Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023

Menu

Jippey Media, wat ziet Melissa door haar lens?

22-03-2021 14:51

Als videograaf heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om bijzondere momenten in het leven vast te leggen, van bruiloft tot uitvaart. In film hoor je, voel je en zie je. Het is een mooie, blijvende herinnering. Bewegende beelden kunnen troost bieden en je weer even terugbrengen naar dat mooie moment of die specifieke herinnering.

In de video’s die ik maak vind ik het verhaal en de details belangrijk. Op een dag van een uitvaart gaat er zoveel langs je heen, want er gebeurt zoveel. De momenten van troost, de zee van bloemen, de liefdevolle woorden en de steun van dierbaren. Juist deze momenten leg ik vast. Door het laten vastleggen van een uitvaart is het mogelijk voor mensen om op hun eigen tijd de uitvaart te verwerken, het te omarmen en het een plek te geven. Daarnaast is het een mooie manier om mensen die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn, toch de uitvaart ook te laten beleven. 

Ik film het liefste op een persoonlijk gekozen locatie.

Mijn kracht is om zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn, maar toch de mooiste beelden te maken. Ik voel me fijn bij uitvaarten die persoonlijk, intiem en bijzonder zijn. Mijn stijl en creativiteit kan ik het beste kwijt als de uitvaartdienst niet in een aula plaatsvindt, maar op een bijzondere of persoonlijke plek. 

Omdat elke uitvaart uniek is, denk ik graag met je mee over de mogelijkheden voor een film.

Bekijk hierover een afscheidsverhaal door Melissa

Video afspelen

Deze film is aangepast om als voorbeeld te laten zien met toestemming van de familie.
Alle mensen die in de film te zien zijn, leven met elkaar in hetzelfde huishouden of hebben een negatieve coronatest overlegd. 

Picture of Melissa

Melissa

Jippey media

Stel hier je vraag via WhatsApp