Logo Evelien Uitvaartverzorging met team 2023

Menu

Podcasts met Evelien & Barbara

Iedere eerste woensdag van de maand om 16:30 uur een nieuwe aflevering

Persoonlijke podcasts

Gediplomeerd rouwbegeleider

Spraakmakende podcasts

In de podcast Houvast nemen we je mee in onze belevenissen als uitvaartverzorgster bij Evelien Uitvaartverzorging. Wij, Evelien en Barbara, bespreken daarnaast actuele onderwerpen rond het nemen van afscheid. We geven je inspiratie voor een uitvaart, bespreken welke kosten er komen kijken bij een uitvaart én bespreken we hoe jij een eigen inbreng kan hebben.

We behandelen naast actuele onderwerpen ook kijkersvragen en laten we onze uitvaartvrienden aan het woord voor inspirerende verhalen.

Houvast de podcast is een spraakmakende podcast waarin alles rond afscheid, uitvaart en rouw bespreekbaar wordt gemaakt. Op iedere eerste woensdag van de maand plaatsen wij om 16:30 een nieuwe podcast.

Wij willen jou houvast geven, want dat is fijn als later ooit dichtbij komt.

Alle afleveringen

Luister je met ons mee?

RSS Houvast
  • Houvast - Afl. 1 Bij het begin beginnen 5 april 2023
    In deze afleveringen stellen wij ons aan je voor, vertellen we ons pad naar waar we nu staan en blikken we terug op de expositie Tussen Kunst en Kist. En we beantwoorden de luisteraarsvraag: Wie is Hugo?Heb je naar aanleiding van deze aflevering een vraag, behoefte aan contact of wil je een onderwerp inbrengen voor […]
  • Houvast - De Trailer 13 maart 2023
    In deze trailer introduceert Evelien de podcast Houvast en vertelt ze kort over de tentoonstelling 'Tussen Kunst en Kist'. Heb je na aanleiding van deze trailer een vraag, behoefte aan contact of wil je een onderwerp inbrengen voor een volgende aflevering klik dan hier om naar de contactpagina van Evelien Uitvaartverzorging te gaan

Onze nieuwste afleveringen:

Inspiratie opdoen?

Met elke keuze die je zelf maakt, zorg je dat meer mensen jou herkennen in de dag dat zij afscheid van je nemen. Je mag wensen hebben over hoe je je afscheid wilt, wat bij je past en wat goed voelt. Jouw persoonlijke wensen ontstaan vanuit ‘jezelf’. Zoveel mensen, zoveel wensen, luidt het gezegde. Het voornaamste is om dichtbij jezelf te blijven en het ‘afscheid nemen’ niet op een te grote afstand van je eigen leven te plaatsen. 

Houvast, voor als je hebt losgelaten

‘Houvast’ is een boek (wilsbeschikking) om persoonlijke afscheidswensen in op te schrijven en belangrijke informatie over je nalatenschap te bundelen.

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheid

9.9

Uitermate prettige en professionele begeleiding met een luisterend oor voor alle wensen

26 April jl. was het een jaar geleden dat onze mooie en dappere dochter Amanda kwam te overlijden. Iets wat je niet verwachte, werd een keiharde realiteit en moet je een uitvaart gaan regelen. Vanaf het allereerste contactmoment, werden wij door Evelien en Barbara professioneel en met een luisterend oor begeleid. Hun ervaring en subtiele aanwijzingen, resulteerde in een mooie en bijzondere uitvaart. Reacties welke wij kregen op de uitvaart waren uitermate positief, zoals, heel mooi, indrukwekkend, zoveel liefde, verfrissend, zo kan het dus ook. En dat allemaal ook mede door jullie.
Poortugaal 28 mei 2024

Ondanks verdrietige tijd fantastische begeleiding

Evelien Uitvaartverzorging heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Wij hebben als familie de hulp en begeleiding van Barbara als heel erg fijn ervaren. Het is dan ook moeilijk om onze dankbaarheid in woorden te beschrijven omdat het al gauw te kort doet. Wij hebben alle tijd gekregen die wij nodig hadden, niets was te gek en de begeleiding was precies wat wij nodig hadden. De suite is een rustgevende, fijne plek en ondanks het grote verdriet zijn wij blij dat wij onze vader in zo’n huiselijke sfeer konden bezoeken en achterlaten. De menselijkheid en persoonlijke betrokkenheid van Barbara was op alle momenten merkbaar. Mijn moeder werd ontzettend fijn en met een warm gevoel ondersteund in haar verdriet. Het is duidelijk dat binnen Evelien Uitvaartverzorging met zorg en liefde te werk wordt gegaan, ik zou hen dan ook aan iedereen aanraden
Poortugaal 19 mei 2024

Goed gevoel!

Bij het eerste telefonische contact was er gelijk een goed gevoel! Barbara is langs gekomen, en heeft de mogelijkheden verteld die er zijn. Er is een andere manier van opbaren i.p.v. op een koelplaat. Namelijk Thanatopraxie , een lichte vorm van balseming. Dit is bij onze moeder gebeurt! Vanaf het overlijden tot de crematie heeft Barbara ons goed begeleid. Hiervoor willen wij Barbara Hartelijk bedanken!
Numansdorp 21 april 2024
138 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Meepraten over onderwerpen?

In Houvast de podcast behandelen we actuele onderwerpen rond het nemen van afscheid. We vertellen en inspireren je op het gebied van afscheid, uitvaart en rouw.

Wil je graag aansluiten bij onze podcast om mee te praten over een bepaald onderwerp of wil je graag dat wij een bepaald onderwerp voor je behandelen? Dat kan zeker!

Meld je aan als gast of stuur ons je vraag via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@evelienuitvaartverzorging.nl.

Stel hier je vraag via WhatsApp