Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023
Search
Close this search box.
Uitvaartkist

Waar zou je in willen liggen?

Een uitvaartkist is een persoonlijke keuze. Je hebt ze in alle vormen, materialen, kleuren en prijzen. De één heeft er niets mee en de ander ziet het als zijn of haar laatste meubelstuk.  We kennen de eikenfineer kist natuurlijk allemaal, maar ik laat je graag zien wat ook tot de mogelijkheden behoort. Het is maar een selectie van wat kan en wat er is, maar deze kisten zullen je vast en zeker inspireren.

Beerenberg Uitvaartkisten​

De producten van Mark en Dimitri worden met de hand gemaakt. Zoals ze zelf zeggen: “persoonlijk ambacht”.

Dit is de basiskist van Beerenberg, deze kist kan je geheel naar wens laten bedrukken. De binnen bekleding is er in 12 verschillende kleuren en is heerlijk zacht en royaal.

Wat kost deze kist?
De Naturel kist € 598,95
Kist met 1 bedrukte zijde € 756,25
Kist met 2 bedrukte zijden € 816,75
Kist met 3 bedrukte zijden € 877,25
Kist met 4 bedrukte zijden € 937,75
Volledig bedruk € 998,25

Bezorgen kost € 95,00
Een maatje breder of langer +€ 100,00

Less is more

Regelmatig horen we de kreet: “Doe mij de goedkoopste maar”. Deze kist is gemaakt van geschuurd Populieren hechthout.
Deze kist wordt ook veel gekozen om het zelf te versieren, te beschilderen of vol te prikkel en plakken met foto’s.

Deze kist kost € 275,88
Bezorgen is inbegrepen wanneer de collega’s van de rouwservice de kist gelijk mee kunnen nemen.

Deze kist is er in 1 maat en uitvoering

Kisten met kleur of met stof

Voor wie een een kleurrijk afscheid wilt, is er de mogelijkheid om een gekleurde uitvaartkist te kiezen. In principe is een kist van hout in alle RAL kleuren te spuiten.

Ook zijn er kisten van stof. Deze zijn niet alleen heel kleurrijk, maar ook lekker zacht en aaibaar.

Een volledig gestoffeerde kist € 998,25.
Een kist laten spuiten in een gewenste RAL keur kost € 313,50 met een levertijd van twee werkdagen.

Kisten van hout

Deze uitvaartkisten zijn gemaakt van massief Populieren en vurenhout. Een lichte houtsoort met een warme en natuurlijke uitstraling.

Verkrijgbaar in verschillende maten.
Deze kisten kosten tussen de € 450,00 en € 550,00.
Bezorgen is inbegrepen wanneer de collega’s van de rouwservice de kist gelijk mee kunnen nemen.

Maatje breder of langer? +20% van de prijs van de gekozen kist

Uitvaartkisten van FairCoffins​

De uitvaartkisten van FairCoffins zijn gemaakt van een duurzaam materiaal wat bestaat uit papier, karton en houtresten: FSC Karton. De uitvaartkisten van faircoffins wegen slechts 15 kg.

De draagkracht van een faircoffin ligt tussen de 150-200kg
De basiskist PUUR in kraft-look kost € 240,79
Een gethematiseerde kist kost rond de € 782,00
Bezorgen kost € 83,50

Uitvaartmanden

De manden worden met hand gevlochten. Een mand geeft de opbaring een extra beleving. Het materiaal oogt warm en straalt ambacht uit. De manden zijn er in verschillende materialen, zo zijn er uitvaartmanden van riet, bamboe en wilgentakken.

Een mand is er vanaf € 698,00
Bezorgen is inbegrepen wanneer de collega’s van de rouwservice de kist gelijk mee kunnen nemen. Anders zijn de bezorgkosten € 95,00

Bamboe uitvaartmand

Manden van de Wilgenstudio

Dit unieke atelier maakt prachtige producten van wilg. Ze combineren het wilg met hout, vilt, touw en katoen. Iedere mand heeft een bijzondere en eigenzinnige uitstraling.

De mand ‘Hemels’ op de foto kost € 1.275,00
Er wordt een bezorgtarief gerekend van € 125,00

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Uitermate prettige en professionele begeleiding met een luisterend oor voor alle wensen

26 April jl. was het een jaar geleden dat onze mooie en dappere dochter Amanda kwam te overlijden. Iets wat je niet verwachte, werd een keiharde realiteit en moet je een uitvaart gaan regelen. Vanaf het allereerste contactmoment, werden wij door Evelien en Barbara professioneel en met een luisterend oor begeleid. Hun ervaring en subtiele aanwijzingen, resulteerde in een mooie en bijzondere uitvaart. Reacties welke wij kregen op de uitvaart waren uitermate positief, zoals, heel mooi, indrukwekkend, zoveel liefde, verfrissend, zo kan het dus ook. En dat allemaal ook mede door jullie.
Poortugaal 28 mei 2024

Ondanks verdrietige tijd fantastische begeleiding

Evelien Uitvaartverzorging heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Wij hebben als familie de hulp en begeleiding van Barbara als heel erg fijn ervaren. Het is dan ook moeilijk om onze dankbaarheid in woorden te beschrijven omdat het al gauw te kort doet. Wij hebben alle tijd gekregen die wij nodig hadden, niets was te gek en de begeleiding was precies wat wij nodig hadden. De suite is een rustgevende, fijne plek en ondanks het grote verdriet zijn wij blij dat wij onze vader in zo’n huiselijke sfeer konden bezoeken en achterlaten. De menselijkheid en persoonlijke betrokkenheid van Barbara was op alle momenten merkbaar. Mijn moeder werd ontzettend fijn en met een warm gevoel ondersteund in haar verdriet. Het is duidelijk dat binnen Evelien Uitvaartverzorging met zorg en liefde te werk wordt gegaan, ik zou hen dan ook aan iedereen aanraden
Poortugaal 19 mei 2024

Goed gevoel!

Bij het eerste telefonische contact was er gelijk een goed gevoel! Barbara is langs gekomen, en heeft de mogelijkheden verteld die er zijn. Er is een andere manier van opbaren i.p.v. op een koelplaat. Namelijk Thanatopraxie , een lichte vorm van balseming. Dit is bij onze moeder gebeurt! Vanaf het overlijden tot de crematie heeft Barbara ons goed begeleid. Hiervoor willen wij Barbara Hartelijk bedanken!
Numansdorp 21 april 2024
138 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp