Het team

Uniek afscheid

Ervaringsdeskundige op het gebied van rouw en verlies

3

Evelien Ligthart

Uitvaartverzorger

Ik gun iedereen een afscheid wat volledig is afgestemd op persoonlijke wensen en de behoeftes op dat moment. Mijn kennis en ervaring neem ik mee, maar ik begeleid vanuit mijn gevoel en met volle aandacht voor ieder persoon. Ik luister naar wat er nodig is en bied maatwerk in iedere situatie. We zorgen samen voor een prachtig afscheid met het leven en de herinneringen als uitgangspunt.

4

Barbara Diependaal

Uitvaartassistent

Mensen met een lach en een traan door deze emotionele periode heen helpen is waar ik veel voldoening van krijg. Samen met de nabestaanden een mooi afscheid vormgeven en daar een mooie herinnering van maken vind ik heel belangrijk. Mijn ervaringen in het leven en passie voor ontzorgen maken dat dit niet voelt als een rol, dit is wie ik ben.

Christel Schenk UVR

Christel Schenk

Rouwservice

De mannen en vrouwen van UVR ondersteunen bij de eerste momenten na het overlijden. Ze verzorgen het vervoer naar huis of andere opbaarlocatie. Ze ondersteunen bij de laatste zorg en staan dag en nacht klaar om te ontzorgen waar nodig.

niels-en-maike-evelien-uitvaartverzorging

Niels & Maike

Thanatoptraxteurs

Niels en Maike verzorgen de opbaring wanneer er wordt gekozen voor thanatopraxie. Fijne mensen met een groot hart voor de zorg van overledene. De kunst van het opbaren is voor hen een resultaat tot stand brengen wat voor de nabestaanden bijdraagt aan een waardevol en waardig afscheid.

bep-kennepohl-evelien-uitvaartverzorging

Bep Kennepohl

Uitvaart bloemist

Bep is de dame van de bloemen. Ze verzorgt haar bloemen en 'broed ze uit' met liefde, zo zegt ze zelf altijd. Haar kennis en kunde is zo groot en tegelijkertijd is ze er altijd wanneer je haar nodig hebt.

geke-scholten-evelien-uitvaartverzorging

Geke Scholten

Grafische vormgever

Geke doet de vormgeving van het drukwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens het ontwerpen van de kaart zit Geke klaar om deze direct vorm te geven en houd ze iedereen op de hoogte via digitale proefdrukken.

Joeri Blokland

Joerie Blokland

Rouwautochauffeur

Joeri is een van de gezichten van de club mensen die het rouwvervoer verzorgt. Van tradionele mercedes tot hippe Volkswagenbus en van loopkoets tot oldtimer, alles kan, mag en is mogelijk.

Boekbinderij spijkenisse

Henriëtte Corpeleijn

Boekbindster

Henriëtte is een boekbindster die met liefde de herinneringsbladzijdes bindt tot een prachtig boek. In haar eigen boekbinderij is ze in haar element en creëert zij op maat boeken met authentieke en traditionele techieken.

Stel hier je vraag via WhatsApp