voor duurzaamheid staan de deuren van de Polderij open voor het vieren van een eigen en uniek afscheid.
Voor kleine gezelschappen heeft de Polderij binnen een prachtige ruimte. Buiten is alle ruimte voor een groter gezelschap.

Vlaardingsedijk 7, 3143 LN Maassluis

Previous
Next
Previous
Next
logo Cafe Rotterdam

Uitvaart aan de Erasmusbrug

Café Rotterdam is een prachtige plek om afscheid te nemen. Het uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam is geweldig. De ruimte is vrij in te richten voor een ceremonie of informele borrel.

3e Wilhelminakade 699, 3072 AP Rotterdam

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Uniek en prettig

Tijdens mijn moeder haar ziekbed wilde ik eigenlijk haar uitvaart zelf regelen. Maar toen de emotie het overnam besloot ik een uitvaartverzorger te zoeken die naast mij stond. Op mijn zoektocht had ik gelezen over de Suite. Tijdens het eerste telefoon gesprek heb ik al een goede klik en Eveline is naadloos naast mij gaan staan. Veel aanwezigen van de crematie van mijn moeder waren zo verrast over deze unieke uitvaartverzorger en uitvaart. Wij hebben zelfs mama zelf met ‘ Hugo’ naar de suite gebracht en weer opgehaald. Dankjewel lieve Evelien en Barbera jullie hebben mij geweldig geholpen mijn lieve mama een unieke en eigen afscheid te geven iets wat precies bij haar paste. Ik zal er voor altijd met een goed gevoel op terug kijken.
Pijnacker 9 mei 2023

Geweldige vrouwen met hart van goud!

Bij de uitvaart van onze moeder hebben Evelien en Barbara ons begeleid. Mede dankzij hun inzet, steun en liefde is de uitvaart mooi geweest en precies zoals mijn moeder het gewild zou hebben. Alles was bespreekbaar en ze waren over alles open en eerlijk. Doen hun werk echt met hun hart en dat geeft steun in moeilijke tijden!
Spijkenisse 14 maart 2023

Intense en warme verbinding makend tussen overledene en aanwezigen, ook onderling

De natuurlijke manier waarop Evelien de dienst leidt, is spraakmakend. Ze laat iedereen zich op het gemak voelen, verbindt alle aanwezigen met elkaar en de overledene en de familie, op een warme, oprecht geïnteresseerde manier. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Haar veelzijdigheid en oprechtheid komt in alles tot uiting, van het ontvangstmoment tot het vertrek. Wat een klasse!
Berkel en Rodenrijs 10 maart 2023
105 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp