Uitvaartverzorging Barendrecht nodig?

Evelien Uitvaartverzorging voor een uniek afscheid.

Uitvaartverzorging Barendrecht

Op zoek naar een uitvaartverzorging in Barendrecht, Albrandswaard, Poortugaal, Rhoon of omliggende omgeving? Wil je een klein of groot, intiem of uitbundig, warm en uniek afscheid die bij jou en de dierbare past? Evelien Uitvaartverzorging nabij Barendrecht regelt met jou een passende uitvaart. Ieder leven is eigen en verdient een eigen uitvaart.

Evelien Uitvaartverzorging begeleid ook uitvaarten in Barendrecht en in de regio Rotterdam. Ben jij woonachtig in Barendrecht, Poortugaal, Rhoon, Hoogvliet, Rotterdam, Spijkenisse, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Vlaardingen, Sliedrecht, Maassluis, Oud-Beijerland of Heinenoord en ben jij op zoek naar een uitvaartverzorging?

Neem dan contact met ons op. We bekijken samen hoe we het afscheid van jezelf of van jouw dierbare vorm kunnen geven en hoe wij je daarbij kunnen helpen; niks moet en (bijna) alles mag. We kleuren graag binnen en buiten de lijntje en denken op alle mogelijke manieren met je mee.

Uitvaart regelen in Barendrecht

Een uitvaart kun je op vele manieren vormgeven. Zo kun je ervoor kiezen om alles uit handen te geven aan ons of juist helemaal zelf de begrafenis of crematie te regelen. Evelien Uitvaartverzorging helpt je op de manier die bij jou/jullie past. We geven je alle ruimte in een vertrouwde sfeer. Een goed afscheid betekent bij ons de juiste begeleiding bieden en creativiteit toepassen om een passend en warm afscheid te verzorgen

Onze visie? Een passend en uniek afscheid, als een ´dank je wel´ voor zijn of haar leven, waarin de persoon in alles herkend mag worden.  Wij vinden dat ieder afscheid juist ook een mooie herinnering mag zijn. Een goed afscheid geeft houvast voor later en draagt bij aan de rouwverwerking.

We nemen geen overhaaste beslissingen en passen ons aan, aan jullie tempo. We ontzorgen waar nodig en geven advies en ideeën die passen bij wat gewenst is. Wij zijn dichtbij en kunnen een uitvaart regelen in Barendrecht. Vrijwel alles wat je je kan bedenken is mogelijk. Door aandachtig te luisteren naar verhalen en persoonlijke wensen wordt een uitvaart helemaal ´eigen´.

We staan ook na een uitvaart klaar voor jou. Denk hierbij aan hulp bij nalatenschap, advies en inspiratie voor de bestemming van het as, grafmonument of een gedenkmoment en het ontwerpen daarvan. Wanneer je het lastig vindt om met het verlies om te gaan en/of het zwaar vindt om de dagelijkse gang van zaken weer op te pakken, dan kan Evelien je ondersteunen met rouwbegeleiding. Het is echt niet gek om hulp te vragen bij rouw. Iedereen voelt rouw anders en gaat er op zijn eigen manier mee om. Evelien begeleidt je bij jouw manier van rouwbeleving.

Wat kies jij?

(Natuur) Begraven of cremeren rondom Barendrecht

Wanneer er een dierbare overlijdt en jij de uitvaart gaat regelen, zal je voor een keuze komen te staan; begraven of cremeren? Wat zou jullie dierbare graag gewild hebben? Is er een wilsbeschikking ingevuld die je houvast kan bieden? Of nemen jullie de beslissing voor begraven of cremeren? Evelien Uitvaartverzorging ondersteunt je en kijkt samen met jou wat het beste past bij jullie wensen en ideeën.

Wat wordt jouw laatste bestemming?

