Crematoria

Crematoria

Ieder crematorium is vrij toegankelijk voor iedereen en heeft een eigen uitstraling en sfeer. Je kan een complete uitvaart laten plaatsvinden in een crematorium of alleen de crematie laten verzorgen, wanneer het afscheid op een persoonlijke uitvaartlocatie plaats heeft gevonden.

Bekijk hieronder een aantal crematoria in de Randstad en de crematoria met een unieke uitstraling of ligging.

Crematoria in Rotterdam

Gelegen aan het water, wat het mogelijk maakt ook per boot aan te komen. Het crematorium heeft ook een witte kapel, een sfeervolle plek naast het crematorium voor een intiem afscheid.

Delftweg 230, 3046 ND Rotterdam

Gelegen aan de zuidkant van Rotterdam vlakbij de zuiderbegraafplaats en het zuiderpark. Het crematorium heeft een eigen gedenkpark.

Maeterlinckweg 101, 3084 KD Rotterdam

Gelegen in hartje Rotterdam in de wijk Kralingen-Crooswijk. Een prachtige oase omringd door de levendigheid van de stad.

Nieuwe Crooswijkseweg 123, 3034 PN Rotterdam

Nabij de Zuiderbegraafplaats ligt op zuid Crematorium Memoriam. Een crematorium met een eigen look en feel en een knipoog naar de Amerikaanse uitvaartstijl. Dit crematorium maakt gebruik van een elektrische crematieoven.

Langenhorst 100, 3085 HR Rotterdam

Crematorium in Maassluis

Een aula met direct zicht op de Waterweg. Uniek om de schepen tijdens het afscheid te zien langsvaren. Het uitvaartcentrum is van de gemeente Maassluis, de crematieoven is van Teun en Hennie. De ongedwongen sfeer en de kleinschaligheid zorgen altijd voor een warm welkom. Hooge Zeedijk 100, 3143 LT Maassluis

Crematorium in Nissewaard

Gelegen in de groene rand van Spijkenisse, vlak bij het water. De Ommering heeft een mooi wandelgebied om na het afscheid alle indrukken tijdens een wandeling een plekje te geven.

Oprelseweg 3, 3202 LD Spijkenisse

Crematorium in de Hoeksche waard

Met uitzicht op de polders van de Hoeksche waard heeft dit crematorium een unieke uitstraling. De gastvrijheid is groot en iedereen gaat hier heel gemoedelijk met elkaar om. Zaaiviool 3, 3274 KR Heinenoord

Crematorium in Schiedam

Gelegen in Schiedam, aangrenzend aan begraafplaats de Beukenhof.

Burgemeester van Haarenlaan 1450, 3118 GR Schiedam

Crematorium in Zoetermeer

Gelegen in Zoetermeer. De aula is bijzonder, vanwege de panorama projectie op de wanden van de aula. Bosgezicht, de Duinen of een bloemenveld, het is allemaal mogelijk op de Meerbloemhof

Buytenparklaan 1, 2717 AX Zoetermeer

Crematorium in Capelle aan den IJssel

Gelegen in Capelle aan den IJssel. Het crematorium heeft een grote ruime aula met veel licht en een moderne uitstraling.

Burgemeester Schalijlaan 2, 2908 LS Capelle aan den IJssel

Crematorium in Delft

Gelegen in het sfeervolle Delft en onderdeel van De Laatste Eer. De aula heeft een unieke vorm, deze is namelijk breed. Daardoor kunnen grote gezinnen gemakkelijk op de eerste rij plaatsnemen. De vloer van natuursteen geeft een rustieke uitstraling.

Hoflaan 18, 2616 AA Delft

Crematoria in Den Haag

Gelegen aan de zuidwest kant van Den Haag, nabij landgoed Ockenburgh aan de rand van een prachtig oud eikenbos bij de duinen van Kijkduin. Het crematorium is ingericht naar de klassieke Engelse stijl.

Ockenburghstraat 21, 2553 AA Den Haag

Gelegen in de Haagse wijl Loosduinen, direct aan de begraafplaats Westduin en dichtbij het strand. De architectuur en het lijnenspel van de kozijnen en balken geven een warme en fijne uitstraling die je doet denken aan de oude eiken in het bos waar de aula op uit kijkt.

Wijndaelersingel 1, 2553 AC Den Haag

Crematorium West-Betuwe

Een prachtig duurzaam en eigentijds crematorium. Crematorium ’t Lief is kleinschalig en een zeer sfeervolle plek om afscheid te nemen. Het is licht, de huiselijke inrichting, heeft mooie vergezichten en een beeldschone inrichting.

Ridderslag 5, 4153 XG Beesd

Cremeren in Nederland

Alles wat je wilt weten over cremeren, crematoria en asbestemming

Stuur door

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Uniek en prettig

Tijdens mijn moeder haar ziekbed wilde ik eigenlijk haar uitvaart zelf regelen. Maar toen de emotie het overnam besloot ik een uitvaartverzorger te zoeken die naast mij stond. Op mijn zoektocht had ik gelezen over de Suite. Tijdens het eerste telefoon gesprek heb ik al een goede klik en Eveline is naadloos naast mij gaan staan. Veel aanwezigen van de crematie van mijn moeder waren zo verrast over deze unieke uitvaartverzorger en uitvaart. Wij hebben zelfs mama zelf met ‘ Hugo’ naar de suite gebracht en weer opgehaald. Dankjewel lieve Evelien en Barbera jullie hebben mij geweldig geholpen mijn lieve mama een unieke en eigen afscheid te geven iets wat precies bij haar paste. Ik zal er voor altijd met een goed gevoel op terug kijken.
Pijnacker 9 mei 2023

Geweldige vrouwen met hart van goud!

Bij de uitvaart van onze moeder hebben Evelien en Barbara ons begeleid. Mede dankzij hun inzet, steun en liefde is de uitvaart mooi geweest en precies zoals mijn moeder het gewild zou hebben. Alles was bespreekbaar en ze waren over alles open en eerlijk. Doen hun werk echt met hun hart en dat geeft steun in moeilijke tijden!
Spijkenisse 14 maart 2023

Intense en warme verbinding makend tussen overledene en aanwezigen, ook onderling

De natuurlijke manier waarop Evelien de dienst leidt, is spraakmakend. Ze laat iedereen zich op het gemak voelen, verbindt alle aanwezigen met elkaar en de overledene en de familie, op een warme, oprecht geïnteresseerde manier. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Haar veelzijdigheid en oprechtheid komt in alles tot uiting, van het ontvangstmoment tot het vertrek. Wat een klasse!
Berkel en Rodenrijs 10 maart 2023
105 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hecht hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp