Herinneringen aan Olga

Olga Ruijs Kalf

Amsterdam 4 februari 1937

Capelle aan den IJssel 2 januari 2022

Weduwe van Dick Ruijs

Mocht je later nog eens naar mij verlangen, loop even in de wind, dan streel ik je wangen.

Bianca
Monique
Raymond
Romi
Enzo

Een gedichtje van Toon Hermans

de bomen komen uit de grond
en uit hun stam de twijgen
en ied’reen vindt het heel gewoon
dat zij weer bladeren krijgen
we zien ze vallen op de grond
en dan opnieuw weer groeien
zo heeft de aarde ons geleerd
dat ál wat sterft zal bloeien

Laat hier een persoonlijk berichtje achter voor de familie met een herinnering aan Olga

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Volg hier het afscheid van Olga via de Live Stream vanuit Crematorium St. Laurentius

De Livestream is te volgen op Maandag 10 januari v.a. 14:40 uur

De pagina is pas 24 uur voorafgaande de dienst zichtbaar. De verbinding gaat ongeveer 10 minuten van te voren open. - Als er te vroeg wordt ingelogd dan is krijgt u de melding ”Excuses! Deze pagina bestaat niet (meer)”. - Er is geen max aan het aantal aansluitingen. - De livestream blijft na afloop 48 uur zichtbaar. - De livestream is een gratis dienst die vrijblijvend kan worden aangeboden. Wij doen er alles aan om het technisch optimaal te laten verlopen. Echter kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden als er technische problemen zich voordoen tijdens de uitzending.

Ik geef je graag wat houvast voor tijdens het afscheid

Het op afstand bijwonen van een afscheid is een fijne manier om de uitvaart tóch mee te kunnen maken. Deze manier om het afscheid te beleven zal bijdragen om het verlies een plekje te geven. Je weet namelijk, ondanks dat je niet op de locatie kon zijn, hoe de uitvaart heeft plaatsgevonden, wie er waren en hoe alles eruit zag. Het gevoel dat je erbij bent is ook ontzettend fijn voor de mensen die op de uitvaart locatie aanwezig zijn. Het wordt door de familie écht gewaardeerd als je op deze manier toch het afscheid mee kan maken, al is het dan digitaal en vanuit je eigen omgeving. Je kan namelijk naderhand meepraten over de mooie woorden die zijn gesproken en hoe bijzonder alles werd ingevuld alsof je er gewoon bij was.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
Meer lezen
Stel hier je vraag via WhatsApp