Crematoria

Ieder crematorium is vrij toegankelijk voor iedereen en heeft een eigen uitstraling en sfeer. Je kan een complete uitvaart laten plaatsvinden in een crematorium of alleen de crematie laten verzorgen, wanneer het afscheid op een persoonlijke uitvaartlocatie  plaats heeft gevonden. 

Bekijk hieronder een aantal crematoria in de Randstad en de crematoria met een unieke uitstraling of ligging.

Crematoria in Rotterdam

Crematorium Rotterdam Hofwijk

Crematorium Hofwijk

Gelegen aan het water, wat het mogelijk maakt ook per boot aan te komen. Het crematorium heeft ook een witte kapel, een sfeervolle plek naast het crematorium voor een intiem afscheid.

Delftweg 230, 3046 ND Rotterdam

Crematorium Yardenhuis Rotterdam

Crematorium Yardenhuis Rotterdam

Gelegen aan de zuidkant van Rotterdam vlakbij de zuiderbegraafplaats en het zuiderpark. Het crematorium heeft een eigen gedenkpark.

Maeterlinckweg 101, 3084 KD Rotterdam

creamatorium St. Laurentius

Crematorium St. Laurentius

Gelegen in hartje Rotterdam in de wijk Kralingen-Crooswijk. Een prachtige oase omringd door de levendigheid van de stad.

Nieuwe Crooswijkseweg 123, 3034 PN Rotterdam

Crematorium Memoriam

Nabij de Zuiderbegraafplaats ligt op zuid Crematorium Memoriam. Een crematorium met een eigen look en feel en een knipoog naar de Amerikaanse uitvaartstijl. Dit crematorium maakt gebruik van een elektrische crematieoven.

Langenhorst 100, 3085 HR Rotterdam

Crematorium in Maassluis

Crematorium De Dijk

Een aula met direct zicht op de Waterweg. Uniek om de schepen tijdens het afscheid te zien langsvaren. Het uitvaartcentrum is van de gemeente Maassluis, de crematieoven is van Teun en Hennie. De ongedwongen sfeer en de kleinschaligheid zorgen altijd voor een warm welkom. Hooge Zeedijk 100, 3143 LT Maassluis

Crematorium in Nissewaard

crematorium de Ommering

Crematorium Dela de Ommering

Gelegen in de groene rand van Spijkenisse, vlak bij het water. De Ommering heeft een mooi wandelgebied om na het afscheid alle indrukken tijdens een wandeling een plekje te geven.

Oprelseweg 3, 3202 LD Spijkenisse

Crematorium in de Hoeksche waard

Crematorium Hoekschewaard

Met uitzicht op de polders van de Hoeksche waard heeft dit crematorium een unieke uitstraling. De gastvrijheid is groot en iedereen gaat hier heel gemoedelijk met elkaar om. Zaaiviool 3, 3274 KR Heinenoord

Crematorium in Schiedam

Crematorium de Beukenhof Schiedam

Crematorium Yardenhuis Schiedam (de Beukenhof)

Gelegen in Schiedam, aangrenzend aan begraafplaats de Beukenhof.

Burgemeester van Haarenlaan 1450, 3118 GR Schiedam

Crematorium in Zoetermeer

crematorium de meerbloemhof Zoetermeer

Crematorium Monuta Meerbloemhof

Gelegen in Zoetermeer. De aula is bijzonder, vanwege de panorama projectie op de wanden van de aula. Bosgezicht, de Duinen of een bloemenveld, het is allemaal mogelijk op de Meerbloemhof

Buytenparklaan 1, 2717 AX Zoetermeer

Crematorium in Capelle aan den IJssel

crematorium Schollevaar Dela

Crematorium Dela Schollevaar

Gelegen in Capelle aan den IJssel. Het crematorium heeft een grote ruime aula met veel licht en een moderne uitstraling.

Burgemeester Schalijlaan 2, 2908 LS Capelle aan den IJssel

Crematorium in Delft

Crematorium Iepenhof (De Laatste Eer)

Gelegen in het sfeervolle Delft en onderdeel van De Laatste Eer. De aula heeft een unieke vorm, deze is namelijk breed. Daardoor kunnen grote gezinnen gemakkelijk op de eerste rij plaatsnemen. De vloer van natuursteen geeft een rustieke uitstraling.

Hoflaan 18, 2616 AA Delft

Crematoria in Den Haag

Crematorium Ockenburgh

Crematorium Yardenhuis Den Haag (Ockenburgh)

Gelegen aan de zuidwest kant van Den Haag, nabij landgoed Ockenburgh aan de rand van een prachtig oud eikenbos bij de duinen van Kijkduin. Het crematorium is ingericht naar de klassieke Engelse stijl.

Ockenburghstraat 21, 2553 AA Den Haag

Crematorium Haagse Duinen

Gelegen in de Haagse wijl Loosduinen, direct aan de begraafplaats Westduin en dichtbij het strand. De architectuur en het lijnenspel van de kozijnen en balken geven een warme en fijne uitstraling die je doet denken aan de oude eiken in het bos waar de aula op uit kijkt.

Wijndaelersingel 1, 2553 AC Den Haag

Crematorium West-Betuwe

Crematorium 't Lief

Een prachtig duurzaam en eigentijds crematorium. Crematorium 't Lief is kleinschalig en een zeer sfeervolle plek om afscheid te nemen. Het is licht, de huiselijke inrichting, heeft mooie vergezichten en een beeldschone inrichting.

Ridderslag 5, 4153 XG Beesd

Cremeren in Nederland

Alles wat je wilt weten over cremeren, crematoria en asbestemming

Stuur door

Stel hier je vraag via WhatsApp