Afscheidsreportage

Uitvaartfotografie

Iedere afscheidsfotograaf heeft een eigen stijl en eigen kijk. Ook dat mag passen bij jouw uitvaart, daarom hebben we in de afgelopen jaren al veel verschillende afscheidsfotografen ontmoet. Hieronder een kennismaking en voorbeelden van hun stijl en manier van fotograferen

Diana

Diana

Herinneringen aan een afscheid mogen mooi zijn; een overtuiging die Evelien en ik delen en waarin wij elkaar goed kunnen aanvullen. Daar waar Evelien met hart en ziel het afscheid verzorgt dat écht bij iemand past, leg ik op integere wijze de liefde en verbinding vast die tijdens het afscheid aanwezig is. Samen vormt dit een tastbare herinnering, die voelbaar blijft – mooi, puur en echt.

Previous slide
Next slide
Gwendolyn

Gwendolyn

Ik werk enorm graag samen met Evelien Uitvaartverzorging omdat het net als mij een enorm gepassioneerd team is dat met hart en ziel werkt aan het neerzetten van een mooi afscheid. We voelen elkaar goed aan en dat is heel belangrijk in dit werk.​

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Michella

Michella

Een fotograaf met het talent om mensen echt als zichzelf op de foto te zetten. Ze zorgt voor een fijne ervaring, juist op het afscheid. Haar beelden zijn zacht, oprecht, puur en beeldschoon.​

Previous slide
Next slide
Arenda

Arenda

Een fotograaf met levenservaring, wat je terug ziet in haar werk. Ze weet wat afscheid nemen betekend en brengt je via haar foto's weer helemaal terug naar de meeste waardevolle momenten van dié dag.

Lisa

Lisa

Down to earth en ontspannen loopt Lisa het afscheid mee. Ze weet precies wanneer ze het beeld moet vangen en blend zich feilloos in het geheel, waardoor je nauwelijks merkt dat ze aanwezig is. Haar foto's spreken boekdelen.

Previous slide
Next slide

Uitvaartfotografie

Beleef de dag van het afscheid opnieuw en zie ook de momentjes die op het moment zelf aan je voorbij zijn gegaan. Een afscheidsvideograaf maakt en vertelt hoe de uitvaart was in beeld. Ook kunnen zij een livestream verzorgen, zodat ook de mensen die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn mee kunnen kijken.

Stefan

Stefan

Zo bescheiden als ze zijn, zo indrukkend en groots zijn hun beelden. Stefan is professioneel, maar filmt met gevoel en oog voor de details die er toe doen. Met zijn drone maakt hij beelden waar je stil van wordt en beleef je het afscheid opnieuw vanuit een prachtig perspectief.

Melissa

Melissa

Ze heeft haar eerste uitvaart met Evelien samen gefilmd en het resultaat is ontroerend mooi. "Ik zie alles, sta altijd aan en heb een sterk empatisch vermogen. Ik heb een open kijk op de wereld, hou van gezelligheid, ben nieuwsgierig en hou er niet van om met de stroom mee te lopen."

Freddy

Freddy

Hij vindt dat alles er mag zijn en alles het waard is om herinnerd te worden. Daarom filmen zij vanuit verschillende perspectieven met meerdere camera’s en zijn zij vaak samen aanwezig.

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Een uitvaart zonder zorgen en meer….

Na het ovelijden van een dierbare is er veel verdrieten staat je hoofd er niet naar om je bezig te houden met alle zaken die geregeld moeten. Aan de andere kant wil je ook een mooie uitvaart waarbij je recht doet aan een leven wat geëindigd is. Wat is het dan fijn om ” team Evelien ” te hebben die direct na het eerste telefoontje aan de slag gaat van de overplaatsing naar De Suite tot en met het laatste moment in het uitvaartcentrum. Voor ons is Evelien de steun en toeverlaat geweest in de week na het overlijden van onze moeder en oma. Evelien heeft adviezen gegeven op een manier dat je zelf je keuzes kunt maken. De regie lag bij ons! Dit heeft voor ons als gezin gezorgd voor een prachtige uitvaart op een manier die zo paste bij het leven van mijn moeder, zeker de laatste jaren waarin het afscheid helaas geleidelijk heeft plaatsgevonden. Het was een “groots” afscheid met een klein gezelschap wat mooi , integer , warm en respectvol is verlopen. Van de samenkomst in de Suite , de rit naar het crematorium in Crooswijk tot en met het laatste moment is fantastisch verlopen Het moment van afscheid nemen wil je eigelijk nooit maar het hoort bij het leven . Als het dan na het overlijden zo begeleid wordt kun je alleen maar dankbaar zijn en terugkijken op een mooi afscheid , eigenlijk meer terugkijken op een leven van een fantastische moeder. Je gaat , zeker ook door na de nazorg van Evelien , nog meer beseffen hoe mooi het is geweest met elkaar , dat is prachtig om te ervaren. Veel dank aan Evelien en haar team .
Rhoon 12 november 2023

Professioneel icm persoonlijke support

Evelien en Sarai hebben mij en mijn moeder uitstekend ondersteund en geadviseerd met het regelen van de uitvaart van mijn vader. Niet alleen voor en tijdens de dienst waren ze elk moment van de dag beschikbaar, maar ook de nazorg is fantastisch en oprecht. Evelien en Sarai, dank nogmaals voor jullie betrokkenheid en troost in deze moeilijke periode. Ik ben erg blij dat jullie – weliswaar onder droevige omstandigheden – op ons pad zijn gekomen en gebleven.
Rhoon 9 november 2023

Afscheid met verdriet en liefde

Wat een hele moeilijke paar dagen waren, waarin alles misliep. Was Evelien daar om ons te helpen. Ik voel me gesteund gehoord en geliefd. Ik had mijn moeder geen betere plek kunnen wensen dan bij Evelien .
Rotterdam 13 september 2023
120 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp