Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023
Search
Close this search box.

Lichtjesavond Albrandswaard

De mooiste herdenkingsavond van Poortugaal en Rhoon

We branden een kaarsje

Voor iedereen

Die wordt gemist

Aangepast Programma

Door het slechte weer is het programma aangepast, de gehele avond zal nu binnen plaatsvinden. 

“We willen iedereen de gelegenheid geven een kaarsje te komen aansteken voor hun overleden dierbare,
daarom is er
vrijdagavond 3 november van 19:00u – 21:00u een extra Lichtjesavond,
zodat we hopen dat degene die vandaag niet kunnen komen door het slechte weer, morgen alsnog hun dierbare kunnen komen herdenken”

Wil jij naar onze extra herdenkingsavond komen, meld je dan aan door een ’ticket’ te reserveren via de link op deze pagina

Voor wie brand jij een kaarsje?

Kom en vier Lichtjesavond Albrandswaard. We herdenken onze overleden dierbaren tijdens deze sfeervolle avond vol licht op de avond van 2 november 2023 in Poortugaal, Molenweg 2, 3171 CN.

Kom langs en steek een kaarsje aan voor degene die je mist. Koester en vier de herinneren die hem/haar dichtbij houden.

Dit jaar vieren we Lichtjesavond in de Suite in Poortugaal. De Suite zal worden aangekleed met lichtjes en warme kleuren, geïnspireerd op het Mexicaanse feest Dia de Los Muertos.

Tijdens Lichtjesavond komen we samen, kunnen we elkaar ontmoeten, een kaarsje branden onder het genot van een hapje en een drankje.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Lichtjesavond Albrandswaard!

In verband met het doseren van alle bezoekers is het belangrijk een ticket te reserveren. Op deze manier voorkomen we drukte en een rij. Rondom de Molenweg is maar beperkte parkeergelegenheid, houdt hier alsjeblieft rekening mee.

 

Dia de Los Muertos (dag van de doden)

Dit jaar vieren we Lichtjesavond in de Suite in Poortugaal. De Suite zal worden aangekleed met lichtjes en warme kleuren geïnspireerd op het Mexicaanse feest Dia de Los Muertos, waarbij de Mexicaanse families samenkomen en feest vieren ter eren aan hun overleden dierbare. De mooie herinneringen aan hun dierbaren zetten zij in het middelpunt met kleurrijke altaars, kaarsen, bloemen, eten, drinken en muziek.

Heb je een vraag over Lichtjesavond Albrandswaard?

Heb je een vraag? Neem contact op met Evelien Uitvaartverzorging via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Lichtjesavond
Stel hier je vraag via WhatsApp