Afscheidsreportage

Uitvaartfotografie

Iedere afscheidsfotograaf heeft een eigen stijl en eigen kijk. Ook dat mag passen bij jouw uitvaart, daarom hebben we in de afgelopen jaren al veel verschillende afscheidsfotografen ontmoet. Hieronder een kennismaking en voorbeelden van hun stijl en manier van fotograferen

Diana Eissens

Diana

Herinneringen aan een afscheid mogen mooi zijn; een overtuiging die Evelien en ik delen en waarin wij elkaar goed kunnen aanvullen. Daar waar Evelien met hart en ziel het afscheid verzorgt dat écht bij iemand past, leg ik op integere wijze de liefde en verbinding vast die tijdens het afscheid aanwezig is. Samen vormt dit een tastbare herinnering, die voelbaar blijft – mooi, puur en echt.

Previous
Next
Pieters fotografie

Gwendolyn

Ik werk enorm graag samen met Evelien Uitvaartverzorging omdat het net als mij een enorm gepassioneerd team is dat met hart en ziel werkt aan het neerzetten van een mooi afscheid. We voelen elkaar goed aan en dat is heel belangrijk in dit werk.​

Previous
Next

Michella

Een fotograaf met het talent om mensen echt als zichzelf op de foto te zetten. Ze zorgt voor een fijne ervaring, juist op het afscheid. Haar beelden zijn zacht, oprecht, puur en beeldschoon.

Previous
Next

Arenda

Een fotograaf met levenservaring, wat je terug ziet in haar werk. Ze weet wat afscheid nemen betekend en brengt je via haar foto's weer helemaal terug naar de meeste waardevolle momenten van dié dag.

Previous
Next
Lisa illusa fotografie

Lisa

Down to earth en ontspannen loopt Lisa het afscheid mee. Ze weet precies wanneer ze het beeld moet vangen en blend zich feilloos in het geheel, waardoor je nauwelijks merkt dat ze aanwezig is. Haar foto's spreken boekdelen.

Previous
Next

Uitvaartvideografie

Beleef de dag van het afscheid opnieuw en zie ook de momentjes die op het moment zelf aan je voorbij zijn gegaan. Een afscheidsvideograaf maakt en vertelt hoe de uitvaart was in beeld. Ook kunnen zij een livestream verzorgen, zodat ook de mensen die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn mee kunnen kijken.

Stefan

Zo bescheiden als ze zijn, zo indrukkend en groots zijn hun beelden. Stefan is professioneel, maar filmt met gevoel en oog voor de details die er toe doen. Met zijn drone maakt hij beelden waar je stil van wordt en beleef je het afscheid opnieuw vanuit een prachtig perspectief.

Melissa Jippey media

Melissa

Ze heeft haar eerste uitvaart met Evelien samen gefilmd en het resultaat is ontroerend mooi.
"Ik zie alles, sta altijd aan en heb een sterk empatisch vermogen. Ik heb een open kijk op de wereld, hou van gezelligheid, ben nieuwsgierig en hou er niet van om met de stroom mee te lopen."

Freddy Uitvaartvideo.net

Freddy

Hij vindt dat alles er mag zijn en alles het waard is om herinnerd te worden. Daarom filmen zij vanuit verschillende perspectieven met meerdere camera’s en zijn zij vaak samen aanwezig.

Stuur door

Stel hier je vraag via WhatsApp