Wanneer het de wens is om begraven te worden, kan dit in Barendrecht.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een (natuur)begraafplaats die zich buiten de gemeente Barendrecht bevindt. Dit is een keuze die jij zelf mag maken. Kies je voor een algemeen graf of ga je toch liever voor een particulier graf? Ben je een persoon die houdt of hield van de natuur, dan kun je ook kiezen voor een natuurgraf middenin de natuur of op een natuurlijk aangelegde begraafplaats. Aan de hand van jouw wensen kunnen we je helpen om diverse mogelijkheden in en om Barendrecht voor je op een rijtje te zetten.

Wanneer je kiest voor cremeren zal de locatie van de crematie buiten de gemeente Barendrecht plaatsvinden. In Barendrecht is er namelijk geen crematorium. Dit betekent niet dat het afscheid óók buiten de gemeente Barendrecht plaats moet vinden. Wanneer jij een fijne of vertrouwde plek hebt in Barendrecht, is het vaak ook mogelijk om daar het afscheid van je dierbare plaats te laten vinden. Na het afscheid word je begeleid, door degene die jij hebt aangewezen, naar het gekozen crematorium. Dit kan nabij Barendrecht in bijvoorbeeld Rotterdam, Spijkenisse, Maassluis of Heinenoord zijn. Weet, ook voor het cremeren geldt, dat je geheel vrij bent in de keus in welke gemeente je wordt gecremeerd.

Als uitvaartverzorger hebben we al veel fijne ervaringen opgedaan met lokale begraafplaatsen, crematoria en veel verschillende afscheidslocaties rondom Barendrecht. Denk hierbij onder andere aan Albrandswaard, Rotterdam, Spijkenisse, Maassluis en Heinenoord. Ook hebben wij fijne ervaringen opgedaan bij verschillende bijzondere locaties. Locaties waar je niet eerder aan zou hebben gedacht om een afscheid te plaats te laten vinden. Samen met jou vinden wij dé locatie die het beste aansluit bij de wensen van een (natuur)begrafenis of crematie.

Begraven of cremeren: leg je uitvaartwensen vast!

Wij gunnen iedereen een fijn gesprek om eigen afscheidswensen kenbaar en bespreekbaar te maken. We bespreken wat er komt kijken bij begraven en cremeren, hoe jij herinnerd wil worden als persoon en tot slot bespreken we hoe we jouw afscheid eigen máár uniek kunnen maken. Naast deze vragen leggen we jouw persoonlijke uitvaartwensen vast. Het is belangrijk om houvast te geven  voor wanneer jij er niet meer bent. Iedere keuze zal helpen de keuze te maken voor een (natuur)begrafenis of crematie, de eerste zorg na overlijden én hoe jouw uitvaartdag er uit zal zien.

In het wensenboekje ´Houvast´ kun jij op jouw eigen tempo en gemak al je persoonlijke uitvaartwensen en belangrijke informatie over je nalatenschap opschrijven. Zo ontzorg je jouw nabestaanden en help je hen om de juiste beslissingen te maken op het moment dat jij het leven hebt losgelaten. Neem gerust contact met ons op om dit boekje thuis te ontvangen.

Evelien Uitvaartverzorging is er voor je wanneer het gaat om afscheid nemen rondom Barendrecht.

Uniek afscheid nemen dichtbij Barendrecht

Het is belangrijk om een fijne en vertrouwde plek te hebben waar je samen kunt praten, huilen én lachen om mooie aandenken en anekdotes. Een huiskamer waar alles mag en kan rond het nemen van afscheid. Een huiskamer die je mag inrichten zoals jij dat wilt en waar je jullie dierbare als een logé behandeld wordt.

Wanneer jullie goed afscheid willen nemen van een dierbare in Barendrecht, bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor onze huiskamer: Afscheidshuis de Suite. Een plek waar je jezelf mag zijn in de dagen tot aan de uitvaart. Omdat Afscheidshuis de Suite een centrale ligging heeft, is er altijd een begraafplaats of crematorium in de directe omgeving. De suite is een plek die je zelf kunt eigen kunt maken door bijvoorbeeld eigen spulletjes mee te nemen, passend bij het leven van jullie geliefde.

