Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023

Menu

Waden

Waden

Een wade is een grote doek die om je heen wordt gevouwen. Er zijn verschillende manieren waarop je een wade kan vouwen en er zijn verschillende soorten waden. Als je niet in een kist wilt liggen, is dit echt iets voor jou. De zachtheid, toegankelijkheid en de warme uitstraling maken een opbaring een hele fijne ervaring.

"Een wade is eigenlijk een hele grote knuffeldeken"
(Yinthe, 6 jaar)

De waden van Viek zijn met de hand gemaakt en in kleine oplage verkrijgbaar, hierdoor is ieder exemplaar uniek.
De stoffen zijn van een hoge kwaliteit katoen of linnen. Deze wade is hand geverfd en kost €430,00. De baarplank is van prachtig populierenhout en kost €296,00. De baar en wade zijn los van elkaar te bestellen.

Linnen met Katoen

Een wade in de kleur oudroze. De wade heeft een lichte en zachte uitstraling. De afmetingen zijn 300×280 en kost €399,00

grijze wade van katoen viek

Katoen

Deze zachte grijze wade is van katoen met aan de ene kant wafel- en aan de andere kant badstof.
De afmetingen zijn 300×280 en kost €349,00

Linnen

Een robuuste wade van linnen. Deze wade is dubbel gevoerd met een terra en grijze kleur stof. De afmetingen zijn 300×280 en kost €439,00

De prachtige baren van Beerenberg
wilgenbaar van Beerenberg

Gevlochten baar

Een Baar gemaakt van wilg en leer € 514,25

Baar met bekleding

Een baar van populierenhout met katoen €417,00

Een baar van populierenhout met katoen
Draagbaar Beerenberg Dankbaar

Dankbaar

Een prachtige baar van berkenhout €907,00

Wikkelgoed heeft een pracht assortiment waden en baren. Deze wade van canvas is er in 30 verschillende kleuren. €320,00

wikkelgoed wade hennep

Wade van hennep

Deze wade is wat stugger, waardoor de vouwen heel strak kunnen worden gemaakt.
€392,00

Wade van spijkerstof

Een stoere, eigentijdse wade van hennep denim. De binnenkant is lichtblauw.
€336,00

Wade van flanel

De zachtste wade die ik heb kunnen vinden. Heerlijk warm en zacht door de flanellen stof.
€265,00

Vorige slide
Volgende slide

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Uitermate prettige en professionele begeleiding met een luisterend oor voor alle wensen

26 April jl. was het een jaar geleden dat onze mooie en dappere dochter Amanda kwam te overlijden. Iets wat je niet verwachte, werd een keiharde realiteit en moet je een uitvaart gaan regelen. Vanaf het allereerste contactmoment, werden wij door Evelien en Barbara professioneel en met een luisterend oor begeleid. Hun ervaring en subtiele aanwijzingen, resulteerde in een mooie en bijzondere uitvaart. Reacties welke wij kregen op de uitvaart waren uitermate positief, zoals, heel mooi, indrukwekkend, zoveel liefde, verfrissend, zo kan het dus ook. En dat allemaal ook mede door jullie.
Poortugaal 28 mei 2024

Ondanks verdrietige tijd fantastische begeleiding

Evelien Uitvaartverzorging heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Wij hebben als familie de hulp en begeleiding van Barbara als heel erg fijn ervaren. Het is dan ook moeilijk om onze dankbaarheid in woorden te beschrijven omdat het al gauw te kort doet. Wij hebben alle tijd gekregen die wij nodig hadden, niets was te gek en de begeleiding was precies wat wij nodig hadden. De suite is een rustgevende, fijne plek en ondanks het grote verdriet zijn wij blij dat wij onze vader in zo’n huiselijke sfeer konden bezoeken en achterlaten. De menselijkheid en persoonlijke betrokkenheid van Barbara was op alle momenten merkbaar. Mijn moeder werd ontzettend fijn en met een warm gevoel ondersteund in haar verdriet. Het is duidelijk dat binnen Evelien Uitvaartverzorging met zorg en liefde te werk wordt gegaan, ik zou hen dan ook aan iedereen aanraden
Poortugaal 19 mei 2024

Goed gevoel!

Bij het eerste telefonische contact was er gelijk een goed gevoel! Barbara is langs gekomen, en heeft de mogelijkheden verteld die er zijn. Er is een andere manier van opbaren i.p.v. op een koelplaat. Namelijk Thanatopraxie , een lichte vorm van balseming. Dit is bij onze moeder gebeurt! Vanaf het overlijden tot de crematie heeft Barbara ons goed begeleid. Hiervoor willen wij Barbara Hartelijk bedanken!
Numansdorp 21 april 2024
138 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp