Afscheidslocaties

Afscheidslocaties

Door de jaren heen hebben we verschillende locaties benaderd of zij hun deuren willen openen voor een afscheid. Inmiddels hebben we al veel uitvaarten mogen verzorgen op deze bijzondere locaties. Op deze pagina vind je de locaties waar we zeer prettige ervaringen hebben opgedaan.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe plekken en denken graag mee met de persoonlijke wensen van de families. Nieuwe pareltjes voegen we dan ook aan deze pagina toe.

Afscheid met een thuis gevoel

Het prachtige pand uit 1953, de voormalige brandweer garage van Poortugaal, omgetoverd tot een fijne en warme plek om samen te komen en het afscheid te beleven. De ruimte is geschikt tot 20 personen.

Molenweg 2, 3171 CN Poortugaal

Previous slide
Next slide

Uitvaart in de natuur

In de Lodge van Natuurbegraafplaats Zomerlanden vind je een alles wat je nodig hebt om in een ontspannen, fijne sfeer het afscheid te beleven. Team Zomerlanden staat open voor jouw ideeën en denkt mee hoe we ieder afscheid écht eigen kunnen maken. De Lodge ligt aan een prachtige bosrijke natuurbegraafplaats vol loofbomen, bloemen en een waterloop.

Boonsweg 117, 3274 LH Heinenoord

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
logo kasteel van rhoon

Thuis op het kasteel

Op het kasteel wordt er tot in detail meegedacht over hoe het afscheid zal worden vormgegeven. Niets is hen te gek en het kasteel staat open voor alle wensen en verzoeken.
Gelegen in Rhoon, naast Poortugaal en nabij Rotterdam, maakt dit een zeer goed bereikbare plek. Voel je welkom op het Kasteel van Rhoon.

Dorpsdijk 63, 3161 KD Rhoon

Previous slide
Next slide
logo Abel restaurant

Condoleance in een fijne sfeer

Abel ligt in de Johannapolder, tussen Rhoon en Poortugaal. Abel is geschikt voor groot en klein gezelschap. Abel heeft een prachtig terras, restaurant en serre. Uniek is de naastgelegen Koepel.

Albrandswaardsedijk 194, 3172 XB Poortugaal

SS Rotterdam logo

Kom aan boord voor een uniek afscheid

Op dit voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn waan je je in de authentieke sfeer van de jaren 50. Een unieke locatie voor een prachtig afscheid aan de skyline van Rotterdam.

3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Hofstede de Paradijshoeve

Uitvaart op een boerderij

Hofstede de Paradijshoeve is een voormalige boerderij in de Creezépolder van Ridderkerk. In een voormalige landbouwschuur is een eigentijdse en landelijke sfeer gecreëerd.

Oostmolendijk 82, 2986 AA Ridderkerk

Previous slide
Next slide
Vidaa logo

Uitvaart in een oase van groen

Landgoed Vidaa heeft vele mogelijkheden voor een prachtige en bijzondere uitvaart. Vidaa is verrijkt met veel kunst en mooie natuur. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een uitvaart binnen en buiten.

3e Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek

Uitvaart in de polder van Maassluis

Modern en landelijk ingericht en met een hart voor duurzaamheid staan de deuren van de Polderij open voor het vieren van een eigen en uniek afscheid.
Voor kleine gezelschappen heeft de Polderij binnen een prachtige ruimte. Buiten is alle ruimte voor een groter gezelschap.

Vlaardingsedijk 7, 3143 LN Maassluis

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
logo Cafe Rotterdam

Uitvaart aan de Erasmusbrug

Café Rotterdam is een prachtige plek om afscheid te nemen. Het uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam is geweldig. De ruimte is vrij in te richten voor een ceremonie of informele borrel.

3e Wilhelminakade 699, 3072 AP Rotterdam

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Een uitvaart zonder zorgen en meer….

Na het ovelijden van een dierbare is er veel verdrieten staat je hoofd er niet naar om je bezig te houden met alle zaken die geregeld moeten. Aan de andere kant wil je ook een mooie uitvaart waarbij je recht doet aan een leven wat geëindigd is. Wat is het dan fijn om ” team Evelien ” te hebben die direct na het eerste telefoontje aan de slag gaat van de overplaatsing naar De Suite tot en met het laatste moment in het uitvaartcentrum. Voor ons is Evelien de steun en toeverlaat geweest in de week na het overlijden van onze moeder en oma. Evelien heeft adviezen gegeven op een manier dat je zelf je keuzes kunt maken. De regie lag bij ons! Dit heeft voor ons als gezin gezorgd voor een prachtige uitvaart op een manier die zo paste bij het leven van mijn moeder, zeker de laatste jaren waarin het afscheid helaas geleidelijk heeft plaatsgevonden. Het was een “groots” afscheid met een klein gezelschap wat mooi , integer , warm en respectvol is verlopen. Van de samenkomst in de Suite , de rit naar het crematorium in Crooswijk tot en met het laatste moment is fantastisch verlopen Het moment van afscheid nemen wil je eigelijk nooit maar het hoort bij het leven . Als het dan na het overlijden zo begeleid wordt kun je alleen maar dankbaar zijn en terugkijken op een mooi afscheid , eigenlijk meer terugkijken op een leven van een fantastische moeder. Je gaat , zeker ook door na de nazorg van Evelien , nog meer beseffen hoe mooi het is geweest met elkaar , dat is prachtig om te ervaren. Veel dank aan Evelien en haar team .
Rhoon 12 november 2023

Professioneel icm persoonlijke support

Evelien en Sarai hebben mij en mijn moeder uitstekend ondersteund en geadviseerd met het regelen van de uitvaart van mijn vader. Niet alleen voor en tijdens de dienst waren ze elk moment van de dag beschikbaar, maar ook de nazorg is fantastisch en oprecht. Evelien en Sarai, dank nogmaals voor jullie betrokkenheid en troost in deze moeilijke periode. Ik ben erg blij dat jullie – weliswaar onder droevige omstandigheden – op ons pad zijn gekomen en gebleven.
Rhoon 9 november 2023

Afscheid met verdriet en liefde

Wat een hele moeilijke paar dagen waren, waarin alles misliep. Was Evelien daar om ons te helpen. Ik voel me gesteund gehoord en geliefd. Ik had mijn moeder geen betere plek kunnen wensen dan bij Evelien .
Rotterdam 13 september 2023
120 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp