Waden

Waden

Een wade is een grote doek die om je heen wordt gevouwen. Er zijn verschillende manieren waarop je een wade kan vouwen en er zijn verschillende soorten waden. Als je niet in een kist wilt liggen, is dit echt iets voor jou. De zachtheid, toegankelijkheid en de warme uitstraling maken een opbaring een hele fijne ervaring.

"Een wade is eigenlijk een hele grote knuffeldeken"
(Yinthe, 6 jaar)

De waden van Viek zijn met de hand gemaakt en in kleine oplage verkrijgbaar, hierdoor is ieder exemplaar uniek.
De stoffen zijn van een hoge kwaliteit katoen of linnen. Deze wade is hand geverfd en kost €430,00. De baarplank is van prachtig populierenhout en kost €296,00. De baar en wade zijn los van elkaar te bestellen.

Linnen met Katoen

Een wade in de kleur oudroze. De wade heeft een lichte en zachte uitstraling. De afmetingen zijn 300×280 en kost €399,00

grijze wade van katoen viek

Katoen

Deze zachte grijze wade is van katoen met aan de ene kant wafel- en aan de andere kant badstof.
De afmetingen zijn 300×280 en kost €349,00

Linnen

Een robuuste wade van linnen. Deze wade is dubbel gevoerd met een terra en grijze kleur stof. De afmetingen zijn 300×280 en kost €439,00

De prachtige baren van Beerenberg
wilgenbaar van Beerenberg

Gevlochten baar

Een Baar gemaakt van wilg en leer € 514,25

Baar met bekleding

Een baar van populierenhout met katoen €417,00

Een baar van populierenhout met katoen
Draagbaar Beerenberg Dankbaar

Dankbaar

Een prachtige baar van berkenhout €907,00

Wikkelgoed heeft een pracht assortiment waden en baren. Deze wade van canvas is er in 30 verschillende kleuren. €320,00

wikkelgoed wade hennep

Wade van hennep

Deze wade is wat stugger, waardoor de vouwen heel strak kunnen worden gemaakt.
€392,00

Wade van spijkerstof

Een stoere, eigentijdse wade van hennep denim. De binnenkant is lichtblauw.
€336,00

Wade van flanel

De zachtste wade die ik heb kunnen vinden. Heerlijk warm en zacht door de flanellen stof.
€265,00

Previous slide
Next slide

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Heel fijn en persoonlijk geholpen in een moeilijke periode

Daar zit je dan, op een heel verdrietig moment moet je op zoek naar uitvaartverzorging. Misschien wel midden in de nacht, zonder enig eerder onderzoek, net als wij. Dan ga je zoeken, maar waar naar? Gelukkig kwamen wij via Google Evelien tegen. Naar aanleiding van haar verhaal op haar website hebben we gebeld en zijn vervolgens heel persoonlijk, eerlijk en oprecht geholpen. Evelien voelde heel goed aan wat wanneer nodig was en wat ook juist even niet. Dacht mee, gaf advies waar nodig en was tussen het overlijden van onze vader en de uitvaart heel flexibel en bereikbaar. Alles mocht en kon. Daarbij voelde ‘De suite’ als een warme en fijne plek ondanks dat het eigenlijk de laatste is waar je wil zijn. Ook op de dag van de uitvaart zelf (ont)zorgde Evelien en Barbara voor een fijne dag. Een dag, voor een groot deel dankzij hen, om nooit meer te vergeten.
Rhoon 7 september 2023

Een perfect geregelde goede uitvaart.

Wij willen de dames van Evelien Uitvaartverzorging hartelijk bedanken voor hun vakkundige werkzaamheden, en ook voor hun sympathieke werkwijze. Zij hebben veel hulp en steun geboden in deze voor ons verdrietige periode. Ook hun goede ideeën voor alternatieve oplossingen waren heel waardevol. Dit totaal leverde een goede uitvaart op waar wij met een tevreden gevoel op terug kunnen kijken. Dat gunnen we iedereen (wanneer het daarvoor tijd is). Marijke (partner); Robert (zoon).
Voorne aan Zee 2 september 2023

Klantgericht; met een creatieve en empathische inzet, luisteren naar de klant.

Bij de eerste kennismaking ontstond er een ‘klik’, mede door hun open, vriendelijke en creatieve houding. Geen ‘zakelijke en bedrijfsmatige’ opstelling, maar luisteren naar en meedenken met wat wij wel en niet wilden. Dankzij deze houding en hun adviezen was de uitvaart van mijn vrouw precies zoals wij het wilden; weliswaar een ‘zwarte dag, maar zeker geen zwarte uitvaart’
Zoetermeer 17 augustus 2023
117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp