Afscheidsreportage

Uitvaartfotografie

Iedere afscheidsfotograaf heeft een eigen stijl en eigen kijk. Ook dat mag passen bij jouw uitvaart, daarom hebben we in de afgelopen jaren al veel verschillende afscheidsfotografen ontmoet. Hieronder een kennismaking en voorbeelden van hun stijl en manier van fotograferen

Diana

Diana

Herinneringen aan een afscheid mogen mooi zijn; een overtuiging die Evelien en ik delen en waarin wij elkaar goed kunnen aanvullen. Daar waar Evelien met hart en ziel het afscheid verzorgt dat écht bij iemand past, leg ik op integere wijze de liefde en verbinding vast die tijdens het afscheid aanwezig is. Samen vormt dit een tastbare herinnering, die voelbaar blijft – mooi, puur en echt.

Previous
Next
Gwendolyn

Gwendolyn

Ik werk enorm graag samen met Evelien Uitvaartverzorging omdat het net als mij een enorm gepassioneerd team is dat met hart en ziel werkt aan het neerzetten van een mooi afscheid. We voelen elkaar goed aan en dat is heel belangrijk in dit werk.​

Previous
Next
Previous
Next
Michella

Michella

Een fotograaf met het talent om mensen echt als zichzelf op de foto te zetten. Ze zorgt voor een fijne ervaring, juist op het afscheid. Haar beelden zijn zacht, oprecht, puur en beeldschoon.​

Previous
Next
Arenda

Arenda

Een fotograaf met levenservaring, wat je terug ziet in haar werk. Ze weet wat afscheid nemen betekend en brengt je via haar foto's weer helemaal terug naar de meeste waardevolle momenten van dié dag.

Lisa

Lisa

Down to earth en ontspannen loopt Lisa het afscheid mee. Ze weet precies wanneer ze het beeld moet vangen en blend zich feilloos in het geheel, waardoor je nauwelijks merkt dat ze aanwezig is. Haar foto's spreken boekdelen.

Previous
Next

Uitvaartfotografie

Beleef de dag van het afscheid opnieuw en zie ook de momentjes die op het moment zelf aan je voorbij zijn gegaan. Een afscheidsvideograaf maakt en vertelt hoe de uitvaart was in beeld. Ook kunnen zij een livestream verzorgen, zodat ook de mensen die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn mee kunnen kijken.

Stefan

Stefan

Zo bescheiden als ze zijn, zo indrukkend en groots zijn hun beelden. Stefan is professioneel, maar filmt met gevoel en oog voor de details die er toe doen. Met zijn drone maakt hij beelden waar je stil van wordt en beleef je het afscheid opnieuw vanuit een prachtig perspectief.

Melissa

Melissa

Ze heeft haar eerste uitvaart met Evelien samen gefilmd en het resultaat is ontroerend mooi. "Ik zie alles, sta altijd aan en heb een sterk empatisch vermogen. Ik heb een open kijk op de wereld, hou van gezelligheid, ben nieuwsgierig en hou er niet van om met de stroom mee te lopen."

Freddy

Freddy

Hij vindt dat alles er mag zijn en alles het waard is om herinnerd te worden. Daarom filmen zij vanuit verschillende perspectieven met meerdere camera’s en zijn zij vaak samen aanwezig.

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Uniek en prettig

Tijdens mijn moeder haar ziekbed wilde ik eigenlijk haar uitvaart zelf regelen. Maar toen de emotie het overnam besloot ik een uitvaartverzorger te zoeken die naast mij stond. Op mijn zoektocht had ik gelezen over de Suite. Tijdens het eerste telefoon gesprek heb ik al een goede klik en Eveline is naadloos naast mij gaan staan. Veel aanwezigen van de crematie van mijn moeder waren zo verrast over deze unieke uitvaartverzorger en uitvaart. Wij hebben zelfs mama zelf met ‘ Hugo’ naar de suite gebracht en weer opgehaald. Dankjewel lieve Evelien en Barbera jullie hebben mij geweldig geholpen mijn lieve mama een unieke en eigen afscheid te geven iets wat precies bij haar paste. Ik zal er voor altijd met een goed gevoel op terug kijken.
Pijnacker 9 mei 2023

Geweldige vrouwen met hart van goud!

Bij de uitvaart van onze moeder hebben Evelien en Barbara ons begeleid. Mede dankzij hun inzet, steun en liefde is de uitvaart mooi geweest en precies zoals mijn moeder het gewild zou hebben. Alles was bespreekbaar en ze waren over alles open en eerlijk. Doen hun werk echt met hun hart en dat geeft steun in moeilijke tijden!
Spijkenisse 14 maart 2023

Intense en warme verbinding makend tussen overledene en aanwezigen, ook onderling

De natuurlijke manier waarop Evelien de dienst leidt, is spraakmakend. Ze laat iedereen zich op het gemak voelen, verbindt alle aanwezigen met elkaar en de overledene en de familie, op een warme, oprecht geïnteresseerde manier. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Haar veelzijdigheid en oprechtheid komt in alles tot uiting, van het ontvangstmoment tot het vertrek. Wat een klasse!
Berkel en Rodenrijs 10 maart 2023
105 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp