Expositie Afscheidsfotografie: Parels van Verdriet

poster Expo Parels van Verdriet (Website) (Presentatie (169)) (Facebook-omslagfoto) (Banner (liggend)) (2)

"Parels van verdriet"

Een expositie over afscheidsfotografie. Integere foto’s gemaakt door verschillende afscheidsfotografen. 

“Wat nu als je alle momenten vol liefde zou kunnen blijven zien? Als je later, in alle rust, troost kunt halen uit de mooie momenten van het afscheid. Momenten die je misschien niet eens bewust hebt meegemaakt. Een afscheidsreportage is een bron van kracht voor de moeilijke momenten die ongetwijfeld komen. Met mijn foto’s maak ik de liefde en verbinding zichtbaar, zodat je dat gevoel op elk gewenst moment kunt terughalen. Precies wanneer jij het nodig hebt.“, Diana Eissens, afscheidsfotograaf.

We laten je zien dat afscheid gezien mag worden en herinneringen aan een afscheid mooi mogen zijn.

Zaterdag 12 november

10:00 – Deuren open

13:00 -13:30 Lezing: Afscheidsverhalen – Evelien

16:00 – 16:30 Lezing: Achter de camera – Diana Eissens

20:00 – 20:30 Lezing: Achter de camera – Diana Eissens

21:00 – Deuren sluiten

Zondag 13 november

10:00 – Deuren open

13:00 -13:30 Lezing: Afscheidsverhalen – Evelien

18:00 – Deuren sluiten

 

Lezingen

Afscheidsverhalen door Evelien

Evelien vertelt over haar ervaringen als uitvaartverzorger door de jaren heen. Welke momenten zijn haar bijgebleven. Over hoe het is om elke dag met afscheid en rouw bezig te zijn. Hoe je je eigen afscheid kan voorbereiden. En….ze geeft antwoord op alle vragen rondom uitvaart en afscheid.

Achter de camera

Diana vertelt wat afscheidsfotografie is en waarom dit zo’n grote positieve bijdrage levert aan rouwbeleving. Over waarom zij liever een uitvaart fotografeert dan een bruiloft en hoe een dag van een afscheidsfotograaf eruit ziet.

Aanmelden

De Expositie Parels van verdriet is te zien op 12 november van 10:00 uur tot 21:00 uur en op 13 november van 10:00 tot 18:00 uur.

De Suite | Molenweg 2 Poortugaal

Omdat er ruimte is voor een beperkt aantal personen tegelijk, vragen wij jezelf aan te melden zodat je zeker bent van alle ruimte en tijd om te expositie te bekijken. 

5 jaar Evelien

"De afgelopen vijf jaar waren prachtig en hartverwarmend. Ik ben alleen begonnen, maar inmiddels heb ik een prachtig team om mij heen. Samen zorgen we ervoor dat ieder afscheid eigen en bijzonder wordt en dat degene van wie afscheid moet worden genomen wordt herkend en erkend in deze dag. Fotografie is voor mij een manier om momenten te koesteren en dichtbij te houden. Dat gun ik ook de families die wij begeleiden. Ik gun houvast, houvast tijdens het afscheid nemen, maar ook in de vorm van een tastbare herinnering aan het afscheid. Ter ere van mijn eerste jubileum organiseren wij de Expositie 'Parels van verdriet', een integere en pure verzameling van afscheidsfotografie. In deze expositie laten we pure momenten zien die zijn beleefd tijdens het nemen van afscheid en dankzij afscheidsfotografie nog altijd dichtbij en tastbaar zijn voor het oog en het hart."

Evelien Ligthart

Onze Fotografen

Diana

Daar waar Evelien met hart en ziel het afscheid verzorgt dat écht bij iemand past, leg ik op integere wijze de liefde en verbinding vast die tijdens het afscheid aanwezig is.

Gwendolyn

Ik werk enorm graag samen met Evelien omdat het net als mij een enorm gepassioneerd team is dat met hart en ziel werkt aan het neerzetten van een mooi afscheid.

Michella

Een fotograaf met het talent om mensen echt als zichzelf op de foto te zetten. Ze zorgt voor een fijne ervaring, juist op het afscheid. Haar beelden zijn zacht, oprecht, puur en beeldschoon.

Arenda

Door haar levenservaring weet ze wat afscheid nemen betekent en brengt je via haar foto's weer helemaal terug naar de meeste waardevolle momenten van dié dag.

Lisa illusa fotografie

Lisa

Ontspannen loopt Lisa het afscheid mee. Ze weet precies wanneer ze het beeld moet vangen en blend zich feilloos in het geheel, waardoor je nauwelijks merkt dat ze aanwezig is

Evelien Barbara en Rachel

Er is niet altijd een afscheidsfotograaf aanwezig op een uitvaart, maar vaak genoeg blijkt dat foto's toch erg gewenst zijn. Wij maken dan 'on the spot' foto's van de meest mooie momenten.

Stel hier je vraag via WhatsApp