Houvast, voor als je hebt losgelaten

'Houvast' is een boek om persoonlijke afscheidswensen in op te schrijven en belangrijke informatie over je nalatenschap te bundelen.

Wilsbeschikking

'Houvast' wordt een rechtsgeldige wilsbeschikking, op het moment dat het ingevoegde formulier wordt ondertekend. Zo kun je jouw nabestaanden laten weten hoe jij denkt over je eigen afscheid en hoe je alles wilt laten vormgeven.

 

Houvast voor je nabestaanden

Voor jouw omgeving helpt het om jouw wensen te leren kennen. Het zal hen steun en vertrouwen geven bij het maken van keuzes en dat draagt bij aan een goede en mooie manier van afscheid nemen.

 

Met elke keuze die je zelf maakt, zorg je dat meer mensen jou herkennen in de dag dat zij afscheid van je nemen.

Gun jezelf en je nabestaanden Houvast, voor je moet loslaten

Voorbespreken

Houvast gun ik iedereen, het wensenboek ontvang je kostenloos bij een persoonlijke of digitale voorbespreking. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan ik je alles vertellen over afscheid en uitvaart. Ook kunnen we een verzekeringscheck doen en kan ik inzicht geven in kosten aan de hand van je persoonlijke wensen.

Los bestellen

Heb je geen behoefte aan een gesprek, maar wil je wel 'Houvast' ontvangen, dan kan je het wensenboek bestellen voor € 3,95 
(excl. verzendkosten).*

 

 

Via onderstaand formulier geef je eenvoudig aan hoe jij Houvast wilt ontvangen.

* Eventuele verzendkosten via PostNL bedragen € 4,50 voor een binnenlandse verzending. Openhalen mag altijd op afspraak.

code Code refresh