Doodgewoon bij

"Doodgewoon bij...."

Het is doodgewoon om bij de bakker brood te halen en jezelf te verwennen met wat lekkers voor bij de koffie. Het zijn maar voorbeelden van kleine momentjes die ter toe doen tijdens ons dagelijks leven.

Het bespreekbaar maken van je uitvaartwensen zou toch net zo doodgewoon mogen zijn? Met alle keuzes die we in ons leven zelf kunnen en mogen maken klinkt het toch logisch dat we dat ook zo mogen en kunnen doen over de manier waarop je je uitvaart eruit wilt laten zien.

Daarom organiseren wij op ‘doodgewone’ plekken momentjes om vragen te stellen, kennis te maken en zelfs je uitvaartpolis te laten checken of deze past bij hoe jij je uitvaart wilt regelen.

Bloulanger in Rhoon

23 februari – 13:30 u  tot 15:30 u

2 maart – 13:30 u  tot 15:30 u

9 maart – 13:30 u  tot 15:30 u

Torta di Donna in Poortugaal

28 februari – 13:30 u  tot 15:30 u

7 maart – 13:30 u  tot 15:30 u

14 maart – 13:30 u  tot 15:30 u

Houvast voor als ik heb losgelaten - wensenboek Evelien uitvaartverzorging

Wij maken alles ronduit uitvaart en afscheid bespreekbaar

We vertellen over onze ervaringen als uitvaartverzorger, hoe je je eigen afscheid kan voorbereiden. En we geven antwoorden op alle vragen rondom uitvaart en afscheid.

Houvast voor later

Leg je al wensen vast in onze wilsbeschikking ‘Houvast’. Houvast is een prachtig boekje waarin alle ruimte is om aan te geven wat je wensen zijn en vooral ook wat niet.

Het boekje is kostenloos en ligt voor je klaar tijdens Doodgewoon Bij…

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Intense en warme verbinding makend tussen overledene en aanwezigen, ook onderling

De natuurlijke manier waarop Evelien de dienst leidt, is spraakmakend. Ze laat iedereen zich op het gemak voelen, verbindt alle aanwezigen met elkaar en de overledene en de familie, op een warme, oprecht geïnteresseerde manier. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Haar veelzijdigheid en oprechtheid komt in alles tot uiting, van het ontvangstmoment tot het vertrek. Wat een klasse!
Berkel en Rodenrijs 10 maart 2023

Liefdevolle begeleiding, kleinschalig en ruimhartig.

Onze moeder had zich geen betere uitvaart kunnen wensen. Evelien en Barbara hebben ons intensief en deskundig begeleid, van begin tot het eind. Alsof ze tijdelijk familie waren, zeer betrokken.
Heinenoord 4 maart 2023

Betrokken, doortastend , oprecht en liefdevol

Wij zijn als familie meer dan tevreden over Evelien Uitvaartverzorging. In eerste instantie met Evelien het eerste gesprek gevoerd. Vervolgens heeft Rachel heeft de volledige begeleiding en uitvoering meer dan uitstekend op zich genomen. Dames, wij zijn dankbaar voor de geweldige steun, warmte en al het andere goede werk.
Hoogvliet 13 februari 2023
103 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp