Evelien wil naast de mensen staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor hen zijn. Dit wordt gewaardeerd en geeft voldoening.

De ervaringen die je hiernaast leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de uitvaartzorg is samengesteld. Lees hier alle ervaringen


"Omdat ik in kwaliteit geloof, werk ik graag mee aan het Uitvaartscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Ik ben transparant in hoe iedereen mijn hulp heeft ervaren en vind het belangrijk dat andere een goed beeld hebben van mijn manier van begeleiden." - Evelien.

 

Eén en al deskundigheid

Evelien heeft de uitvaart van mijn vader verrassend goed verzorgd. Op een plek die ik me vooraf niet als uitvaartlocatie had kunnen voorstellen, maar wat was het mooi en wat paste het goed bij ons. Evelien is een zeer deskundige uitvaartverzorgster, ze leeft zich in in de familie en komt met creatieve ideeën. Zo was ook de inzet van Luizter een gouden greep. Bovendien is ze zeer open over de kosten. Kortom, ze neemt alle zorgen van het regelen van een uitvaart uit handen.

 

Annemarie , Poortugaal

Anders dan anders

Wat ben ik blij dat we Evelien gevonden hebben! Dankzij haar betrokkenheid, inzicht en buiten de hokjes denken, kreeg mijn moeder de uitvaart die bij haar paste. Intiem, speels en licht. Met een Volkswagenbusje, vrolijke muziek bij het graf, tekenen op de kist en bellenblazende kinderen. Evelien zorgde dat alles perfect was geregeld en helemaal klopte. Als wij even vastliepen in de te maken keuzes, hielp Evelien ons te luisteren naar ons gevoel en voor alles had ze een oplossing. Dankzij haar kijken we met een warm gevoel terug op een mooie begrafenis.

 

Marjolijn,  Hoogvliet

Zeer bekwame uitvaartverzorgster

Evelien heeft 2x voor ons een uitvaart geregeld. Ze denkt mee en neemt veel zorgen en geregel over. Ze weet een afscheid heel persoonlijk te maken zonder dat ze nadrukkelijk aanwezig is. Bij Evelien ben je geen nummer. Ook de nazorg is perfect en respectvol net zoals de uitvaart die zij regelt. Zij laat met recht uitvaarten leven.

 

Mieke en Drik Rotterdam

Bijzonder mooi

Ondanks dat een uitvaart een bijzondere En emotionele dag is weet Evelien er iets moois van te maken. Evelien anticipeerde op situaties zoals met de kinderen die even niet met de situatie om wisten te gaan en maakte er ook voor hun een mooi afscheid van. Ze begeleid de uitvaart zo dat ze er is daar waar nodig en geeft het gevoel dat het vrijblijvend is...... echt mooi gedaan met een lach en een traan.

 

Sjors, Hellevoetsluis

 

Evelien gaf ons een zo mooi mogelijke ervaring in de moeilijkste tijd van ons leven.

Lieve Evelien, Wat heb je ons in januari 2018 geholpen toen wij ons dochtertje laat in de zwangerschap verloren.. Je hebt er voor gezorgd dat wij alles zo mooi mogelijk hebben kunnen doen zoals wij wilde. Bedankt voor je oprechtheid, adviezen, dat je voor ons klaar stond en je warmte! Je stond continue voor ons klaar en hebt er echt voor gezorgd dat ons meisje met veel liefde herdacht kan worden. Bedankt lieve Evelien!

 

Denise, Cappele aan den IJssel