Inspiratie

Uitvaartideeën, voor een eigen afscheid

Uniek afscheid

Ervaringsdeskundige op het gebied van rouw en verlies

Laat je uitvaart leven zoals je zelf altijd hebt gedaan

Met elke keuze die je zelf maakt, zorg je dat meer mensen jou herkennen in de dag dat zij afscheid van je nemen. Je mag wensen hebben over hoe je je afscheid wilt, wat bij je past en wat goed voelt. Jouw persoonlijke wensen ontstaan vanuit ‘jezelf’. Zoveel mensen, zoveel wensen, luidt het gezegde. Het voornaamste is om dichtbij jezelf te blijven en het ‘afscheid nemen’ niet op een te grote afstand van je eigen leven te plaatsen. 

Uitvaartmuziek - Gedenkmonumenten - Uitvaartkisten - Wades - Rouwvervoer

Crematoria - Uitvaartmuziek - Begraafplaatsen - Eten & Drinken - Live muziek

Baby & Kinderuitvaart - Kerken - Rouwdrukwerk - Afscheidslocaties - Urnen

Achter elke tegel vind je een pagina met ideeën en inspiratie voor je uitvaart.

Schrijf al je uitvaartwensen en ideeën op in 'Houvast'

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.8

Livestream

Prachtig opgenomen beelden, zowel close-up als totaal beeld. Goede camera standpunten wisselingen, zodat alles mooi overzichtelijk wordt weergegeven. Goed initiatief, zodat mensen die niet aanwezig kunnen zijn, om wat voor reden ook, zeker in deze tijd, of in het buitenland wonen. Ook een mooi aandenken om later nog een terug te kijken. Prima gedaan en lof daarvoor.
Heemstede 12 april 2021

Een eerlijk en oprechte uitvaart met ruimte voor eigenheid

Samen met Evelien hebben we een uitvaart kunnen regelen die bijzonder en passend was. Ze is heel erg betrokken en heeft creatieve ideeën buiten de gebruikelijke mogelijkheden. Hierdoor is het afscheid echt persoonlijk geworden. Alles kan en niets moet bij Evelien. Echt heel fijn!!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL 11 april 2021

persoonlijker kon de uitvaart niet worden….

Met rust en overzicht nam ze ons stap voor stap mee in het organiseren van de uitvaart. Van eerste kennismaking, het maken van de rouwkaart, de uitvaart en de nazorg. Persoonlijker kon de uitvaart niet worden. Ook de reacties achteraf van familie, kennissen die alleen online aanwezig konden zijn, waren niets dan lovend.
Capelle 11 april 2021
33 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Zullen we kennismaken?

Kennismaken is altijd goed. Ik kom graag bij je langs om je uitvaartwensen te bespreken of om te met elkaar vorm te geven.  Ik neem het wensenboek Houvast voor je mee, zodat je daar alles, wat we hebben bedacht, in op kan schrijven.

Neem contact op met mij via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl

Stel hier je vraag via WhatsApp