Afscheid in coronatijd

Sfeervol afscheid nemen kan gelukkig nog steeds

Echtheid

Eerlijkheid

Empathie

Eigenheid

Afscheid nemen op je eigen manier, het kan weer!

Gelukkig zijn uitvaarten voor een groot gedeelde uitgezonderd van de corona maatregelen en zijn er geen beperkingen meer op het aantal gasten. Lees hieronder de informatie van onze Rijksoverheid.

Wat zijn de huidige maatregelen waar we rekening mee moeten houden?

Heb je vragen over afscheid nemen en de coronamaatregelen? Ik ben er voor je. Bel 010- 2236215 of stuur mij een bericht via het onderstaande contactformulier.

Een terugblik op de lockdown, Evelien vertelt erover:

‘Giet de coronacrisis niet als extra laag zwarte saus over de uitvaart’

Helden van de stad 19 Sander Grip en Marieke Odekerken brengen met ‘Helden van de Stad’ een ode aan alle mensen in Rotterdam die de stad draaiende houden tijdens de coronacrisis.

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij mij de juiste klik voelt. 

Ik hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je mij benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met mij via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
Meer lezen
Stel hier je vraag via WhatsApp