Live muziek

Live muziek op het afscheid geeft een unieke sfeer. De muziek die je hebt gekozen is al waardevol, maar als het dan ook nog eens speciaal voor jullie wordt gespeeld, dan maakt dat het moment extra bijzonder. Een violist, een salonorkest, een koor? Het kan allemaal. Op deze pagina staan fijne mensen waar ik bijzonder goede ervaringen mee heb en die ik jullie kan aanbevelen om de uitvaart nog meer eigen te maken.

Luizter

Jolanda en Jörgen verzorgen het Luizterverhaal tijdens het afscheid. Ze bundelen herinneringen tot een muzikale levensloop en brengen dit live onderbegeleiding van piano. De sfeer die zij het afscheid geven is onbeschrijfelijk, zo warm en liefdevol.

Onze samenwerking

Evelien durft evenals wij binnen de uitvaartbranche de dingen anders dan anderen te doen. Daarnaast begrijpen we elkaar heel goed, waardoor we zonder woorden elkaar perfect aan vullen tijdens een afscheidsdienst

Geleefde Liedjes

Siebe is de man met de gitaar. Onder de naam Geleefde Liedjes verzorgt hij met liefde live muziek op het afscheid. Siebe heeft een warme sound in mijn stem, waardoor elk liedje nog persoonlijker klinkt. Het leuke van Siebe is, dat als hij een lied nog niet kent, hij zich vol inzet om het eigen te maken.

Onze samenwerking

Verbindingen maken en het raken van juiste snaar, maakt ons een goed team op een afscheid. 

Camille Passeri Evelien trompet

Camille Passeri

De Parijse Trompettist Camille leeft voor de muziek. Hij staat op grote podia en heeft een internationale carrière. Zijn tweede thuis is Nederland en vind het spelen op een afscheid één van de mooiste dingen om te mogen doen. 

Onze samenwerking

Evelien is a very reliable professional, with a positive energy and a lot of nice ideas ! She has also a big heart and will do her best to help you. This is why we are a beautiful team, we want to bring love en good vibes to a funeral.

Stuur door

Stel hier je vraag via WhatsApp