Het team

Vanuit het hart

Staan altijd voor elkaar klaar

220922-EvelienUitvaartverzorging_066

Evelien Ligthart

Eigenaar - Uitvaartverzorger

Ik gun iedereen een afscheid wat volledig is afgestemd op persoonlijke wensen en de behoeftes op dat moment. Mijn kennis en ervaring neem ik mee, maar ik begeleid vanuit mijn gevoel en met volle aandacht voor ieder persoon. Ik luister naar wat er nodig is en bied maatwerk in iedere situatie. We zorgen samen voor een prachtig afscheid met het leven en de herinneringen als uitgangspunt.

220922-EvelienUitvaartverzorging_090

Rachel Zevenbergen

Uitvaartverzorger

“Door mezelf te blijven hoop ik een beetje licht te brengen als het donker is. Alles wat lichter maken door te ontzorgen in een verdrietige periode, zodat er ruimte ontstaat voor eigen inbreng en wensen. Dat is wat mijn diepste drijfveer is om dit werk te doen. Ik vind het fijn om naast mensen te staan en verbinding te vinden om zo samen tot een ‘eigen’ afscheid te komen.”

220922-EvelienUitvaartverzorging_063

Barbara Diependaal

Rechterhand

Mensen met een lach en een traan door deze emotionele periode heen helpen is waar ik veel voldoening van krijg. Samen met de nabestaanden een mooi afscheid vormgeven en daar een mooie herinnering van maken vind ik heel belangrijk. Mijn ervaringen in het leven en passie voor ontzorgen maken dat dit niet voelt als een rol, dit is wie ik ben.

uvr

De helden van UVR

Rouwservice

De mannen en vrouwen van UVR ondersteunen bij de eerste momenten na het overlijden. Ze verzorgen het vervoer naar huis of andere opbaarlocatie. Ze ondersteunen bij de laatste zorg en staan dag en nacht klaar om te ontzorgen waar nodig.

niels-en-maike-evelien-uitvaartverzorging

Niels & Maike

Thanatoptraxteurs

Niels en Maike verzorgen de opbaring wanneer er wordt gekozen voor thanatopraxie. Fijne mensen met een groot hart voor de zorg van overledene. De kunst van het opbaren is voor hen een resultaat tot stand brengen wat voor de nabestaanden bijdraagt aan een waardevol en waardig afscheid.

bep-kennepohl-evelien-uitvaartverzorging

Bep

Uitvaart bloemist

Bep is de dame van de bloemen. Ze verzorgt haar bloemen en 'broedt ze uit' met liefde, zo zegt ze zelf altijd. Haar kennis en kunde is zo groot en tegelijkertijd is ze er altijd wanneer je haar nodig hebt.

Afscheid Pieter Cammel - portfolio uitvaartverzorger en leveranciers

Mila

Afscheid Boemist

Mila haar bloemen zijn onvergetelijk. Zij zorgt voor verbinding met haar bloemenrituelen en manier van begeleiding. Tijdens de uitvaart maakt ze van de grote bloemstukken kleine troostboeketjes om mee te geven als tastbare herinnering.

Op handen gedragen

Ferentes

Dragers

De mannen van Ferentes zijn onze helden. Zij dragen de geliefde op handen. Een onbegrijpelijk mooie eerbetoon vanuit de eeuwenoude traditie, met een hedendaags voorkomen. Zij dragen de liefde over.

lortye-carolien

Carolien

Vormgever en drukkerij

Liefde voor papier, talent voor vormgeving en een eigen drukkerij. Bij Carolien en haar team is rouwdrukwerk in goede handen. Rouwkaarten, dankbetuigingen, e-cards of gepersonaliseerde troostgeschenkjes; het kan allemaal, zo fijn!

geke-scholten-evelien-uitvaartverzorging

Geke

Grafische vormgever

Geke doet de vormgeving van het drukwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens het ontwerpen van de kaart zit Geke klaar om deze direct vorm te geven en houdt ze iedereen op de hoogte via digitale proefdrukken.

Joeri Blokland

Joerie

Rouwautochauffeur

Joeri is een van de gezichten van de club mensen die het rouwvervoer verzorgt. Van tradionele Mercedes tot hippe Volkswagenbus en van loopkoets tot oldtimer, alles kan, mag en is mogelijk.

Boekbinderij spijkenisse

Henriëtte

Boekbindster

Henriëtte is een boekbindster die met liefde de herinneringsbladzijdes bindt tot een prachtig boek. In haar eigen boekbinderij is ze in haar element en creëert zij op maat boeken met authentieke en traditionele techieken.

288997960_1432096183884689_1126484233375764294_n

Gwendolyn

Huis Fotograaf

Zij is een duizendpoot in de afscheidsfotografie. Vanuit haar innerlijke gevoel weet zij spot-on het perfecte moment vast te leggen. Haar foto's zijn open, eerlijk en puur. Daarnaast geeft Gwendolyn afscheidsfotografen supervisie en verzorgt zijn masterclasses vanuit haar kijk en ervaring als afscheidsfotograaf.

Portfolio_Over_Diana-11m

Diana

Huis fotograaf

Diana is altijd op het juiste moment op de plek waar ze de allermooiste foto's weet te vangen. Ze is er, maar je ziet haar amper. Diana zoekt perspectief in haar beelden, waardoor haar foto's diepte hebben en bijna driedimensionaal aan doen. Haar beelden zijn vol emotie, voelbaar als je er naar kijkt, dichtbij het moment.

uvr (1)

Teddy

Bedrijfspsycholoog

Teddy is de benjamin van ons team. Zijn nieuwsgierigheid naar de wereld en onvoorwaardelijke liefde doen je smelten. Hij voelt feilloos aan wanneer er behoefte is aan een knuffel. Hij laat ons weten wanneer ontspanning nodig is, met zijn afleidingsmanoeuvres. Je kan alles aan hem kwijt. Zelfs als hij slaapt. (en dat doet hij nog best veel.)

Stel hier je vraag via WhatsApp