Een mooi afscheid creëer je met elkaar

Karen Admiraal

Karen is net zoals ik een jonge en ervaren uitvaartcollega. Wij hebben elkaar in ons vak gevonden en koesteren onze samenwerking. Karen ondersteunt mij bij drukte en afwezigheid. Ook is Karen de persoon die als extra handje ondersteunt bij een groot afscheid of wanneer ik op twee plekken te gelijk moet zijn.

Jolanda en Jörgen

Jolanda en Jörgen verzorgen het Luizterverhaal tijdens het afscheid. Ze bundelen herinneringen tot een muzikale levensloop en brengen dit live onderbegeleiding van piano. De sfeer die zij het afscheid geven is onbeschrijfelijk, zo warm en liefdevol.

 

Meer over Luizter

De mensen van PostMortem

De mannen en vrouwen van PM ondersteunen bij de eerste momenten na het overlijden. Ze verzorgen het vervoer naar huis of andere opbaarlocatie. Ze ondersteunen bij de laatste zorg en staan dag en nacht klaar om te ontzorgen waar nodig. 

Niels & Maike

Niels en Maike verzorgen de opbaring wanneer er wordt gekozen voor thanatopraxie. Fijne mensen met een groot hart voor de zorg van overledene. De kunst van het opbaren is voor hen een resultaat tot stand brengen wat voor de nabestaanden bijdraagt aan een waardevol en waardig afscheid. 

 

Meer over Niels & Maike

Siebe Palmen

Siebe is de man met de gitaar. Onder de naam Geleefde Liedjes verzorgt hij met liefde live muziek op het afscheid.  Siebe heeft een warme sound in mijn stem, waardoor elk liedje nog persoonlijker klinkt. Het leuke van Siebe is, dat als hij een lied nog niet kent, hij zich vol inzet om het eigen te maken. 

 

Meer over Siebe

Bep Kennepohl

Bep is de dame van de bloemen. Ze verzorgt haar bloemen en 'broed ze uit' met liefde, zo zegt ze zelf altijd. Haar kennis en kunde is zo groot en tegelijkertijd ze er altijd wanneer je haar nodig hebt. 

 

Meer over de bloemen

Geke Scholten

Geke doet de vormgeving van het drukwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens het ontwerpen van de kaart zit Geke klaar om deze direct vorm te geven en houd ze iedereen op de hoogte via digitale proefdrukken.

Brigitte Straver

Brigitte is een van de gezichten van de club mensen die het rouwvervoer verzorgt. Van tradionele mercedes tot hippe Volkswagenbus en van loopkoets tot oldtimer, alles kan, mag en is mogelijk. Brigitte rijdt de auto niet zelf, maar mede dankzij haar is er zoveel mogelijk op gebied van vervoer.

Henriëtte Corpelijn

Henriëtte is een boekbindster die met liefde de herinneringsbladzijdes bindt tot een prachtig boek. In haar eigen boekbinderij is ze in haar element en creëert zij op maat boeken met authentieke en traditionele techieken.