Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Evelien Ligthart

"Ik gun iedereen een afscheid wat volledig is afgestemd op persoonlijke wensen en de behoeftes op dat moment. Mijn kennis en ervaring neem ik mee, maar ik begeleid vanuit mijn gevoel en met volle aandacht voor ieder persoon. Ik luister naar wat er nodig is en bied maatwerk in iedere situatie. We zorgen samen voor een prachtig afscheid met het leven en de herinneringen als uitgangspunt."

Uitvaartverzorger
Rouwpedagoog
Dementievriendelijk

Barbara Diependaal

"Samen met de nabestaanden een mooi afscheid vormgeven en daar een mooie herinnering van maken vind ik heel belangrijk. Het geleefde leven vieren. Mensen met een lach en een traan door deze emotionele periode heen helpen is waar ik veel voldoening van krijg. Mijn ervaringen in het leven en passie voor ontzorgen maken dat dit niet voelt als een rol, dit is wie ik ben en ik ben er voor jou."

Staat altijd voor je klaar
Rechterhand
Administratieve kanjer

Sarai Zwaan

"Iedereen is uniek en verdient een uniek afscheid. Door goed naar jullie verhaal te luisteren zal ik er samen met jullie voor zorgen dat alle wensen samen komen in een bijzonder afscheid, zodat het een mooie herinnering zal worden. Goed afscheid nemen zal helpen om met het verlies om te gaan. Met mijn levenservaring, creativiteit en toewijding, sta ik 24/7 voor jullie klaar. "

Uitvaartverzorging In opleiding
Rechterhand

Diana Eissens

"Een afscheid mag mooi zijn en vooral echt en eigen, kenmerkend voor de persoon van wie afscheid genomen wordt. Samen met jou en/of jouw nabestaanden geven we het afscheid vorm en creëren we een hele mooie herinnering, waarin persoonlijke wensen centraal staan. Ik sta samen met mijn collega's voor je klaar. Ik ontzorg waar gewenst en geef je de ruimte, rust en de tijd om vooral jezelf te kunnen zijn."

Afscheidsfotograaf
Rechterhand

Van 'Ik' naar 'Wij'

In de loop van de tijd ging Evelien van ik naar wij, van mij naar ons.
Het is zo fijn dat we nu meer ruimte, flexibiliteit en gelegenheid hebben om families te begeleiden op een manier die écht bij hen past.

De diversiteit van ons team is onze signatuur. We zijn onszelf, ons eigen persoon, maar met een gedeelte visie en liefde voor wat we doen. We bundelen onze ervaringen en talenten en dat geeft ons team glans en maakt onze manier van begeleiden uniek.

Heb jij onze Rotonde al gespot?

Op de Rhoonsebaan in Albrandswaard  hebben wij een rotonde geadopteerd, voor een stukje letterlijke zichtbaarheid en als symbool dat afscheid en uitvaart een onderdeel mag zijn van het leven waarin we allemaal meedraaien.

Kom hier meer te weten over Evelien, Barbara, Sarai en Diana van Evelien Uitvaartverzorging

Ons Dreamteam

Ons team is groter dan ons vier, zonder onze uitvaartvrienden zijn wij nergens. Wij hebben het geluk een prachtige mensen om ons heen te hebben verzameld die onze visie delen en allemaal hun eigen expertise hebben. Van thanatopraxie tot bloemiste en van grafisch vormgever tot drager. Iedereen draagt waar nodig en gewenst een steentje, zodat wij met elkaar zorgen voor een onvergetelijk en prachtige uitvaart.

De helden van UVR

De mannen en vrouwen van UVR ondersteunen bij de eerste momenten na het overlijden. Ze verzorgen het vervoer naar huis of andere opbaarlocatie. Ze ondersteunen bij de laatste verzorging en staan dag en nacht klaar om te ontzorgen waar nodig.

Niels en Maike

Zij verzorgen de opbaring wanneer er wordt gekozen voor thanatopraxie. Fijne mensen met een groot hart voor de zorg van overledene. De kunst van het opbaren is voor hen een opbaring verzorgen wat voor de nabestaanden bijdraagt aan een waardevol en waardig afscheid.

Bloemist Bep

Bep is de dame van de bloemen. Ze verzorgt haar bloemen en 'broedt ze uit' met liefde, zo zegt ze zelf altijd. Haar kennis en kunde is zo groot en ze er altijd wanneer je haar nodig hebt. Je kan terecht bij haar voor collectie stukken of volledig maatwerk naar je eigen wensen en budget.

Bloemist Mila

Mila haar bloemen zijn onvergetelijk. Zij zorgt voor verbinding met haar bloemenrituelen en manier van begeleiding. Tijdens de uitvaart maakt ze van de grote bloemstukken kleine troostboeketjes om mee te geven als tastbare herinnering.

Onze Dragers

De mannen van Ferentes zijn onze helden. Zij dragen de geliefde op handen. Een onbegrijpelijk mooie eerbetoon vanuit de eeuwenoude traditie, met een hedendaags voorkomen. Zij dragen de liefde over.

Carolien

Liefde voor papier, talent voor vormgeving en een eigen drukkerij. Bij Carolien en haar team is rouwdrukwerk in goede handen. Rouwkaarten, dankbetuigingen, e-cards of gepersonaliseerde troostgeschenkjes; het kan allemaal, zo fijn!

Esther

Esther maakt op ambachtelijke wijze realistische sculpturen en portretten, gebaseerd op de menselijke anatomie. Dankzij haar sculpturen en beelden is er altijd een tastbare herinnering aan je lief.

De mannen van Beerenberg

Mark en Dimitri maken uitvaartkisten met de hand in hun atelier, vanuit liefde en de gedachte iets bijzonders mee te kunnen geven. Eigenlijk kan alles, ze zijn mega creatief en hebben een 'open-mind'.

Diana

Diana is altijd op het juiste moment op de plek waar ze de allermooiste foto's weet te vangen. Ze is er, maar je ziet haar amper. Haar beelden zijn vol emotie, voelbaar als je er naar kijkt, dichtbij het moment.

Qwendoline

Zij is een duizendpoot in de afscheidsfotografie. Vanuit haar innerlijke gevoel weet zij spot-on het perfecte moment vast te leggen. Haar foto's zijn open, eerlijk en puur. Daarnaast geeft Gwendolyn afscheidsfotografen supervisie en verzorgt zijn masterclasses vanuit haar kijk en ervaring als afscheidsfotograaf.

Henriëtte

Henriëtte is een boekbindster die met liefde de herinneringsbladzijdes bindt tot een prachtig boek. In haar eigen boekbinderij is ze in haar element en creëert zij op maat boeken met authentieke en traditionele technieken. Ze heeft ook voor detail en perfectie. Het is altijd weer een bijzonder momentje een boekwerkje bij haar op te halen.

Teddy

Teddy is onze bedrijfspsycholoog. Zijn nieuwsgierigheid naar de wereld en onvoorwaardelijke liefde doen je smelten. Hij voelt feilloos aan wanneer er behoefte is aan een knuffel. Hij laat ons weten wanneer ontspanning nodig is, met zijn afleidingsmanoeuvres. Je kan alles aan hem kwijt. Zelfs als hij slaapt.

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hechten hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijker praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met Evelien Uitvaartverzorging via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp