Afscheidsreportage

Uitvaartfotografie

Iedere afscheidsfotograaf heeft een eigen stijl en eigen kijk. Ook dat mag passen bij jouw uitvaart, daarom hebben we in de afgelopen jaren al veel verschillende afscheidsfotografen ontmoet. Hieronder een kennismaking en voorbeelden van hun stijl en manier van fotograferen

Diana

Diana

Herinneringen aan een afscheid mogen mooi zijn; een overtuiging die Evelien en ik delen en waarin wij elkaar goed kunnen aanvullen. Daar waar Evelien met hart en ziel het afscheid verzorgt dat écht bij iemand past, leg ik op integere wijze de liefde en verbinding vast die tijdens het afscheid aanwezig is. Samen vormt dit een tastbare herinnering, die voelbaar blijft – mooi, puur en echt.

Vorige slide
Volgende slide
Gwendolyn

Gwendolyn

Ik werk enorm graag samen met Evelien Uitvaartverzorging omdat het net als mij een enorm gepassioneerd team is dat met hart en ziel werkt aan het neerzetten van een mooi afscheid. We voelen elkaar goed aan en dat is heel belangrijk in dit werk.​

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide
Michella

Michella

Een fotograaf met het talent om mensen echt als zichzelf op de foto te zetten. Ze zorgt voor een fijne ervaring, juist op het afscheid. Haar beelden zijn zacht, oprecht, puur en beeldschoon.​

Vorige slide
Volgende slide
Arenda

Arenda

Een fotograaf met levenservaring, wat je terug ziet in haar werk. Ze weet wat afscheid nemen betekend en brengt je via haar foto's weer helemaal terug naar de meeste waardevolle momenten van dié dag.

Lisa

Lisa

Down to earth en ontspannen loopt Lisa het afscheid mee. Ze weet precies wanneer ze het beeld moet vangen en blend zich feilloos in het geheel, waardoor je nauwelijks merkt dat ze aanwezig is. Haar foto's spreken boekdelen.

Vorige slide
Volgende slide

Uitvaartfotografie

Beleef de dag van het afscheid opnieuw en zie ook de momentjes die op het moment zelf aan je voorbij zijn gegaan. Een afscheidsvideograaf maakt en vertelt hoe de uitvaart was in beeld. Ook kunnen zij een livestream verzorgen, zodat ook de mensen die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn mee kunnen kijken.

Stefan

Stefan

Zo bescheiden als ze zijn, zo indrukkend en groots zijn hun beelden. Stefan is professioneel, maar filmt met gevoel en oog voor de details die er toe doen. Met zijn drone maakt hij beelden waar je stil van wordt en beleef je het afscheid opnieuw vanuit een prachtig perspectief.

Melissa

Melissa

Ze heeft haar eerste uitvaart met Evelien samen gefilmd en het resultaat is ontroerend mooi. "Ik zie alles, sta altijd aan en heb een sterk empatisch vermogen. Ik heb een open kijk op de wereld, hou van gezelligheid, ben nieuwsgierig en hou er niet van om met de stroom mee te lopen."

Freddy

Freddy

Hij vindt dat alles er mag zijn en alles het waard is om herinnerd te worden. Daarom filmen zij vanuit verschillende perspectieven met meerdere camera’s en zijn zij vaak samen aanwezig.

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Goed gevoel!

Bij het eerste telefonische contact was er gelijk een goed gevoel! Barbara is langs gekomen, en heeft de mogelijkheden verteld die er zijn. Er is een andere manier van opbaren i.p.v. op een koelplaat. Namelijk Thanatopraxie , een lichte vorm van balseming. Dit is bij onze moeder gebeurt! Vanaf het overlijden tot de crematie heeft Barbara ons goed begeleid. Hiervoor willen wij Barbara Hartelijk bedanken!
Numansdorp 21 april 2024

Indrukwekkend

Lieve Evelien, Barbara en Sarai, Nu alle drukte achter de rug is wil ik jullie 3-tjes, mede namens mijn familie, alsnog bedanken voor de warme liefdevolle en zeer professionele begeleiding tijdens en na de begrafenis van onze lieve maatje. Vanaf het eerste moment kregen wij het gevoel in goede handen te zijn. Wij hebben afscheid kunnen nemen van onze moeder op een manier die bij haar paste. Alles was tot in de puntjes verzorgd, niets werd aan het toeval overgelaten. Wat veel indruk op ons heeft gemaakt was jullie tijd en rust, de heldere persoonlijke communicatie, de zorgvuldige en toch relaxte sfeer, met af en toe een tikje humor. Een bijzonder hoofdstuk in ons leven is afgesloten en ondanks het verlies van onze lieve maatje houden we, voor een groot deel dankzij jullie, een mooie herinnering aan deze dag om de rest van ons leven te koesteren. Dank jullie wel daarvoor! .
Poortugaal 17 april 2024

Super geholpen, van het begin tot nazorg.

Direct bij het eerste telefoontje heel fijn en snel geholpen. Tijdens het eerste face to face gesprek werd ik geholpen door Saar. Een hele lieve fijne vrouw die je van a tot z heel fijn begeleid. Ondanks de vervelende situatie heeft zij ervoor gezorgd dat het een prachtig afscheid is geworden.
Rhoon 30 maart 2024
136 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp