Het team

Uniek afscheid

Ervaringsdeskundige op het gebied van rouw en verlies

Christel Schenk UVR

Christel Schenk

De mannen en vrouwen van UVR ondersteunen bij de eerste momenten na het overlijden. Ze verzorgen het vervoer naar huis of andere opbaarlocatie. Ze ondersteunen bij de laatste zorg en staan dag en nacht klaar om te ontzorgen waar nodig.

niels-en-maike-evelien-uitvaartverzorging

Niels & Maike

Niels en Maike verzorgen de opbaring wanneer er wordt gekozen voor thanatopraxie. Fijne mensen met een groot hart voor de zorg van overledene. De kunst van het opbaren is voor hen een resultaat tot stand brengen wat voor de nabestaanden bijdraagt aan een waardevol en waardig afscheid.

bep-kennepohl-evelien-uitvaartverzorging

Bep Kennepohl

Bep is de dame van de bloemen. Ze verzorgt haar bloemen en 'broed ze uit' met liefde, zo zegt ze zelf altijd. Haar kennis en kunde is zo groot en tegelijkertijd is ze er altijd wanneer je haar nodig hebt.

geke-scholten-evelien-uitvaartverzorging

Geke Scholten

Geke doet de vormgeving van het drukwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens het ontwerpen van de kaart zit Geke klaar om deze direct vorm te geven en houd ze iedereen op de hoogte via digitale proefdrukken.

Joeri Blokland

Joerie Blokland

Joeri is een van de gezichten van de club mensen die het rouwvervoer verzorgt. Van tradionele mercedes tot hippe Volkswagenbus en van loopkoets tot oldtimer, alles kan, mag en is mogelijk.

Boekbinderij spijkenisse

Henriëtte Corpeleijn

Henriëtte is een boekbindster die met liefde de herinneringsbladzijdes bindt tot een prachtig boek. In haar eigen boekbinderij is ze in haar element en creëert zij op maat boeken met authentieke en traditionele techieken.

Stel hier je vraag via WhatsApp