Alles om het voor jullie een fijne en warme plek te maken voor een goed en waardevol afscheid.

Rouwdeskundige in Barendrecht

Want rouwen doe je niet in je eentje

Blijf je het moeilijk vinden om te berusten dat je dierbare er niet meer is, of voelt het zwaar om de dagelijkse gang van zaken weer op te pakken? Praten over de dingen waar je tegenaan loopt helpt vaak om tot nieuwe inzichten te komen. Ik ben er voor je.

Evelien is rouwdeskundige in regio Barendrecht, ze kan je helpen om jouw rouw beter beleefbaar te maken.

Rouwen doet iedereen op zijn eigen manier

Weet dat rouwen voor iedereen anders is en iedereen op zijn eigen manier rouwt. Wanneer je het lastig vindt om de situatie te aanvaarden, kan dit effect hebben op je dagelijks leven. Je kan vastlopen in de realiteit, je kan het lastig vinden om de draad weer op te pakken of je ervaar je angst of burn-out achtige klachten? Misschien is rouwbegeleiding dan iets voor jou?

Evelien is naast uitvaartverzorgster ook rouwdeskundige. Een paar gesprekken met Evelien kunnen vaak al leiden tot een stukje berusting en nieuwe inzichten. De gesprekken vinden plaats op een locatie die voor jou prettig voelt. Dit kan bij jou thuis zijn, maar dit kan ook tijdens een wandeling in de natuur of tijdens een creatieve bezigheid zoals boetseren of tekenen. Net als bij het nemen van afscheid is het bij het beleven van rouw belangrijk om dit op jouw eigen manier en tempo te doen. Als rouwdeskundige in Barendrecht helpt Evelien iedereen die ondersteuning nodig heeft bij verlies. 

Evelien ondersteunt, coacht en geeft rouwbegeleiding aan zowel kinderen als volwassenen. Ook geeft ze rouwbegeleiding aan scholen en bedrijven.

Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023

Uitvaartverzorging regio Rotterdam

Ben je woonachtig in de regio Rotterdam en ben jij op zoek naar een uitvaartverzorger die ieder afscheid uniek maakt? Evelien Uitvaartverzorging staat voor je klaar. Onze manier van een belevingsgerichte en persoonlijke begeleiding, een ‘andere’ kijk op afscheid nemen, én creativiteit worden in de regio Rotterdam omarmd.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waarbij we de mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam in alle rust bespreken.

Bloemen
Een warm afscheid in een afscheidshuis

De Suite in Albrandswaard

Ben je op zoek naar een fijne en warme plek waar je in alle rust afscheid kunt nemen? Een plek waar familie, vrienden en andere genodigden bij elkaar kunnen komen? 

Dan is Afscheidshuis de Suite ideaal voor een afscheidsbijeenkomst in Poortugaal – regio Rotterdam! Een bijzondere en unieke locatie die je geheel eigen kan maken, lees hier meer.

Afscheidsbijeenkomst in Poortugaal - regio Rotterdam

Doe alsof je thuis bent bij ons afscheidshuis De Suite, dichtbij Barendrecht, wanneer jullie eigen huis niet dé plek is voor jullie. De Suite is een aangename en relaxte plek waar je alle ruimte krijgt om met familie en vrienden samen te zijn. Je krijg hier de mogelijkheid om op jullie manier afscheid te nemen van jullie dierbare. Creëer mooie momenten in de dagen voor de uitvaart. Maak het jezelf helemaal eigen, niks moet (bijna) alles mag.

De Suite heeft een huiselijke sfeer en jullie kunnen het echt een (bijna)thuis maken door er een persoonlijk tintje aan geven. Breng bijvoorbeeld persoonlijke spulletjes mee, draai zijn of haar favoriete muziek. De Suite biedt ruimte voor een samenzijn met 20 personen.

Afscheidshuis de Suite in Poortugaal

Afscheidshuis de Suite in omgeving Barendrecht is geen alledaags rouwcentrum, maar een gelegenheid waar verschillende bijeenkomsten rondom afscheid, uitvaart en rouwbegeleiding plaatsvinden. Iedereen is vrij om er zijn eigen invulling aan te geven, waar behoefte aan is. 

