Afscheid in coronatijd

Sfeervol afscheid nemen kan gelukkig nog steeds

Echtheid

Eerlijkheid

Empathie

Eigenheid

Door afstand te houden kunnen we afscheid nemen

De maatregelen om te voorkomen dat het coronavirus verder wordt verspreid, hebben ook invloed op de manier waarop we afscheid kunnen nemen van onze dierbare.

Wat zijn de huidige maatregelen waar we rekening mee moeten houden?

De Avondklok

Het is natuurlijk wel mogelijk om een overlijden tussen 21:00 uur en 4:30 uur te melden, hiervoor geldt een uitzondering.

“De afgelopen maanden hebben er ondanks alle omstandigheden prachtige uitvaarten plaats kunnen vinden, dankzij creativiteit en het houden aan alle gestelde maatregelen. Creativiteit is iets waar het corona virus ons niet in kan en zal beperken. 

Integendeel. 

We worden scherper en ons natuurlijke aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat we in staat zijn te dealen met moeilijkheden. Het enige wat ons zou kunnen beperken is ons eigen gedrag. 

Laten we ons niet gek laten maken, de realiteit blijven accepteren door de maatregelen op te volgen, open te staan voor creativiteit binnen de mogelijkheden en alternatieven omarmen. 

Zo zorgen we er samen voor dat we, door afstand te houden, afscheid kunnen blijven nemen met elkaar.

Heb je vragen over afscheid nemen en de coronamaatregelen? Ik ben er voor je. Bel 010- 2236215 of stuur mij een bericht via het onderstaande contactformulier.

‘Giet de coronacrisis niet als extra laag zwarte saus over de uitvaart’

Helden van de stad 19 Sander Grip en Marieke Odekerken brengen met ‘Helden van de Stad’ een ode aan alle mensen in Rotterdam die de stad draaiende houden tijdens de coronacrisis.

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij mij de juiste klik voelt. 

Ik hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je mij benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met mij via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp