Het team

Het dreamteam van Evelien Uitvaartverzorging

Evelien Ligthart

"Ik gun iedereen een afscheid wat volledig is afgestemd op persoonlijke wensen en de behoeftes op dat moment. Mijn kennis en ervaring neem ik mee, maar ik begeleid vanuit mijn gevoel en met volle aandacht voor ieder persoon. Ik luister naar wat er nodig is en bied maatwerk in iedere situatie. We zorgen samen voor een prachtig afscheid met het leven en de herinneringen als uitgangspunt."

Staat altijd voor je klaar
Uitvaartverzorger
Rouwpedagoog
Dementievriendelijk

Barbara Diependaal

"Samen met de nabestaanden een mooi afscheid vormgeven en daar een mooie herinnering van maken vind ik heel belangrijk. Het leven vieren. Mensen met een lach en een traan door deze emotionele periode heen helpen is waar ik veel voldoening van krijg. Mijn ervaringen in het leven en passie voor ontzorgen maken dat dit niet voelt als een rol, dit is wie ik ben en ik ben er voor jou."

Staat altijd voor je klaar
Rechterhand
Administratieve kanjer

Kom hier meer te weten over de vrouwen van Evelien Uitvaartverzorging

Ons Dreamteam

De helden van UVR

De mannen en vrouwen van UVR ondersteunen bij de eerste momenten na het overlijden. Ze verzorgen het vervoer naar huis of andere opbaarlocatie. Ze ondersteunen bij de laatste verzorging en staan dag en nacht klaar om te ontzorgen waar nodig.

Niels en Maike

Zij verzorgen de opbaring wanneer er wordt gekozen voor thanatopraxie. Fijne mensen met een groot hart voor de zorg van overledene. De kunst van het opbaren is voor hen een opbaring verzorgen wat voor de nabestaanden bijdraagt aan een waardevol en waardig afscheid.

Bloemist Bep

Bep is de dame van de bloemen. Ze verzorgt haar bloemen en 'broedt ze uit' met liefde, zo zegt ze zelf altijd. Haar kennis en kunde is zo groot en ze er altijd wanneer je haar nodig hebt. Je kan terecht bij haar voor collectie stukken of volledig maatwerk naar je eigen wensen en budget.

Bloemist Mila

Mila haar bloemen zijn onvergetelijk. Zij zorgt voor verbinding met haar bloemenrituelen en manier van begeleiding. Tijdens de uitvaart maakt ze van de grote bloemstukken kleine troostboeketjes om mee te geven als tastbare herinnering.

Onze Dragers

De mannen van Ferentes zijn onze helden. Zij dragen de geliefde op handen. Een onbegrijpelijk mooie eerbetoon vanuit de eeuwenoude traditie, met een hedendaags voorkomen. Zij dragen de liefde over.

Carolien

Liefde voor papier, talent voor vormgeving en een eigen drukkerij. Bij Carolien en haar team is rouwdrukwerk in goede handen. Rouwkaarten, dankbetuigingen, e-cards of gepersonaliseerde troostgeschenkjes; het kan allemaal, zo fijn!

Esther

Esther maakt op ambachtelijke wijze realistische sculpturen en portretten, gebaseerd op de menselijke anatomie. Dankzij haar sculpturen en beelden is er altijd een tastbare herinnering aan je lief.

Henriëtte

Henriëtte is een boekbindster die met liefde de herinneringsbladzijdes bindt tot een prachtig boek. In haar eigen boekbinderij is ze in haar element en creëert zij op maat boeken met authentieke en traditionele techieken.

Diana

Diana is altijd op het juiste moment op de plek waar ze de allermooiste foto's weet te vangen. Ze is er, maar je ziet haar amper. Haar beelden zijn vol emotie, voelbaar als je er naar kijkt, dichtbij het moment.

Qwendoline

Zij is een duizendpoot in de afscheidsfotografie. Vanuit haar innerlijke gevoel weet zij spot-on het perfecte moment vast te leggen. Haar foto's zijn open, eerlijk en puur. Daarnaast geeft Gwendolyn afscheidsfotografen supervisie en verzorgt zijn masterclasses vanuit haar kijk en ervaring als afscheidsfotograaf.

Teddy

Teddy is onze bedrijfspsycholoog. Zijn nieuwsgierigheid naar de wereld en onvoorwaardelijke liefde doen je smelten. Hij voelt feilloos aan wanneer er behoefte is aan een knuffel. Hij laat ons weten wanneer ontspanning nodig is, met zijn afleidingsmanoeuvres. Je kan alles aan hem kwijt. Zelfs als hij slaapt.

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hechten hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijker praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Neem contact op met Evelien Uitvaartverzorging via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp