Sfeervol afscheid nemen kan gelukkif nog steeds
Sfeervol afscheid nemen kan gelukkif nog steeds

Door afstand te houden kunnen we afscheid nemen

Tijdens de persconferentie op dinsdag 3 november 2020 kondigden premier Rutte en minister De Jonge nieuwe maatregelen aan om verspreiding van het coronavirus te beperken. De strengere regels zorgen ervoor dat uitvaarten vanaf 9 november weer intiemer gehouden moeten worden met een maximaal aantal aanwezigen van 30 personen. Dit is inclusief kinderen, maar exclusief personeel.

  

"De afgelopen maanden hebben er ondanks alle omstandigheden prachtige uitvaarten plaats kunnen vinden, dankzij creativiteit en het houden aan alle gestelde maatregelen. Creativiteit is iets waar het corona virus ons niet in kan en zal beperken. Integendeel. We worden scherper en ons natuurlijke aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat we in staat zijn te dealen met moeilijkheden. Het enige wat ons zou kunnen beperken is ons eigen gedrag, laten we ons niet gek maken en de realiteit blijven accepteren door de maatregelen op te volgen, open staan voor creativiteit binnen de mogelijkheden en alternatieven omarmen. Zo zorgen we er samen voor dat we door afstand te houden, afscheid kunnen blijven nemen met elkaar."

 

Heb je vragen over afscheid nemen en de coronamaatregelen? Ik ben er voor je. 010- 2236215 of stuur mij een bericht via het onderstaande contactformulier.

 

code Code refresh