Rouwdrukwerk

Vaak wordt er gekozen om een rouwkaart te sturen naar familie, vrienden en kennissenkring. In een rouwkaart vertel je wie er is overleden met een persoonlijke boodschap over jullie dierbare of over jullie gevoel. Bij ons is iedere kaart maatwerk en werken wij samen met bevlogen mensen, die een passie hebben voor papier, drukwerk en grafische vormgeving. Alleen het beste is goed genoeg voor jullie wensen op gebied van rouwdrukwerk.

leavz rouwdrukwerk logo

Leavz Rourdrukwerk

Een rouwkaart is altijd maatwerk, samen met Geke ontwerpen we een kaart op basis je eigen persoonlijke wensen. Je kiest zelf het formaat, papiersoort, opmaak, foto's, lettertypes en aantal. Via een digitale proefdruk maken we de kaart perfect.

Drukkerij L'Ortye

L'Ortye heeft een bijzondere collectie kaarten en een team professionele vormgevers die aan de hand van iedere wens en stijl prachtig drukwerk leveren. Aan de hand van hun inspiratieboek kijken we eerst naar welke stijl je aanspreekt en geven dan de kaart een persoonlijke touch.

:etterpress met Inkt

Met Inkt - Letterpress

Een authentieke kaart, gemaakt in een ambachtelijke drukkerij. De kaarten hebben bijzondere elementen als diepdruk, foliedruk en preeg.

Rouwkaart op groeipapier met bloemzaadjes

Growing paper

Een rouwkaart op papier met bloemzaadjes van vergeet-me-nietjes, vlindermix bloemen of basilicum zaadjes.

Stuur door

Stel hier je vraag via WhatsApp