Podcasts met Evelien & Barbara

Iedere eerste woensdag van de maand om 16:30 uur een nieuwe aflevering

Persoonlijke podcasts

Gediplomeerd rouwbegeleider

Spraakmakende podcasts

In de podcast Houvast nemen we je mee in onze belevenissen als uitvaartverzorgster bij Evelien Uitvaartverzorging. Wij, Evelien en Barbara, bespreken daarnaast actuele onderwerpen rond het nemen van afscheid. We geven je inspiratie voor een uitvaart, bespreken welke kosten er komen kijken bij een uitvaart én bespreken we hoe jij een eigen inbreng kan hebben.

We behandelen naast actuele onderwerpen ook kijkersvragen en laten we onze uitvaartvrienden aan het woord voor inspirerende verhalen.

Houvast de podcast is een spraakmakende podcast waarin alles rond afscheid, uitvaart en rouw bespreekbaar wordt gemaakt. Op iedere eerste woensdag van de maand plaatsen wij om 16:30 een nieuwe podcast.

Wij willen jou houvast geven, want dat is fijn als later ooit dichtbij komt.

Alle afleveringen

Luister je met ons mee?

RSS Houvast
  • Houvast - Afl. 1 Bij het begin beginnen 5 april 2023
    In deze afleveringen stellen wij ons aan je voor, vertellen we ons pad naar waar we nu staan en blikken we terug op de expositie Tussen Kunst en Kist. En we beantwoorden de luisteraarsvraag: Wie is Hugo?Heb je naar aanleiding van deze aflevering een vraag, behoefte aan contact of wil je een onderwerp inbrengen voor […]
  • Houvast - De Trailer 13 maart 2023
    In deze trailer introduceert Evelien de podcast Houvast en vertelt ze kort over de tentoonstelling 'Tussen Kunst en Kist'. Heb je na aanleiding van deze trailer een vraag, behoefte aan contact of wil je een onderwerp inbrengen voor een volgende aflevering klik dan hier om naar de contactpagina van Evelien Uitvaartverzorging te gaan

Onze nieuwste afleveringen:

Inspiratie opdoen?

Met elke keuze die je zelf maakt, zorg je dat meer mensen jou herkennen in de dag dat zij afscheid van je nemen. Je mag wensen hebben over hoe je je afscheid wilt, wat bij je past en wat goed voelt. Jouw persoonlijke wensen ontstaan vanuit ‘jezelf’. Zoveel mensen, zoveel wensen, luidt het gezegde. Het voornaamste is om dichtbij jezelf te blijven en het ‘afscheid nemen’ niet op een te grote afstand van je eigen leven te plaatsen. 

Houvast, voor als je hebt losgelaten

‘Houvast’ is een boek (wilsbeschikking) om persoonlijke afscheidswensen in op te schrijven en belangrijke informatie over je nalatenschap te bundelen.

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Uniek en prettig

Tijdens mijn moeder haar ziekbed wilde ik eigenlijk haar uitvaart zelf regelen. Maar toen de emotie het overnam besloot ik een uitvaartverzorger te zoeken die naast mij stond. Op mijn zoektocht had ik gelezen over de Suite. Tijdens het eerste telefoon gesprek heb ik al een goede klik en Eveline is naadloos naast mij gaan staan. Veel aanwezigen van de crematie van mijn moeder waren zo verrast over deze unieke uitvaartverzorger en uitvaart. Wij hebben zelfs mama zelf met ‘ Hugo’ naar de suite gebracht en weer opgehaald. Dankjewel lieve Evelien en Barbera jullie hebben mij geweldig geholpen mijn lieve mama een unieke en eigen afscheid te geven iets wat precies bij haar paste. Ik zal er voor altijd met een goed gevoel op terug kijken.
Pijnacker 9 mei 2023

Geweldige vrouwen met hart van goud!

Bij de uitvaart van onze moeder hebben Evelien en Barbara ons begeleid. Mede dankzij hun inzet, steun en liefde is de uitvaart mooi geweest en precies zoals mijn moeder het gewild zou hebben. Alles was bespreekbaar en ze waren over alles open en eerlijk. Doen hun werk echt met hun hart en dat geeft steun in moeilijke tijden!
Spijkenisse 14 maart 2023

Intense en warme verbinding makend tussen overledene en aanwezigen, ook onderling

De natuurlijke manier waarop Evelien de dienst leidt, is spraakmakend. Ze laat iedereen zich op het gemak voelen, verbindt alle aanwezigen met elkaar en de overledene en de familie, op een warme, oprecht geïnteresseerde manier. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Haar veelzijdigheid en oprechtheid komt in alles tot uiting, van het ontvangstmoment tot het vertrek. Wat een klasse!
Berkel en Rodenrijs 10 maart 2023
105 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Meepraten over onderwerpen?

In Houvast de podcast behandelen we actuele onderwerpen rond het nemen van afscheid. We vertellen en inspireren je op het gebied van afscheid, uitvaart en rouw.

Wil je graag aansluiten bij onze podcast om mee te praten over een bepaald onderwerp of wil je graag dat wij een bepaald onderwerp voor je behandelen? Dat kan zeker!

Meld je aan als gast of stuur ons je vraag via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp