Voor een afscheid dat écht bij je past

Evelien Ligthart is uitvaartverzorgster, rouwdeskundige en pedagoog. Evelien maakt alles rondom de uitvaart bespreekbaar en geeft professionele begeleiding bij afscheid. Deze pure en positieve kijk geeft erkenning, troost en kracht. Ze laat je zien wat er écht mogelijk is en biedt alle ruimte voor je eigen kijk en behoeftes. Klik hier en lees meer...

Door afstand te houden kunnen we afscheid nemen met elkaar

Klik hier en lees meer over afscheid nemen in tijden van corona...

Goede beleving is belangrijk, bekijk hieronder drie voorbeelden van afscheid nemen door de ogen van...

 

https://evelienuitvaartverzorging.nl/crematie/

 

Elke herinnering heeft zijn eigen muziek

Iedereen heeft wel een muziekstuk of liedje waar je gevoelens bij hebt. Daarom is muziek op een uitvaart een hele fijne manier om gevoelens als gemis, verdriet, liefde, dankbaarheid en geluk te uiten.

 

Ik heb ter inspiratie een aantal Spotify Playlists aangemaakt met muziek en liedjes voor op een afscheid.

 

Houvast, voor als je hebt losgelaten

Houvast gun ik iedereen, Daarom heb ik het wensenboek 'Houvast' geschreven. Het is een compleet invulboek voor al je afscheidswensen. Naast alle ruimte voor je eigen kijk, geef ik in al open en eerlijkheid, informatie over wat er nu écht bij een uitvaart komt kijken.

Het wensenboek ontvang je kostenloos bij een persoonlijke of digitale voorbespreking. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan ik je alles vertellen over afscheid en uitvaart en help ik je bij het vormen van je wensen. Ook kunnen we een verzekeringscheck doen en kan ik inzicht geven in kosten aan de hand van je persoonlijke wensen.

 

Lees hier meer over het wensenboek Houvast

Afscheid nemen waar het leven wordt gevierd

Ik heb samen met eigenaar Remco gekeken naar de mogelijkheden die passen binnen de huidige coronamaatregelen. Ter inspiratie hebben we een prachtig sfeerbeeld gemaakt om goed te kunnen laten zien hoe de ruimte kan worden gebruikt en hoe fijn de sfeer is die Abel te bieden heeft. Ik ben enorm blij dat families hier, ook in deze tijd, terecht kunnen. Lees hier verder