De mooie afscheidssuite in omgeving Barendrecht is er voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt, voor welke uitvaartverzorger je kiest of welke uitvaartverzekering je hebt.

Heb je belangstelling in deze ruimte en wil je zelf graag een keer Afscheidshuis de Suite met eigen ogen komen bekijken? Dit is natuurlijk mogelijk. Maak eenvoudig een afspraak en breng een bezoek om de Suite te ervaren, te bekijken en om te zien wat er allemaal mogelijk is.

"In deze emotionele tijd staan we dichtbij op de momenten waarop je ons het meest nodig hebt. Samen zorgen we voor een uniek en liefdevol afscheid."

Het overlijden van een dierbare kan ervoor zorgen dat je wereld op zijn kop staat. Het is belangrijk om in deze periode goed afscheid te nemen.

Zo zal je ook belangrijke beslissingen moeten gaan maken. Misschien dat je dierbare een wilsbeschikking heeft ingevuld. Deze wilsbeschikking kan je een houvast bieden bij het nemen van belangrijke beslissingen. We helpen je stap voor stap.

Vind je het moeilijk om om te gaan met het verlies van jouw dierbare óf voelt het zwaar om alles weer op de rit te krijgen? Dan kan Evelien je hierin ondersteunen met de juiste rouwbegeleiding.

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Warme en persoonlijke begeleiding met alle ruimte voor je wensen en rouwverwerking.

Evelien Uitvaartverzorging heeft ons fantastisch begeleid en bijgestaan in de moeilijke periode na het overlijden van onze (stief)vader. Evelien, Barbara en ook Bep die het rouwboeket verzorgde, gaan op zo’n persoonlijke en warme manier met je om en betrekken je bij elke stap en beslissing. Voor ons was het daarmee een meer geleidelijk en goed rouwproces, waar al direct na het overlijden alle ruimte voor was en wat we zo ook intenser hebben beleefd. Dit maakt dat we met een goed gevoel op een mooi afscheid terug kunnen kijken, waar alle ruimte was voor ons verdriet.
Poortugaal 18 maart 2024

Heel fijn, persoonlijk en van onschatbare waarde!

Al voor het overlijden van mijn man kennis gemaakt met Evelien en alles samen besproken. Heel fijn dat er ideeën aangedragen werden die aansloten bij zijn wensen en onze wensen en behoefte. Fijn en persoonlijk contact ook weer afgestemd op wat wij nodig hadden. Vanaf overlijden echt gesteund gevoeld. Het opbaren thuis zo netjes en fijn geregeld. De uitvaart een mooi informeel samenzijn ,Dit maakte het voor ons allemaal wat minder zwaar. Met alle aanwezigen uiteindelijk de kist weg gedragen. Iedereen heeft samen met ons afscheid kunnen nemen. Mooier konden we dit niet wensen. Ik hoop dat iedereen zo’n fijne begeleiding mag ervaren tijdens een van de moeilijkste momenten in een mensenleven.
Spijkenisse 18 maart 2024

Persoonlijke, professionele en warme begeleiding

Evelien en Barbara hebben de uitvaart van mijn beide ouders begeleidt. Doordat zij dit beide keren professioneel en betrokken hebben gedaan, was er voor ons ruimte om ons verlies te verwerken.
Rotterdam 28 februari 2024
133 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Zullen we kennismaken?

Een kennismaking kan altijd, even aftasten en elkaar een beetje leren kennen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen we er met elkaar achter of je bij ons de juiste klik voelt. 

Wij hechten hier veel waarde aan, omdat je nu eenmaal fijner en makkelijk praat met een persoon bij wie je jezelf op je gemak voelt. 

Daarbij maakt het niet uit of je ons benadert voor jezelf, voor je gezin, een kind, een school of bedrijf.

Bel ons op via 010 2236215 of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp